reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwiecień 2011

meriderko my też jesteśmy małżeństwem od 25 września chociaż razem 13 lat. Nigdy nie przypuszczałam że po takim czasie można kogoś tak kochać :(
To już nasza druga rozłąka W pierwszej było trochę lepiej mieszkałam z koleżanką chodziłam do pracy a teraz... Kupiliśmy mieszkanie w mieście gdzie nikogo nie znam zostałam tu sama- nie- z okruszkiem ;) i z wszystkimi problemami Jestem na zwolnieniu i z nadmiaru czasu dzień mi się dłuży jak Moda na Sukces - jeden dzień wlecze się jak tydzień :(
Odliczam dni 192 aaaaaaaaaaaaaa

reklama
meriderko my też jesteśmy małżeństwem od 25 września chociaż razem 13 lat. Nigdy nie przypuszczałam że po takim czasie można kogoś tak kochać :(
To już nasza druga rozłąka W pierwszej było trochę lepiej mieszkałam z koleżanką chodziłam do pracy a teraz... Kupiliśmy mieszkanie w mieście gdzie nikogo nie znam zostałam tu sama- nie- z okruszkiem ;) i z wszystkimi problemami Jestem na zwolnieniu i z nadmiaru czasu dzień mi się dłuży jak Moda na Sukces - jeden dzień wlecze się jak tydzień :(
Odliczam dni 192 aaaaaaaaaaaaaa

Ej, Bieduulooo ! :) Uszy miały być do góry :) Ja dziś albo jutro jadę do staruszków, jak przyjadę to się spiszemy i wyciągnę Cię z domu :)

Witajcie:)

Dziewczyny mam do Was pytanko czy ktoras z Was cos czuje???tzn chodzi mi o ruchy maluszka....dzisiaj dwa razy jak siedzialam poczulam to samo takie delikatne. Wiem ze ruchy podczas drugiej czy kolejnej ciazy sa troche wczesniej od 16 tygodnia, wczoraj jak bylam na wizycie lekarz dal troche inny termin porodu bo wyszlo ze mam 14 tydzien i 6 dzien ciazy...ale mimo wszystko az zwatpienie mam czy to co czulam to jest faktycznie to:)

Witajcie!

Ja też mam problem z pisnaiem na bieżąco bo stasznie zle sie czuje, mdłości bóle głowy coś strasznego i nie przechodzi wcale.
Byłam u swojej lekarki wyniki ok mówi że moge sie dłużej zle czuć przy ciąży blizniaczej, no i tez mialam przygode w sklepie :).
Zdążyłam zadzwonoć do M żeby zszedł po mnie i nic więcej nie pamiętam.
Nie wiem jak Wy dziewczyny ale strasznie zle toleruje witaminy dla ciężarnych Prenatal, nie do życia jestem przez 2 godziny po "zapodaniu" sobie, kupiłam teraz Centrum zobacze może będzie lepiej.
Pozdrawiam Was serdecznie i przepraszam że tak mało się odzywam ale jestem z Wami na bieżąco.

O widzisz a ja znowu od tygodnia biore Prenatal i jest ok, musisz zmienic witaminki:)

Hej:) Mogę do Was dołączyć dziewczyny??? Jestem tu nowa. Znajoma poleciła mi to forum i powiedziała, że można tu się podzielić obawami i małymi radościami ze swojej ciąży:)

Witaj Anetka:)

Witajcie dziewczyny!
Ja właśnie pożegnałam swojego męża przed wylotem do Afganistanu i jestem w kompletnej rozsypce. Zapłakana z bezsilnością co będzie dalej. Zostałam sama na pół roku!! Wyć mi się chce i jeszcze o 11 mam wizytę u ginekologa.
Pozdrawiam Was wszystkie.

Amber wierze, ze jest Tobie ciezko ale staraj sie myslec ze ten czas szybko przeleci tak jak nasza ciaza i Twoj maz bedzie przy Tobie podczas tego jak szkrabek przyjdzie na swiat:) jakos musisz sie trzymac i za duzo nie zamartwiac sie bo oddajesz swoj stan maluszkowi.

Ja tylko na chwilkę zasiadłam do kompa bo mój laptop został totalnie zmasakrowany przez moje dziecko i poszedł do naprawy. Mnie dziś spotkała bardzo nieprzyjemna przygoda. Pojechałam odwieść małego do przedszkola bo M miał robotę na cito i zachciało mi się ogórków kiszonych. Weszłam do sklepu kupiłam jeszcze moment rozmawiam z koleżanką i czuje że coś jest nie tak. Więc się pożegnałam wracam do samochodu i tylko zdążyłam wsiąść jak zemdlałam.... Teraz leżę i czekam na powrót męża i będziemy jechać na USG na 15 45. Jedziemy z bąblem bo nie ma kto z nim zostać. Muszę zabrać dużą ilość mordoklejek co by mnie z nim z przychodni nie wyrzucili :-D A swoją drogą ciekawe co mój doktorek na to wszystko:eek:

Przepraszam że nie odpisuję ale fatalnie się czuję i muszę się położyć.
Odezwę się po powrocie.

dziewczyny maile z książkami doszły?

No to ladnie, dobrze w tym wszystkim ze nie zasidlas za kolko az strach pomyslec. Ja w tej ciayz nie mam takich efektow ale z Szymciem mialam:(oby jak najszybciej minelo

Anetka, witaj. :) Spokojnego przebiegu ciąży. :) Pobolewania w podbrzuszu są normalne, każdą z nas czasem dopadają.

Forumeczka, no co to za doły? Nie jesteś wredną, tylko najlepszą, jaką tylko potrafisz być. :) Jak każda z nas.

Amber - cieszę się, że chociaż USG trochę Ci poprawiło humor. :)

marma- trzymaj sie i odpoczywaj
witam nowe kwietnioweczki. Szkoda, ze zadna z Was nie jest z Trojmiasta.
Wyniki mam dobre wiec sikac bede ciagle widocznie taka moja uroda.
A mi sie dzisiaj oberwalo od meza, ze nie prosze Go o pomoc i zachowuje sie tu cyt: " jak samotna matka", ale co ja na to poradze, ze lubie wszystko sama robic.
Amber- znajdz sobie jakies hobby, jakies zwierze czy kurs szydelkowania moze bedzie Ci lepiej, a tak powznie trzymaj sie

kurczę, Dziewczyny- może ja tak fatalnie się czuję też po tym Prenatalu????:szok:
biorę od początku ciąży i jest jak jest. Nie orientujecie się, czy te witaminy z kwasami można brać już od 12 tc? Skoro piszecie, że Wasze organizmy źle je tolerują, to może u mnie jest podobnie:confused2:
tak jak wspominałam, wstalam po 10:00, po 11:00 znów się polożyłam teraz wstaję... zobaczymy, na jak długo...oczywiście mdlości i ból głowy ciagle mam.

Witam nowe wśród nas!:-)

kurczę, Dziewczyny- może ja tak fatalnie się czuję też po tym Prenatalu????:szok:
biorę od początku ciąży i jest jak jest. Nie orientujecie się, czy te witaminy z kwasami można brać już od 12 tc? Skoro piszecie, że Wasze organizmy źle je tolerują, to może u mnie jest podobnie:confused2:
tak jak wspominałam, wstalam po 10:00, po 11:00 znów się polożyłam teraz wstaję... zobaczymy, na jak długo...oczywiście mdlości i ból głowy ciagle mam.

Witam nowe wśród nas!:-)
Co do prenatal.... Ja na początku przez jakiś tydz czułam się po nim dobrze, a od dłuższego czasu po prostu po nim mnie bardzo mdli i czasami wymiotuje:( Więc może trzeba zmienić witaminki...
Pozdrawiam

reklama
Do góry