Justi - w ciąży z Adamem przytyłam 7kg i do 7 miesiąca nikt nie wiedział ,że jestem w ciąży( poza exmężem) nawet teściowa, z którą mieszkałam. potem też niewiele brzuszek urósł,a Adam miał3,5kg. różnie te brzuszki rosną
reklama
ducha
Tymciowa mama :)
Hej babeczki!
Aż odszukałam moją miarkę ja przy wzroście 170 c mam 100cm w brzuszku. Może to za mało ?
Kurde, no ja tez się teraz zaczęlam stresować, ja przy 175 cm mam 94 cm w pępku a Groszek do najmniejszych nie należy, kurde czy On tam w ogole ma jeszcze miejsce, ale wariuje to chyb ajakieś pole manewru ma . Sama juz nie wiem?!?!?!?!
U
użytkownik 838
Gość
Kurde, no ja tez się teraz zaczęlam stresować, ja przy 175 cm mam 94 cm w pępku a Groszek do najmniejszych nie należy, kurde czy On tam w ogole ma jeszcze miejsce, ale wariuje to chyb ajakieś pole manewru ma . Sama juz nie wiem?!?!?!?!
ufff, przyznam, ze jak Was teraz czytam to czuje ulge Tez sie zamartwialam malym brzuszkiem, ale widze, ze nie ja jedna. Widocznie nie jest tak zle, a maly brzuchol nie oznacza klopotow - kazdy ma inaczej i male tez moze byc piekne i zdrowe! :-) Oby!
anisad
Fanka BB :)
dziękuje dziewczyny za pomoc, babka dzwoniła i oskarżyła mnie na dodatek że jeszcze od nikogo nie otrzymała neagtywa, że jestem pierwsza pewnie dlatego że ten model wózka wcale mi sie nie podoba a nie ze wzgledu na wady, i zebym odesłała jej wózek ale za przesyłki mi nie odda i potraci jeszcze prowizje z allegro nosz tak mnie wkurzyła że az mi się łapy trzęsą z nerwów i teraz nie wiem czy lepiej poczekać az odesle pieniadze pomniejszone o prowizje i wysyłki i dopiero zacząc spor na allegro, czy od razu zacząc od sporu - tylko wtedy boję się że zanim całość kasy odzyskam to duzo czasu minie a chciałabym kupić wózek zanim małe się urodzi ehh, sorry za moją problemowość ale naprawde potrzebuje Waszych rad
a no i przed chwila przyniosl mi kurier poduszkę do karmienia i co w innym kolorze niz zamawialam ja to chyba jakas pechowa jestem czy co..
a i z ciekawości też sobie obwód zmierzyłam anisad posuń się ja tez mam 121 mam nadzieje ze podium wytrzyma i nie fikniemy
Musi być sposób, abyś dostała zwrot pieniędzy. Nie można babce tego odpuścić ! Nie wiem jednak, czy lepiej zacząc walkę, czy wziąć mniej kasy i wystawić jej negatywa...
Współczuje Ci, ze tak wszystko się zwaliło Wam na głowę, ale zwykle po takich pochmurnych dniach przychodzi słońce i to na dłużej. Głowa do góry !
Ja mogę się posunąć, ale juz jestesmy srebrne medalistki, niestety ;(
Ja jestem wielkolud bo mam 175cm no ale 120 w pepku to tez nie malo
No to ja może chociaż w tym będę złotą medalistką bo mam 180 cm wzrostu.........aaaaaaa jeszcze na 100% jestem złotą medalistką w rozmiarze stopy bo mam 41-42 HAHAHA ...i co...głupio Wam teraz ? Myślicie, ze możecie mnie wykurzyć z 1 miejsca ? Nie ma tak łatwo.
A tym, które mają rodzić niech się pospieszą, bo mało się ostatnio dzieje. A tak to będą fotki do oglądania przynajmniej.
Justi83
anisad we wzroście Cię nie przebiję 177, ale stopa kochana to złoty medal dla mnie 42! bez 41;-) to komu teraz głupio ;-) hihi
anisad
Justi83, no niech Ci będzie, ale chcę tylko dodać, że np jak kupuje adidasy to tylko męskie i z fimy nike mam 42 i 2/3 no i jak się do tego ustosunkujesz?
Justi83
I po wizycie!
Mały wazy 3,330 ...
ogólnie wszystko ok, ale... jeśli nadal będę czuła nacisk na podbrzusze mam sie zgłosić szybciej na CC, bo blizna mi sie robi brzydka.. ja myślałam, ze to jakieś nieregularne skurcze a okazało się, że Filip napiera mi główką na bliznę.. czasem tak mocno, ze aż mnie w pół zgina. Także zobaczymy jak to będzie,
sama siebie zacytuje, a co! dla tych co nie czytali...
dziewczyny jak zgłosić się .. On mi mowi, ze jak nacisk na podbrzusze bedzie to omam sie zgłosić od razu na CC, a ja taki nacisk ostatnio mam codziennie, albo co drugi dzień., i czasami na prawdę bardzo mocno.. piszę, bo właśnie teraz mnie aż zgięło z bólu hmm.. nie kumam
reklama
Justi83
Justi83, no niech Ci będzie, ale chcę tylko dodać, że np jak kupuje adidasy to tylko męskie i z fimy nike mam 42 i 2/3 no i jak się do tego ustosunkujesz?
no moje największe buty to 43 z puma i też męskie, A wiesz ja nawet wolę męskie adidasy, bo mają lepiej wyprofilowaną wkładkę niż damskie i są wygodniejsze
Podziel się: