reklama
madziarkas
Fanka BB :)
nati ja tez na dukanie przed ciążą
Odpuściłam sobie na wakacjach ze wszystkim i mamy dziecia w brzuszku)
Ja tak samo:-)
hej dziewczyny. jak tam sobota- ja od rana zakupy, obiad a teraz sprzątanie bo znajomi maja wpaść wieczorem. Cucember ma dziś Swój dzień. Pogoda u nas ładna więc będzie zadowolona
Marma- wysłałam Ci mój adres e-mail.
wysłałam
Czy któraś jeszcze się pisze na poradniki? Jeżeli tak to proszę o maile na priv
AguHan
mamusia Hanusi i Bąbla
Witajcie
Usiadłam na chwilkę do kompa, żeby powiedzieć coś szczególnego jednej z Was:
Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia Cucumber, aby Wasz wspólny spacer przez zawiłe zakręty losu upłynął w miłości, szacunku,radości...
Usiadłam na chwilkę do kompa, żeby powiedzieć coś szczególnego jednej z Was:
Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia Cucumber, aby Wasz wspólny spacer przez zawiłe zakręty losu upłynął w miłości, szacunku,radości...
Witam wszystkie forumki Jestem tu nowa.Po długich 2,5 letnich staraniach i ja zobaczyłam dwie kreseczki.Mój termin według USG to 12 kwietnia
agapaszko22
Zaciekawiona BB
forumeczka22 witaj i gratuluje!!!!:-)
Cucomber dolaczam do zyczen.Wszystkiego Naj na nowej drodze zycia!
U nas niestety nie jest tak slonecznie jak u wiekszosci z Was.Caly dzien wieje jest zimno i slonko ani na chwilke nie wyszlo:-(
Mnie czasem tez tak kluje z boku.Pamietam ze w pierwszej ciazy tez tak mialam ale nie mam pojecia z czym to bylo zwiazane w kazdym badz razie nie bylo to nic zlego.w poniedzialek ide do ginka to sie dowiem.
Cucomber dolaczam do zyczen.Wszystkiego Naj na nowej drodze zycia!
U nas niestety nie jest tak slonecznie jak u wiekszosci z Was.Caly dzien wieje jest zimno i slonko ani na chwilke nie wyszlo:-(
Mnie czasem tez tak kluje z boku.Pamietam ze w pierwszej ciazy tez tak mialam ale nie mam pojecia z czym to bylo zwiazane w kazdym badz razie nie bylo to nic zlego.w poniedzialek ide do ginka to sie dowiem.
witam...
tak przez przypadek weszlam na forum i prosze chyba pasuje na watek, hehe
termin na 17 kwiecien...
synek ma juz prawie 3 latka (grudzien 2007)
z mezusiem po slubie juz ponad 3 lata...
ja mam 22 mezus 24
czy mozna dolaczyc??
tak przez przypadek weszlam na forum i prosze chyba pasuje na watek, hehe
termin na 17 kwiecien...
synek ma juz prawie 3 latka (grudzien 2007)
z mezusiem po slubie juz ponad 3 lata...
ja mam 22 mezus 24
czy mozna dolaczyc??
reklama
anawoj hej...
ja spedzam wieczor samotnie mezus poszedl na impreske zakladowa, a mi sie nie chcialo ze wzgledu na stan
a jak wam mija wieczor??
ja spedzam wieczor samotnie mezus poszedl na impreske zakladowa, a mi sie nie chcialo ze wzgledu na stan
a jak wam mija wieczor??
Podziel się: