reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwiecień 2011

...u mnie tez wieliczka,prawie wszystko przesolone,za ostre,za kwasne-rodzina sie skarzy...ale mi smakuje:o)

wspominacie o "sylwestrze",konkretnych planow jeszcze nie mamy,ale o ile kruszolek pozwoli mam ochote isc sie zabawic oczywiscie w normie bez zadnych wiekszych "wygibasow":o)

...a jak na razie przestawiam sie z kruszolci na kruszolka:o)

sajo - witaj!!!

milego dnia dziewczyny

reklama
witajcie nowe kwieciste mamuski
co do wozka miala go moja siostra- niestety sprzedala go po 3 miesiacach, byl nie wygodny, kolka za male jak na nasze warunki i przedewszystkim gongola za mala, maly wyrosl wlasnie w wieku 3 msc.

a zapomnialam powiedziec snilo mi sie ze byl prawie kwiecien i zakladalam nowy watek- dzieci kwietniowek. :) swoja droga ciekawe, ktora z nas bedzie 1-sza, a ktora ostatnia.

Baby jeśli chodzi o płeć dziecka lekarz powiedział nam że na 60% dziewczynka ale jeszcze dobrze jej nie widział ...za 2 tygodnie wizyta więc zobaczymy czy dziewczynka ;-)Ale imina mamy już jeśli chłopiec to Filip a dziewczynka to Martusia ;-)

Właśnie co do wózków to w sumie podobają mi się te drogie a na nie mnie nie stać ;-( a wy jaki polecacie w ogóle już macie zakupione ?Ja jeszcze nie robiłam zakupów ;-) chcę się upewnić co będzie ;-)

Witajcie:-)

Tak czytam i czytam i co jakis czas tez pisze a wiec gratuluje tym ktore znaja juz plec maluszka widze ze duuuuzo chlopcow bedzie:tak:to moze u mnie bedzie ta dziewczynka hehehe. Witam nowe mamusie

dziewczyny mam pytanie do was już powoli myślę o wózku dla dziecka co myślicie a może nawet znacie ten wózek coneco barracudaZobacz załącznik 299196

Paprotka to jest wozek dosc specyficzny wiec musisz sie zastanowic wiem ze bardzo podoba sie wiekszosci stelaz z gondola ktora wg. mnie nalezy do takich srednich pod wzgeledem rozmiaru natomiast musisz przyjrzec sie spacerowce bo jest dosc kontrowersyjna ma fajny profil ale jest dosc mala i ma bardzo nietypowy daszek:tak:

Dziękuję Dziewczynki.
Wiecie co ?
Czułam się tak nijak i beznadziejnie. I położyłam się do łóżka. I Chyba pierwszy raz poczułam ruchy maleństwa... Nie jestem pewna czy to na pewno to (albo już tak bardzo chciałam to poczuć, że sobie wkręciłam, że to ruchy... ) w każdym razie jeśli to ruchy, to moje maleństwo skutecznie poprawilo mi humor w odpowiednim momencie. Powiedzcie jak 'to' dokładnie czujecie? Bo u mnie to było coś pomiędzy takimi bąblami powietrza w podbrzuszu, jakby przy wzdęciach, ale jakoś tak nisko... I jakby te 'bąbelki' tak smyrały mnie od środka :)

Cocosova mysle ze to co czujesz to wlasnie ruchy maluszka:tak:u mnie co prawda jest inaczej bo czuje takie konkretne kopniaczki i prawie za kazdym razem podskakuje bo sa takie niespodziewane i dosc mocne:tak:

Witam nowe kwietniówki!

ja tez strasznie sole :-D w ogole wszystko musi miec taki mocno wyrazny smak, mocno kwasne, mocno slodkie, mocno slone... ;-)

acronka
, dzieki. zawioze na pogotowie komputerowe, bo sie malo znam. dzwonilam i facet wydal mi sie bardzo fajny, uspokajal i mowil, ze powinno sie dac zrobic dysk, bez odzyskiwania danych. generalnie on sie wlacza i probuje chodzic, tylko komp go nie wykrywa. bosz, trzymajcie kciuki. przed swietami tego tysiaka czy cos wolalabym wydac na prezenty :-/

buziaki, milego dnia..

Aenye - no to trzymam kciuki. Będzie dobrze!

Baby jeśli chodzi o płeć dziecka lekarz powiedział nam że na 60% dziewczynka ale jeszcze dobrze jej nie widział ...za 2 tygodnie wizyta więc zobaczymy czy dziewczynka ;-)Ale imina mamy już jeśli chłopiec to Filip a dziewczynka to Martusia ;-)

Właśnie co do wózków to w sumie podobają mi się te drogie a na nie mnie nie stać ;-( a wy jaki polecacie w ogóle już macie zakupione ?Ja jeszcze nie robiłam zakupów ;-) chcę się upewnić co będzie ;-)
Paprotko - jeśli podobają Ci się wózki z wyższej półki to rozejrzyj się za używanymi. Można trafić zestaw w naprawdę rewelacyjnym stanie za część ceny nowego. Popatrz na Allegro lub sprawdź komisy w swoim mieście.

reklama

Na wątku kwietniówki na zakupach umiesciłam fotkę naszego kupionego wózka, kupiliśmy wózek Tako Warrior w sklepie firmowym w częstochowie, za cały zestaw z fotelikiem, moskitierami, parasolką i śpiworkiem uniwersalnym zapłaciliśmy 1300 zł więc w sumie zaoszczędziliśmy 200 zł w stosunku do ceny z allegro

Do góry