reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwiecień 2011

Na początek to zabawki nie są raczej potrzebne;-) U nas najlepiej sie sprawdziły maty edukacyjne (dostaliśmy dwie) i musze przyznać że leżaczek mój synuś ukochał choć nie kładłam go zbyt często na nim, teraz koleżanki córeczka sie cieszy:tak: A poza tym zabawki zabawkami ale my dostalimy mase masę malenkich ciuszków z których części mały ne zdążyl założyć:-D:-D

reklama
Hej dziewczyny,
troche mnie nie bylo ale mialam ciezkie dni z moim P :((((
przez to od 5dni nie czuje ruchow malenstwa :(((
jutro ide na wizyte bez USG posluchac serduszka no i boje sie ze.....

czesc, dziewczynki :-)

acronka, no, poweselalam, ale mam nadzieje, ze nie pochopnie. ;-)

lenka, rewelacyjnie postapilas. tak trzeba. zazdroszcze odwagi, ja pewnie kazalabym mu isc do innego lekarza.. ;-)

u mnie dziwny dzien. az nie wiem, co pisac. wszystko ok.

asiunia nawet tak nie myśl! 17tc to nie jest jeszcze moment, że ruchy czuje się systematycznie, więc to, że ich nie czujesz na pewno nie znaczy nic złego. Ja ruchów też nie czuję. Głowa do góry!

mitaginka ma rację, nic złego się nie dzieje. Ja również nic nie czuję a już mogłabym poczuć- czekam z niecierpliwością kiedy będę miała pewność że to bąbel się porusza a nie jelita pracują.

nati, ja narazie myślę o jakichś zabawkach manipulacyjnych. Bardziej na wyrost to jeszcze nie myślę ;) No i właśnie maty edukacyjne też oglądałam.
asiunia, ja też tak mam, że nie codziennie czuję ruchy. Ale dobrze wiem, co się przeżywa w te dni jak się ruchów nie czuje. Zobaczysz, niedługo znowu poczujesz i aż podskoczysz z radości i od razu humor się poprawi :)

kurde. a propos mat. ja mam fantastyczna mate, taka, jaka mialam dla moich chlopcow - gruba, swietna, duzo zabawek, byla dosc droga jak na mate... i tylko jeden szkopul - ja swoja turkusowa sprzedalam po chlopakach, wlasciwie za jakies smieszne pieniadze, byle sie pozbyc. a dostalam teraz w spadku po szwagierkowych dzieciach ;-) ROZOWA. jest boska. i zal mi wywalac kase, nawet od rodzicow czy dziadkow, jesli by chcieli kupic - tylko dlatego, ze ma nie taki kolor...
ale to taki mega oczojebny ;-) przepraszam za wyrazenie - roz.
a z drugiej strony - z doswiadczenia wiem, ze dziecko ma mase zdjec robionych w macie ;-) i ciagle bedzie, ze nasz synus ma rozowa mate. ech. no nie wiem ;-)

Witajcie

Dziewczyny nie wiem jak jest u Was ale mnie niezle wydelo:tak:

kurde. a propos mat. ja mam fantastyczna mate, taka, jaka mialam dla moich chlopcow - gruba, swietna, duzo zabawek, byla dosc droga jak na mate... i tylko jeden szkopul - ja swoja turkusowa sprzedalam po chlopakach, wlasciwie za jakies smieszne pieniadze, byle sie pozbyc. a dostalam teraz w spadku po szwagierkowych dzieciach ;-) ROZOWA. jest boska. i zal mi wywalac kase, nawet od rodzicow czy dziadkow, jesli by chcieli kupic - tylko dlatego, ze ma nie taki kolor...
a z drugiej strony - z doswiadczenia wiem, ze dziecko ma mase zdjec robionych w macie ;-) i ciagle bedzie, ze nasz synus ma rozowa mate. ech. no nie wiem ;-)

Wiesz co mi osobiscie to nie przeszkadzaloby:tak:maluszek dosc szybko wyrasta z maty wiec mysle ze szkoda pieniazkow , tym bardzien piszesz ze jest ladna:tak:
Witajcie kobietki
Niestety mój plan co do powrotu do pracy legł w gruzach.
Złapałam jakieś choróbsko ,boli gardło,katar i ogólnie osłabiona jestem.
Oczywiście zaraziłam sie od mojego .
Ale jak prosiłam go żeby nie jeżdził do znajomych bo prychają ,kichają to mnie nie posłuchał.
Teraz sam leży chory,ja też chora a on mówi że głupi był i teraz żałuje.
Tylko ja przez jego głupote do pracy wrócić nie mogę w takim stanie ,dzidziuś też na pewno nie dobrze się czuje .
Mam tylko nadzieje że skończy się na katarze i bolącym gardle u mnie.
Zjem trochę czosnku to może się polepszy,

No to ladnie zdrowka zycze;-)

Witajcie w ten słoneczny poranek :)
Wybieram sie dzisiaj na maraton po sklepach :) zobaczymy co ciekawego można kupić dla maluszka :)

Pochwal sie co kupilas:-)

Hej dziewczyny,

Kochana głowa do góry. Ja czuję ruchy niby od ponad tygodnia ale np ostatnio przez 3 dni nic nie czułam. Jak jestem bardzo zmęczona albo mam brzuch napięty to nic nie czuję.

Ja myślę że dziecku będzie to obojętne jaki kolor. Zresztą na początku i tak widzi tylko czarno biało.

Ja mam matę po Kacperku ale już dość zniszczoną i chyba też skuszę się na jakąś fajną. W końcu wszystko dostanie spadku po bracie to coś nowego maleństwu też się należy.;-):-D

reklama
Hej dziewczyny,

Nie martw sie na zapas. Ja tez ostatniio miałam troche zmartwien i nie czulam ruchów, może sie nie skupiałam na nich. To jeszcze nie czas na regularne kopmniaki:)

aenye Ja bym zostawila ta mate choc mj T pewnie bym mnie z nią wywalil. Jak np moja ciocia jak Oluś był malutki kupiła mu różowy dres bo twierdzila ze kiedys róż był dla chłopców i ja bym penie to przełknęła gdyby moj T nie zobaczył na nim napisu PRINCESS....oddałam koleżance.

Do góry