reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2011

reklama
to mnie pocieszyłas :tak::-D jestem spokojna :-D

polecam sie na przyszłość :)

Mnie się też nigdy nie działo. W sumie na bananach przeżyłam większość ciąży, ale od 2 tyg mnie po nich kwasi (a jeść jadłam, bo mam niski potas), a dziś to już masakra. Tylko, że Joll... No nie wiem, jak Ty, ale ja się też dziś niewyraźnie czuję... I coś mi moja intuicja cicho mówi, żeby wreszcie tę torbę spakować...

Ja mogę powiedzieć, jak to w praktyce wyglądało. Baloniki zakładali ok. 12:00-14:00, w nocy coś się u dziewczyn zaczynało dziać (w sensie skurcze), a rano brali je "rutynowo" na porodówkę ok. 7:00. Potem tam jeszcze na piłkach skakały i szły rodzić. Ale czy jeszcze po tym oksy podają rano, to już nie wiem...

o_O... Idę zbierać te rzeczy, co mam porozwalane po całym mieszkaniu...

pewnie oxy podają jak za mało akcja postępuje no i jak pacjentka wyrazi zgodę

a te banany to moze za dużo ich i dlatego, moze organizm dostał za dużo potasu i tak ci to pokazuje

hahaha, no właśnie wczoraj podobnie napisałam Joli...
dobrze byłoby się tak szybko uwinąć
oby te mdłości były właściwym zwiastunem
poza tym jakieś plamy mi na twarzy wyskoczyły, czy to też kolejny zwiastun?

jak na moje oko to ty sie zbieraj :) trzymam kciuki, zeby ruszyło :)

ania2221 brzuchol niezły i faktycznie uczucie nie do opisania... ale musi jej być ciężko

cześć wszystkim:) meldujemy się w domku,tzn wczoraj już byliśmy ale sił na bb brakło po nieprzespanej nocy, dziś dziecko anioł w nocy:) nie wiem ja was kiedy i co nadrobić,hehe, ale chociaż zajrz kto już tuli maleństwo:-)

dzwonilam na IP...

jaka niemila baba noszzzz masakra:angry::growl:

no i mowi do mnie
"nie rozumiem cie o co ci chodzi. wczoraj mialas 10ruchow, w nocy nic, a gdzies od 7rano naliczylas ich juz 7. wiec o co chodzi?"

mowie jej ze te ruchy to nie byly kopniaki tylko np wyzynanie sie pupy czy przesuniecie pupy no i ta czkawka. No i sie pytam czy mam czekac czy mam przyjechac na ktg.

a ona do mnie ze oddzwoni...:szok::szok::angry::no:

czy ja naprawde wariuje. Juz zjadalam slodkie zelki, loda, batona dusze go i dusze i nic...:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: nie chce wyjsc na wariatke ale sie martwie. Teraz mam jeszcze mame ze ze mna pojedzie a potem to idzie do pracy...

reklama
asia, ja bym poczekala jeszcze, spokojnie, moze spi.. ja tak nie schizuje z tymi ruchami, moj ma okreslone pory aktywnosci (najwiecej wieczorem) i w ciagu dnia czy rano to spi akurat duzo. takze ja sie jakos nie spinam.

hehehehe z ta gruba baba - dobry podpis :-D

no to teraz sie okazuje, ze nie bedzie remontu do porodu ;-) byl pan i ladnie i dobitnie wytlumaczyl mi, ze w tej mojej scianie kuc nie poleca, bo owszem, da sie, ale dwa dni kucia bedzie i generalnie bedzie trzeba malowac caly salon, bo to zelbet i bedzie musial i szlifierki, i mloty i rozne dziwne rzeczy uzyc. wszystko byloby zakurzone itp. takze ja dziekuje, postoje, teraz mam plan zabudowac ta sciane pod tv kartongipsem, tylko jakis fajny projekt musze stworzyc. a to musi potrwac :-) takze chyba po porodzie sie wezme za to juz.

Do góry