reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwiecień 2011

Justi - w ciąży z Adamem przytyłam 7kg i do 7 miesiąca nikt nie wiedział ,że jestem w ciąży( poza exmężem) nawet teściowa, z którą mieszkałam. potem też niewiele brzuszek urósł,a Adam miał3,5kg. różnie te brzuszki rosną

reklama
Hej babeczki!

Aż odszukałam moją miarkę :) ja przy wzroście 170 c mam 100cm w brzuszku. Może to za mało ?

Kurde, no ja tez się teraz zaczęlam stresować, ja przy 175 cm mam 94 cm w pępku a Groszek do najmniejszych nie należy, kurde czy On tam w ogole ma jeszcze miejsce, ale wariuje to chyb ajakieś pole manewru ma :baffled:. Sama juz nie wiem?!?!?!?!

Kurde, no ja tez się teraz zaczęlam stresować, ja przy 175 cm mam 94 cm w pępku a Groszek do najmniejszych nie należy, kurde czy On tam w ogole ma jeszcze miejsce, ale wariuje to chyb ajakieś pole manewru ma :baffled:. Sama juz nie wiem?!?!?!?!

ufff, przyznam, ze jak Was teraz czytam to czuje ulge :blink: Tez sie zamartwialam malym brzuszkiem, ale widze, ze nie ja jedna. Widocznie nie jest tak zle, a maly brzuchol nie oznacza klopotow - kazdy ma inaczej i male tez moze byc piekne i zdrowe! :-) Oby!

dziękuje dziewczyny za pomoc, babka dzwoniła i oskarżyła mnie na dodatek że jeszcze od nikogo nie otrzymała neagtywa, że jestem pierwsza pewnie dlatego że ten model wózka wcale mi sie nie podoba a nie ze wzgledu na wady, i zebym odesłała jej wózek ale za przesyłki mi nie odda i potraci jeszcze prowizje z allegro nosz tak mnie wkurzyła że az mi się łapy trzęsą z nerwów i teraz nie wiem czy lepiej poczekać az odesle pieniadze pomniejszone o prowizje i wysyłki i dopiero zacząc spor na allegro, czy od razu zacząc od sporu - tylko wtedy boję się że zanim całość kasy odzyskam to duzo czasu minie a chciałabym kupić wózek zanim małe się urodzi ehh, sorry za moją problemowość ale naprawde potrzebuje Waszych rad

a no i przed chwila przyniosl mi kurier poduszkę do karmienia i co w innym kolorze niz zamawialam ja to chyba jakas pechowa jestem czy co..:no:

a i z ciekawości też sobie obwód zmierzyłam anisad posuń się ja tez mam 121 mam nadzieje ze podium wytrzyma i nie fikniemy:-p

Musi być sposób, abyś dostała zwrot pieniędzy. Nie można babce tego odpuścić ! Nie wiem jednak, czy lepiej zacząc walkę, czy wziąć mniej kasy i wystawić jej negatywa...
Współczuje Ci, ze tak wszystko się zwaliło Wam na głowę, ale zwykle po takich pochmurnych dniach przychodzi słońce i to na dłużej. Głowa do góry !
Ja mogę się posunąć, ale juz jestesmy srebrne medalistki, niestety ;(

Ja jestem wielkolud bo mam 175cm no ale 120 w pepku to tez nie malo:-D

No to ja może chociaż w tym będę złotą medalistką bo mam 180 cm wzrostu.........aaaaaaa jeszcze na 100% jestem złotą medalistką w rozmiarze stopy bo mam 41-42 HAHAHA ...i co...głupio Wam teraz ? :-D Myślicie, ze możecie mnie wykurzyć z 1 miejsca ? Nie ma tak łatwo.

A tym, które mają rodzić niech się pospieszą, bo mało się ostatnio dzieje. A tak to będą fotki do oglądania przynajmniej.

Justi83, no niech Ci będzie, ale chcę tylko dodać, że np jak kupuje adidasy to tylko męskie i z fimy nike mam 42 i 2/3 no i jak się do tego ustosunkujesz? :-D

I po wizycie!
Mały wazy 3,330 :)...
ogólnie wszystko ok, ale... jeśli nadal będę czuła nacisk na podbrzusze mam sie zgłosić szybciej na CC, bo blizna mi sie robi brzydka.. ja myślałam, ze to jakieś nieregularne skurcze a okazało się, że Filip napiera mi główką na bliznę.. czasem tak mocno, ze aż mnie w pół zgina. Także zobaczymy jak to będzie,

sama siebie zacytuje, a co! dla tych co nie czytali...
dziewczyny jak zgłosić się .. On mi mowi, ze jak nacisk na podbrzusze bedzie to omam sie zgłosić od razu na CC, a ja taki nacisk ostatnio mam codziennie, albo co drugi dzień., i czasami na prawdę bardzo mocno.. piszę, bo właśnie teraz mnie aż zgięło z bólu hmm.. nie kumam

reklama
Justi83, no niech Ci będzie, ale chcę tylko dodać, że np jak kupuje adidasy to tylko męskie i z fimy nike mam 42 i 2/3 no i jak się do tego ustosunkujesz? :-D

no moje największe buty to 43 z puma i też męskie, A wiesz ja nawet wolę męskie adidasy, bo mają lepiej wyprofilowaną wkładkę niż damskie i są wygodniejsze:)

Do góry