reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2011

reklama
Mitaginko Śpij dobrze, Ja tez za chwile uciekam do łózka tylko poczekam, az się jeden filmik ściągnie żeby zobaczyć czy działa
Aenye ja korzystam z BitTorrent i ściąga mi

Wchodzisz na wybrany link, klikasz na opcję downlowad via torrent i o twiera ci sie okienko dajesz otwórz, a potem w następnym okienku ok i powinno zacząć się ściągać
mnie się jeden juz ściągnął i działa :tak:

uciekam zaraz spać ;) może jutro będę miała więcej sił, to będę bardziej aktywna :))
muszę odespać poranne wstawanie o 7:00, a jak do badań to o 5:30 (!)
ta, to najlepsze jest w szpitalach, że cały dzień człowiek leży, to one, pięlęgniarki czy położne sprawiają że ten dzień jeszcze dłuższy i budzą o nieludzkich porach. a najlepsze są panie sprzątaczki, które wchodzą o 6 rano, świecą światło, mówią dzień dobry, umyją podłogę, umywalkę, gaszą światło i wychodzą....no kurna!! jak już obudziły !!!

asiunia a Ty widzę nie poddałaś się:D:D i nawet torrenty znalazłaś. ja odpadam bo jestem po formacie kompa i nie mam softu do ściągania bittorentów, a że już nie używam (chomikuj.pl króluje u nas) to nie będę kompa zaśmiecać...zresztą boję się żebym się po tym bała.... mimo że wiem jak to smakuje...ale to smakuje za każdym razem inaczej!!!!!
coś mam dziwne wrażenie że kochaniutka moja dalej pupą na dole siedzi!! ktoś mnie dzisiaj kopał po pęcherzu!!!
ehhh 10tego się dowiem, ale to będzie dopiero 31 tydzień więc teoretycznie do 36 a nawet 38 może się obrócić...najwyżej będzie cc...co ma być to będzie, oby było dobrze:)

Baby cos czuje ze nie pojdziesz spac jak sie wciagniesz.

Morgaine to nie jest straszne. To jest tak piekne ze znow zaczelam myslec nad SN. Haha baba w ciazy niezdecydowana. Hihi
poprostu ogladasz rozne przypadki ludzi i ich wypowiedzi, obserwujesz akcje z boku, ale nie jest to pokazane w zaden drastyczny sposob, natomiast calkowicie naturalny. Jak widzisz to dziecko, glowke jak wychodzi i nagle jest cale w krwi i tuli sie do mamy, one placza, rodzina placze i Asia oczywiscie tez :D hahaha widzac ten caly trud i to szcescie na koncu az dodaje Ci skrzydel!

Baby cos czuje ze nie pojdziesz spac jak sie wciagniesz.

Morgaine to nie jest straszne. To jest tak piekne ze znow zaczelam myslec nad SN. Haha baba w ciazy niezdecydowana. Hihi
poprostu ogladasz rozne przypadki ludzi i ich wypowiedzi, obserwujesz akcje z boku, ale nie jest to pokazane w zaden drastyczny sposob, natomiast calkowicie naturalny. Jak widzisz to dziecko, glowke jak wychodzi i nagle jest cale w krwi i tuli sie do mamy, one placza, rodzina placze i Asia oczywiscie tez :D hahaha widzac ten caly trud i to szcescie na koncu az dodaje Ci skrzydel!

kurde faktycznie chętnie zobaczyłabym to 'z drugiej strony'. ale nie chce mi się tego bittorrenta ściągać. może jutro pomyślę nad tym...ciekawe, ciekawe...
asiunia a ty tak juz ostatecznie na cc zdecydowana?
cc kusi....nie powiem. ale nie wiem co potem...wczoraj szwagierka (miała 1 cc i 1 sn) mówi że jeden pieron i że nawet cc lepiej. ale ona w ogóle po sn nie psikała się tantum rosa i niczym nie leczyła i miesiąc miała wycięty z życiorysu...ja to 3 dni i nówka sztuka;) no dobra 4-7 :D

dobranoc laseczki. cicho tu,a nie chce mi się na allegro śmigać. poczytam nocną produkcję jutro:)
oj jutro ciężki dzień, trzeba rano zawieźć Starszaka do przedszkola...tzn.w stać ubrać się i wyjść na ten mróz koło 8:30!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! co za niesprawiedliwość!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
Morgaine ja generalnie nie nastawiam sie tylko na Cc lub SN. Co bedzie to bedzie. Bo jak Madek zacznie wychodzic przed terminem to nie zdaza juz mnie ciac tylko bede musiala SN rodzic. W 36tc zdeklaruje sie na CC a co bedzie to bedzie.

Na tym filmiku z ta polka druga laska jest babka co przychodzi na Cc bo dzidzia lezy w poprzek. No i pokazuja jak to wyglada zza kotary i od ich strony. Pomimo tego ze sa rownie szczesliwli porod tej polki (pomimo ze sama z mama) wydaje sie znacznie wiekszym i lepszym przezyciem. Uwieczeniem calego trudu... Na innym znowu laska rodzi w wodzie i tez mi smaku narobila i nagle zamiast przypomniec sobie ten cholerny bol i wysilek i ze nie jest tak kolorowo jak sie jest na ich miejscu, to nagle chce mi sie znowu... Ludzie wezcie te hormony bo wariuje!
Mysl trzezwo Aska, mysl trzezwo!

reklama
ach, ale bym poogladala. jutro powalcze.

wkleilam na kulinarki jeszcze przepisy na super ciastka :-) dla chetnych.

niedlugo ide i ja w kime, bo mam nadzieje, ze sie jutro obudze jak nowonarodzona ;-) tzn. bez kataru ;-)

no ale chwile na allegro zerkne jeszcze ;-)

Do góry