reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwiecień 2011

witam
wlasnie wrocilismy z grzybow, zimno sie zrobilo brrr niby slonce a zimno.
Widze ze dieta dukana popularna, ja pewnie po skonczeniu karmienia do niej wroce.
Witam nowe kwietnioweczki.
Cucumber powodzenia na nowej drodze zycia,
jutro moja pierwsza rocznica, mam nadzieje ze stanie po mojemu i bedzie uroczysty objadek ( mam pomysl na lasagne) i do tego ciasto, bo naprawde nigdzie mi sie chodzic nie chce.
oj jak ja mam czasami ochote na samotny wieczor, za 2 tyg maz bedzie pracowal do 22 to sobie bede siedziec w pizamie przed tv i ogladac to co chce hahahahaha

Karakowianko mnie tez czasami a wlasciwie codziennie kluje, ale u mnie to wyraznie jelita, ale lepiej zadzwon do gina szkoda Twoich i maluszka nerwow.

Ostatnia edycja:
reklama
Marma, jak na złość moja ginka nie odbiera... Może jest na dyżurze w szpitalu dziś i nie ma jak? :(

Agapaszko - kurczę, nie denerwowałabym się, jakby mnie tak kilka razy zakuło, ale to od południa cały czas, co kilka kilkanaście minut, czasem częściej. Martwię się. :(

Cucumber - dużo Miłości Wam życzę - takiej, co się nigdy nie wyczerpie. :)

Anulla, Forumeczka
- witajcie.

moja gina mówiła mi, że jak kłuje z jednej strony to jest jakieś ścięgno (podała nawet nazwę) i to jest od rosnącej macicy. powiedziała, że może czasem po większym wysiłku, albo brzy gwałtowniejszym ruchu zaboleć tak, że aż zegnie w pół. Ale chodziło raczej o takie jednorazowe boleści - co mi się zdarza zwłaszcza w nocy, jak się przekręcam z boku na bok. krakowianko zadzwoń może do gina i zapytaj, może to to samo i nie ma się czym przejmować - to tylko oznaka, że dzidzia rośnie.

Cucmber - dużo szczęścia i wszystkiego czego pragniesz. Obyscie zawsze byli szczęsliwą i kochająca się rodziną.

Ostatnia edycja:
Ojej faktycznie Cucumber!!!

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO KOCHANA!!!
MAM NADZIEJĘ,ŻE WSZYSTKO IDZIE PIĘKNIE JESTEŚ SZCZĘŚLIWA I ZADOWOLONA!

Witajcie w sobotni wieczor, a raczej juz chyba noc.

Miałam nie zglądać o zmeczona bardzo ale ciesze sie ze to zrobilam bo widze ze ostatnio czesto padalo moja imie tutaj, troszke mnie to zaskoczylo, bo ja takich spraw nie rozwiązuje na forum głównym. Dotyczy to grupy wiec tam bede ewntualnie to komentowac a jak mam komus cos do powiedzenia poprostu wysylam priv(jak niektore z was zapewne wiedza), nie lubie rozbic zamieszania.

Uważam że ta dyskusja powinna odbywać się na zamkniętym nie tu.

Dziekuj, to wlasnie mialam na mysli i dlatego skomentowalam wszystko TAM.

Miałam jeszcze cos dopisac ale jakos wena uleciala:sorry2::sorry2: wiec spokojnej nocki

edit marma daj znac co u ciebie, lepiej sie czujesz?

CUcumberku najlesze życzenia na nową drogę życia

Hej kochane u mnie w miarę ok. Gorzej bo M się źle czuje a młody daje popalić.

Cucumber WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO NA NOWEJ DRODZE ŻYCIA !!!!!!!!!!!!!! Zdawaj nam tutaj szybciutko relacje ze ślubu!

reklama
Witajcie szybciutko z rana

Uciekam do pracy zaraz wiec tylko sie witam i zyce milego dzionka.
marma ciesze sie ze sie lepiej czujesz. Młody daje popalic???? Skad ja to znam, moj znowu w nocy u mnie w łózku wyladował...

Dziewczyny najważniejszą zasadą grup/wątków zamkniętych jest to, że nie rozmawia się o tym co się na nich dzieje w tematach otwartych.

Dokładnie:)

Trzymajcie sie cieplutko

Do góry