reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2011

reklama
Mam kapsułki z olejkiem i łykam... chociaż dziewczyny coś pisały, że to się powinno aplikować dopochwowo... ?
Eee... z tego, co ja wiem, to to się łyka. ;) Tak po 6-8 kapsułek na dobę. Za to możesz sobie też kupić olejek ze słodkich migdałów i nim masować krocze - takie masaże nie tylko uelastyczniają krocze, ale także wpływają na przyśpieszenie porodu - i dlatego mi tego robić nie wolno. Jak taki masaż wykonywać - z łatwością znajdziesz w necie. :)

Beata
, kciuki!

A ja mówię już dobranoc, spokojnej nocy. :)

Witajcie dziewczyny :)
Ja dziś w sumie pierwszy raz tak na dłużej, nadrobiłam tylko kilka stron. Dziś miałam pakowanie i jestem padnięta.

Co do CC to ja chyba się boję takich zabiegów i w sumie po naturalnym porodzie szybko doszłam do siebie. Ciężko było rodzić bez nacięcia duże dziecko i błagałam wtedy o CC, ale lekarze wytrwale czekali i udało się bez CC.

bachucha mi tez sie wyjatkowo napina dzisiaj i do tego co jakis czas jak na @
krakowianko no widzisz :) Stas po prostu bedzie troszke drobniejszy, ale wszystko bedzie ok ;)
klaudencja ale termin, który Ci przepowiadam, to i tak przed terminem, wiec co sie awanturujesz? :p

tez moze zobacze ten Cud narodzin, skoro juz go tu wrzuciłam :))) tylko czy on raczej pokrzepia, czy raczej zniecheca?

położna środowiskowa jeszcze do nas nie dotarła, za to bylismy wczoraj w Wyszkowie na wizycie u pediatry. tam jest taki "przepis", że po 7 dniach od wyjścia do domu trzeba/można się im pokazać do kontroli. za dwa tygodnie mam znowu dać znać co z wagą i jak będzie trzeba, to pojedziemy na badania. standardowo zapraszają jeszcze w 7tyg życia. na pewno mają z tego kasę z nfz, ale z drugiej strony ja mam pewność, że ktoś interesuje się Michasiem, bo w naszym ośrodku zdrowia nie ma pediatry i muszę zapisać dziecko do lekarza rodzinnego. (eh, długa to historia)
uciekam spać, ciężka noc przed nami, dopiero rano dojadą moi rodzice do pomocy, a tymczasem jestem tylko z dziećmi
buziaki BBCiotki

reklama
Do góry