Na początku mi to przeszkadzało, ale teraz już mam do perfekcji opanowaną sztukę przekręcania się razem z poduszką albo po prostu śpię na jej drugim końcu i tylko nogi przekładam przekręcając siękrakowianko, cucumber a Wy przez tą poduchę śpicie tylko na jednym boku całą noc? Bo ja do tej pory to się bardzo przekręcałam, nawet na plecach spałam z podkulonymi nogami, a teraz myślę, że ta poduszka wymusza jedną pozycję przez całą noc. Czy jak Wy to robicie? Może jakieś porady?
Mam dzisiaj akcję sprzątanie i do tego gotowanie gołąbków, które sobie wczoraj wymyśliłam. Zapraszaliśmy teściów na obiad na jutro i mieli nie przyjeżdżać, bo coś tam innego im wypadło. A tu wczoraj okazało się, że jednak przyjadą i to razem z siostrą męża i z jego dziadziem Więc muszę zrobić porządek idealny. A mąż w pracy. Na szczęście po 12 ma wrócić. Obym go zagoniła do sprzątania i oby robił to bardziej żwawo niż zazwyczaj (umycie zlewu w łazience-przerwa godzinna na grę-umycie prysznica-przerwa godzinna na grę-umycie kibelka-odpoczynek aż do nocy ).