reklama
A
asiunia876
Gość
Cocosova gratuluje! Zobaczenie dzidzi na USG daje zupelnie inne wyobrazenie. Wtedy naprawde mozna poczuc ze tam siedzi czlowieczek. Dla mnie to jest cos niesamowitego. Wtedy rodzi sie taka milosc miedzy dzidzia a mama ze nawet najgorszy dzien jej nie zlamie mysle ze to poprawilo Ci humor na najblizsze pare dni
asiunia876 - masz rację tym bardziej, że bardzo bałam się o zdrowie maluszka. A tu taka miła niespodzianka to juz moje 3ecie usg, ale po żadnym z nich nie czułam się tak jak teraz. Humor na pewno pozytywny przez najbliższy czas
karina1980
Fanka BB :)
Witajcie
Wlasnie wrocilam od lekarza i bylo super to co pisalam, ze cos mi leci jak woda to nic zlego ani zaden stan zapalny lekarz powiedzial, ze jest to zwiekszona ilosc wydzieliny ktora jest w ciazy jak najbardziej prawidlowaMaluszek ladnie sie rozwija, wyniki glukozy wyszly mi ok. Mam zmieniony troche termin bo wyszlo ze teraz mam dokladnie 14 tydzien i 6 dzien i na plusie poki co 1,10kg
Ale usmialam sie jak to przeczytalamdobre
No to super tez jestem dzisiaj w euforii
Wlasnie wrocilam od lekarza i bylo super to co pisalam, ze cos mi leci jak woda to nic zlego ani zaden stan zapalny lekarz powiedzial, ze jest to zwiekszona ilosc wydzieliny ktora jest w ciazy jak najbardziej prawidlowaMaluszek ladnie sie rozwija, wyniki glukozy wyszly mi ok. Mam zmieniony troche termin bo wyszlo ze teraz mam dokladnie 14 tydzien i 6 dzien i na plusie poki co 1,10kg
niezle. Ostatnio bylam rano po chleb. Bylo przed 7 i zrobilo mi sie nie dobrze i pod domem zaczelam wymiotowac, przechodzilły akurat miejscowe pijaczki i patrzyli na mnie z mina: jestesmy z toba wiemy jak to jest. Dobrze ze to bylo rano i nikt z sasiadow nie widzial.
Ale usmialam sie jak to przeczytalamdobre
Dziewczyny !!!
Jestem taka szczęśliwa Wróciłam właśnie z usg. Moja krewetka wcale już nie wygląda jak krewetka, tylko jak malutki 7 cm człowieczek :-) Mam mnóstwo zdjęc i nie mogę się na nie napatrzeć:-) A najważniejsze , że wygląda na to że wszystko się rozwija prawidłowo. Krwiak się wchłonął, pozostał po nim tylko ślad, a kosmówka 'bez cech odklejania' :-) Serduchoo tak szybciutko bije. W pewnym momencie myślałam nawet, że zobaczyłam siusiaka... Pani doktor niestety powiedziała, że to pępowina :-)
Świat od razu nabrał innych barw.
No to super tez jestem dzisiaj w euforii
Koot
Hej dziewczyny,
ja też dziś po usg. Dzieciątko ma 73 mm Kość nosowa jest, przezierność 0,3mm
Dzieciątko podskakiwało i ssało kciuka)))) Rewelacja.
Trochę gorzej z ułożeniem mojej macicy, no ale to już wiedziałam po badaniu. Oszczędzać się no i zobaczymy następnym razem w 22 tyg, do tego czasu siedzieć w domu.
Cieszę się,że u Was okej badanka i usg.
A i moje dziecko jest owinięte pępowiną dwukrotnie, no ale to się pewnie zmieni. Miłego wieczorku.
ja też dziś po usg. Dzieciątko ma 73 mm Kość nosowa jest, przezierność 0,3mm
Dzieciątko podskakiwało i ssało kciuka)))) Rewelacja.
Trochę gorzej z ułożeniem mojej macicy, no ale to już wiedziałam po badaniu. Oszczędzać się no i zobaczymy następnym razem w 22 tyg, do tego czasu siedzieć w domu.
Cieszę się,że u Was okej badanka i usg.
A i moje dziecko jest owinięte pępowiną dwukrotnie, no ale to się pewnie zmieni. Miłego wieczorku.
cocosova- super, ze ok. Spytalas sie czy mozesz jechac do rodzicow? ale chyba tak?
karina1980- gratuluje udanej wizyty
koot- ale duza dzidzia, i jaka przeziernosc, super
no wlasnie co sie dzieje z Joll?
Ostatnia edycja:
cocosova- super, ze ok. Spytalas sie czy mozesz jechac do rodzicow? ale chyba tak?
Tak, mogę. Wszystko wraca do normy. Cieszę się, że u was dziewczyny też jest ok
jola.24
Ooo matko jaka produkcja
Witam was, a zwłaszcza nowe kwietnioweczki:-)
Wyczytalam ze wiekszosc mmus zapoznala sie juz ze swoimi kruszynkami:-)...gratuluje.
U mnie nadal pracowite dni a w dodatku w domu mąż i Oluś chorzy Mam nadzieje ze niebawem sie wszystko unormuje i bedzie mnie tu wiecej
Spokojnej nocki
Ps. Co do objawów to mi juz tez daly spokoj z czek sie barddzo ciesze:-)
Wyczytalam ze wiekszosc mmus zapoznala sie juz ze swoimi kruszynkami:-)...gratuluje.
U mnie nadal pracowite dni a w dodatku w domu mąż i Oluś chorzy Mam nadzieje ze niebawem sie wszystko unormuje i bedzie mnie tu wiecej
Spokojnej nocki
karina1980
Witajcie z rana
Jola mam to samo oboje chorzy ale z mezem jest juz lepiej za to synek caly czas mi goraczkuje, boy jak najszybciej minelo naszych chlopakow to chorobstwo
Ooo matko jaka produkcja
Spokojnej nocki
Jola mam to samo oboje chorzy ale z mezem jest juz lepiej za to synek caly czas mi goraczkuje, boy jak najszybciej minelo naszych chlopakow to chorobstwo
reklama
Hello z rana. Ale u nas zimo- -4 na termometrze był. Wczoraj byłam na zakupach i mam pierwszą ciążową rzecz (nie licząc 2 książek jakie doszły w poniedziałek). Jakie cieplutkie bo prawie po samą brodę. Umnie nie ma żadnych objawów. Aż dziwne a wizyta dopiero 25. Nie ma jakiegoś sposobu aby się dowiedzieć w domu , że wszystko ok? kiedyś coś wyczytałam, że stetoskopem można usłyszeć bicie serca- ale jakoś nieprawdopodobne mi się to wydaje a to co się słyszy to zapewne bicie serca matki a nie dzidziola.
Podziel się: