reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2011

hej dziewczyny. jak tam sobota- ja od rana zakupy, obiad a teraz sprzątanie bo znajomi maja wpaść wieczorem. Cucember ma dziś Swój dzień. Pogoda u nas ładna więc będzie zadowolona:)
Marma- wysłałam Ci mój adres e-mail.

reklama
hej dziewczyny. jak tam sobota- ja od rana zakupy, obiad a teraz sprzątanie bo znajomi maja wpaść wieczorem. Cucember ma dziś Swój dzień. Pogoda u nas ładna więc będzie zadowolona:)
Marma- wysłałam Ci mój adres e-mail.

wysłałam :)

Czy któraś jeszcze się pisze na poradniki? Jeżeli tak to proszę o maile na priv :)

Witajcie

Usiadłam na chwilkę do kompa, żeby powiedzieć coś szczególnego jednej z Was:

Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia Cucumber, aby Wasz wspólny spacer przez zawiłe zakręty losu upłynął w miłości, szacunku,radości...

forumeczka22 witaj i gratuluje!!!!:-)

Cucomber dolaczam do zyczen.Wszystkiego Naj na nowej drodze zycia!

U nas niestety nie jest tak slonecznie jak u wiekszosci z Was.Caly dzien wieje jest zimno i slonko ani na chwilke nie wyszlo:-(

Mnie czasem tez tak kluje z boku.Pamietam ze w pierwszej ciazy tez tak mialam ale nie mam pojecia z czym to bylo zwiazane w kazdym badz razie nie bylo to nic zlego.w poniedzialek ide do ginka to sie dowiem.

witam...
tak przez przypadek weszlam na forum i prosze chyba pasuje na watek, hehe
termin na 17 kwiecien...
synek ma juz prawie 3 latka (grudzien 2007)
z mezusiem po slubie juz ponad 3 lata...
ja mam 22 mezus 24 :)
czy mozna dolaczyc??

reklama
Do góry