tu jest duzo odcinkow, i dzialaja tzn ogladam narazie pierwszy
One.Born.Every.Minute.WS.PDTV.XviD-FTP (download torrent) - TPB
One.Born.Every.Minute.WS.PDTV.XviD-FTP (download torrent) - TPB
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
witam
Wstalam jak nowo narodzona
ziemniaki obrane- bedzie placek po mysliwsku wzglednie wegiersku
mieso sie gotuje, posprzatana kuchnia
jadlam ostatni raz wczoraj o 15 wiec wypada cos zjesc ale jakos nie mam na nic ochoty
Apropo ustepowania maz mnie nauczyl, pierwszy raz jest trudny ale pozniej to idzie:
Jezeli nie ma msc to szuka sie dzieci i ich wywala a jak jakas babcia chce usiasc to sie tez w podobny sposob organizue miejsce.
Nie zdarzylo mi sie jeszcze zeby dzieciom sie glupio nie zrobio i zeby nie wstaly
dziewczyny, ja normalnie po tej nocce jestem gotowa wziac gripex, theraflu i nawet antybiotyk. koszmarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!!!! budzilam sie chyba co 3 minuty! wsyzstko napieprza! z kinola leci! oczy zaropialy mi jeszcze, nie moglam rozkleic!!! i najgorsze - bol zatok, totalny, cala twarz mnie tak boli, ze oszaleje. kosci tak jakby.
nic no, naprawde w nocy sie sila powstrzymalam, zeby gripexu nie wziac, bo juz ryczalam prawie. matkoooooooooooooooo
ide do lekarza, nie wiem, moze bioparox cos pomoze, ja pierdziu.... az sie boje z powrotem polozyc do lozka, zeby sie koszmar nie zaczal znowu. ale co tu robic???
nati, rozwalasz mnie, 7.47 a ta juz ma obiad zrobiony... a idz...
Hej dziewczyny. Znacie może jakis sposób na sen?? To jest jakas masakra! kolejna noc z rzędu kiedy non stop sie budze, nie moge sie ułozyć.. ciągle mi niewygodnie grr,,, w dzień odespac nie ma kiedy - sama z malym w domu:/ Ciepłe mleko na noc nie pomaga.. a oczy same sie teraz zamykają!!
Dzień dobry dziewczynki .
Właśnie wróciłam znowu z ktg ,na szczęście wszystko okey.Wczoraj jakieś tam skurcze były ale na szczęście szyjka długa i trzyma mocno .Zaciśnięta jest porządnie.Szkoda że nie mogła być taka od pozątku ciąży.
Dzisiaj już ktg zadnych niepokojacych skurczy nie wykazało a leżałam prawie godzine.
Podejrzeliśmy mała w usg i tak rozrabiała ,machała raczkami i nóżkami .Bardzo nie zadowolona z faktu że ją obserwujemy.Całą nockę też dała o sobie znać.Kochane córeczka:-)
Dzisiaj zostaje w łóżku ,mam po leżeć sobie kilka dni spokojnie i nie szaleć .
A te moje bóle jak na okres to widac u mnie normalna sprawa bo jak lezałam podłączona pod ktg to też mnie takie dopadły a okazało się że macica jest spokojna.
Kategoryczny mam zakaz leżenia na plecach ,bo po prostu sie niedotleniam.Najlepszy lewy bok ale na prawym też można.
Muszę zejść do apteki po nospe ,i wracam do łóżka.Biedny mój C ,dzisiaj ma egzamin z tego kursu doszkalającego a wczoraj wogóle sie nie uczył bo był cały czas przy mnie.Miział mnie po włoskach abym spokojnie usneła ,kotka też wtuliła się w brzusio i mała się uspakoiła jak kicia mruczała ,ale jak tylko przestała mruczeć to ta kolejny nalot na wnętrzności mi robiła:-)
Trzymajcie się kochane mocno .Zdrówka życzę wszystkim chorowitkom.
Dobrze, ze szyjka trzyma i dzidzia puki co na swiat sie nie wybiera Aty sluchaj lekarza i sypiaj na boczku;-)
A swoja droga to ja nie wiem jak wy mozece spac na plecach???M od raazu brak powietrza