hula hop porob
ostatnio u nas bylo glosno bo laska na Wii czy na Xboxie (ale chyba Wii) robila te cwiczenia hula hop. I nagle jej sie kupy zachcialo... - urodzila na kibellu :-)
łooo u nas jest kilka seri bo to chyba od 3 lat (moze jeszcze dluzej) leci 2 razy w tygodniu wiec pełno w ciul!
asiunia - z tym hula-hop to przy bólach pachwinowych i biodrowych trzeba ostrożnie, żeby sobie krzywdy nie zrobić, może cosik trachnąć. Lekarka mi zabronila zdecydowanie wszelkich bujanek na boki i takich ruchów jak przy szorowaniu, wałkowaniu itp.
aenye - wielki buziak pocieszacz ode mnie. Jestes wspaniałą Mamą, a że Ci nerwy puszczą, to normalne przy łobuziakach, poza tym jesteś przede wszystkim już ciążą zmećzona, hormony szaleją, mnóstwo spraw na głowie. Nic sobie nie wyrzucaj. Idz z chłopakami na plac zabw poprzedszkolu,będzie super!
Co do ruchów - moja się też bardziej pręzy i rozpycha niż kopie,choć czasem czuć a to nózkę (stopke czy kolanko nie wiem) albo rączkę (albo łokieć) ale to też w formie wypychania. No i dupkę i plecki podstawia do głaskania
Ale
asiunia jak się niepokoisz, to lepiej jedź i sprawdź.
Dla
Joli24 wysyłam wielkie gratulacje! "Kruszynka" z Liwii, i piękne imię!!! Też chcę siętak szybko uwinąć.
Może ten kwiecień jakiś szczęsliwy dla nas będzie i będą same ekspresowe porody!
joll, baby - trzymam kciuki za szybki rozwój akcji!
A odnośnie koszulek i świecenia - ja mam taką krótką koszulkę bawełnianą na ramiączkach, co to ledwo pośladki zakrywa. I wisi mi czy będę świecić, czy nie, poza tym dziecko muszą czymś przykryć, "skin to skin" to jedno ale ciepła pieluszka lub kocykiem muszą maluszka przykryć.
Aenye - współczuję krzywdy jaką sobie na pipce zrobiłaś. Clotrimazol i tantum rosa tylko tomi przychodzi do głowy na złagodzenie, ale to już od lasek wiesz.
Kurdę, pojechałam dzisiaj specjalnie do laboratorium, a ono zamknięte to 11-go!!! nosz choleres. Muszę teraz prywatnie zrobic badania, na szczęście tylko siuśki i krew.
Odebrał mąż dzisiaj z hurtowni Pana Metkę, ale zaje....bista zabawka. Siostrzeniec jest już zachwycony. Chce jeszcze dokupic Szeleścika i Gryzaka.