reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwiecień 2011

reklama
Adi30 - ja puchne już gdzieś od miesiąca, a ostatnio to już wogóle, wczoraj na wizycie nawet mój gin zauważył, bo mówie że mi waga skoczyła o 2kg w ciągu ostatniego tyg. a on że widzi że jestem spuchnięta, więc to woda..

ja normalnie nosze rozmiar buta 38, czasami sie zdarzy firma że 39, a teraz 39 ledwo noge wpycham, ja nie wiem, chyba w klapkach do porodu pojade....oby tylko to wszystko zeszło to po porodzie,,............plissssss

Asiuniu czop odszedł w zeszłą środę.
Antonina - ja się nie zdziwie, jak do piątku wytrzymam. już teraz to we wszystko uwierzę. hehe

witajcie ja tylko na chwile, do asiuni bo widze że się męczysz kochana, chciałam Ci polecić heel vomitushel Heel Vomitusheel krople 30 ml - porównaj ceny, przeczytaj recenzje i opinie czopki albo krople, my z młodym jak mieliśmy jelitówke i leciało ze mnie górą i dołem, dostaliśmy właśnie ten lek i po 2 godzinach od pierwszej dawki przeszło jak ręką odjął, powinnaś dostać to u siebie to lek homoepatyczny można spokojnie przyjmować w ciąży.. zdrówka życzę

ja Was podczytuje ale zwaliło się na mnie pare niemiłych rzeczy na raz i poprostu nie mam głowy do pisania, na dodatek od tygodnia młodemu idą inntesywnie piątki, noce mamy zarwane dziś nie spał od 1 do 5 rano, wszyscy wyglądamy jak zombi plus problemy które się spadły na nas nagle dają mi się mocno we znaki, przepraszam że tylko o sobie, postaram sie zajrzeć dziś wieczorem i coś więcej skrobnąć. Ciepło myślę o Was, pozdrowienia kwietnióweczki

nie łam się u mnie też same problemy, właściwie bez końca już nawet piszę, ale myślę że damy rade wszystko to przeżyć

Adi30 - ja puchne już gdzieś od miesiąca, a ostatnio to już wogóle, wczoraj na wizycie nawet mój gin zauważył, bo mówie że mi waga skoczyła o 2kg w ciągu ostatniego tyg. a on że widzi że jestem spuchnięta, więc to woda..

ja normalnie nosze rozmiar buta 38, czasami sie zdarzy firma że 39, a teraz 39 ledwo noge wpycham, ja nie wiem, chyba w klapkach do porodu pojade....oby tylko to wszystko zeszło to po porodzie,,............plissssss

Zejdzie zejdzie, wysikamy wszystko albo wyleci naszymi cycuszkami :-)
Ja też nie wiem czy w klapkach do porodu nie pojadę, żadne buty na mnie ju,z nie pasują a przecież na 2 tyg nie będę nic kupować. A tyle fajnych butów w domu a tu nic nie wchodzi. Czuje się jak wielkolud w krainie krasnoludka.

mi strasznie spuchły nogi i dostałam na to Cyclo 3 fort. po tygodniu nie mam obrzęków, a lek można w ciąży stosować. polecam, jest bez recepty. kosztuje koło 25pln, ale jak któraś chce, to mogę dosłać, bo mam pół opakowania i pewnie już nie przyda się ;-)

szykuję się na powaznie do porodu. kupiłam dziś 2kg karkówki, schab i robię chłopakom wałówkę na mój pobyt w szpitalu. wczesniej zakupiłam sporo "gotowców" ale oczywiście zjedli większość, bo nie miałam siły stać przy garach
szyjka mnie już nie kłuje. ona mnie rwie. usiłowałam przed chwilą przejśc parę kroków...ale tak mnie zabolało, że wróciłam na kanapę

Hej babeczki!

Aż odszukałam moją miarkę :) ja przy wzroście 170 c mam 100cm w brzuszku. Może to za mało ?

aenye a co to za niegadanie ze mną :p ??? :-)

asiunia biedaku, ale Cię wzięło :-( mam nadzieje że się szybko polepszy!

mitaginko kochana widzę że mnóstwo rozterek. Wiesz że ja mocno trzymam kciuki za Ciebie. Zobaczysz wytrzymamy co najmniej do połowy kwietnia!!!

anawoj Tobie za to życzę żebyś nie musiała wytrzymywać już za długo!;-)

cucamber ale się porobiło na koniec. oby antybiotyk pomógł!

Ja dziś sympatyczny dzień :-)pospałam do 11 :cool2: potem przyszła szwagierka z synkiem (on w wieku mojego Stasia w brzuszku:happy2: tzn Staś został poczęty w dniu urodzin Maksia :-D) Taki pocieszny chłopiec , ja już bym chciała móc utulić Stasia :tak:
Teraz czekam na mężula i Oli.

Słuchacie czy zgłaszałyście się już do położnej która ma przychodzić po porodzie?Nie wiem czy to trzeba ją uprzedzić jakoś ?

reklama
I po wizycie!
Mały wazy 3,330 :)...
ogólnie wszystko ok, ale... jeśli nadal będę czuła nacisk na podbrzusze mam sie zgłosić szybciej na CC, bo blizna mi sie robi brzydka.. ja myślałam, ze to jakieś nieregularne skurcze a okazało się, że Filip napiera mi główką na bliznę.. czasem tak mocno, ze aż mnie w pół zgina. Także zobaczymy jak to będzie,

Lilou ja też mam równe 100 (ale jestem 3,5 tyg do przodu - tak patrze po suwaczkach), ale przy wzroście 177:p :-)) dziś babki u lekarza były pod wrażeniem, ze jestem w 9 mcu heh, jedna ma termin na maj i brzuch 2x taki jak ja.. druga na czerwiec i niewiele większy od mojego.. ale większy - już się przyzwyczaiłam:-)

Do góry