reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwiecień 2011

Ja już się szykuję bo za 2 godzinki USG. Czytałam gdzieś, że trzeba mieć pełny pęcherz aby badanie wyszło poprawnie. Czy mi się coś pomyliło?

reklama
gosikk_s wiesz, mi się wydaje, że jednak znacznie więcej jest ciąży mnogich niż kiedyś. Jest to spowodowane niestety coraz częstszymi problemami z zachodzeniem w ciążę. Sama miałam taki problem i leczyłam się w klinice niepłodności, na ścianach wisiały tam zdjęcia maluchów i prawie co 4 zdjęcie ukazywało śliczną parkę a nawet i trójeczkę :)
Wszystko to spowodowane stymulacjami jajników i invitro.

Też się szykuję na wizytę, coprawda dopiero o 18-20 ale snuję się po mieszkaniu jak ćma lekko podenerwowana...

Mariderka powodzenia i daj znać jak poszło :-)

cucumber pomogło :-D ogarnęłam mieszkanko i zrobiłam przegląd szafy Kacperka. powyjmowałam letnie rzeczy i za małe i wyciągnęłam cieplejsze i większe rozmiary.A teraz moje biedactwo czeka przymierzanie :-D

Ale mnie dziś jedna pierś pobolewa.Tak mnie ciągnienie.Miałam tak jak na początku małego karmiłam. Trochę boję się znowu tego horroru z karmieniem i tym koszmarnym bólem. Ale w tedy dałam radę to i teraz też dam :-D

ciesze się z kolejnych dobrych wieści i trzymam kciuki za kolejne pomyślne wizyty :-)
Ja wizytę mam w przyszły wtorek a w czwartek USG ale jakoś się nie stresuję. Mam takie przeczucie, że wszystko jest ok i nie wiem dlaczego ale wiem, że to dziewczynka :-D Ciekawe czy się mylę ;-)

Myślałyście już może nad garderobą zimową? Taka zimnica u mnie, że zaczęłam przeglądać strony z kurtkami ciążowymi. I buty muszę sobie sprawić jakieś na płaskim obcasie bo takie mam tylko górskie. A jakieś kozaczki by się przydały. Niestety moje 42/43 nie wróży najlepiej....ale pocieszam się tym że któraś z was pisała że ma ten sam problem co ja.

Gosik - ważne, że z Maleństwem ok. :) A lekarze są różni... Tylko czemu Twój gin o tyle się pomylił z tą przeziernością? o_O

Jola
- przepraszam, ja doczytałam drugą nazwę (miejscowość), a że teraz inny kraj, to nie zauważyłam. ;)

Marma
- ja na szczęście lubię rzeczy odcinane pod biustem, więc nawet płaszcz zimowy mam taki - z poprzedniego sezonu - więc myślę, że mi wystarczy na ten sezon. Oby, bo teraz mamy tyle wydatków, że wolałabym nie musieć kupować nowego...

Mdli mnie znowu...

Joll, gdzie się zapodziałaś?

marma, ale mi przypomniałaś z tym karmieniem. Bosko będzie znów mieć piersi obrane ze skóry :/. Pocieszam sie tylko, że to trwało jakiś miesiąc, może półtora, a potem się zagoiło i już było fajnie. Ale na początku, karmiłam siedząc w fotelu i wyłam, a mąż trzymał mnie za nogi, żebym nie wierzgała za mocno.
A buty to ja mam takie kajakowate. Właśnie jetem w trakcie poszukiwań. Wymyśliłam sobie na jesień takie sznurowane lekko za kostkę. W Ecco takie są ale nie 43 :(. Jak się wkurzę, to marteny kupię i będą na cała zimę.
Idę po Hanię. Uczeń mi lekcję odwołał 5 minut przez czasem... Kocham to. Opieprzyłam i mam nadzieję, że się nie powtórzy.

dzieki wszystkim za mile slowa.
wrocilam z pobrania krwi na pappe. Lekarka dala mi skierowanie do kliniki bezplodnosci, mialam dosc obcisla bluze a ze brzuszek juz odstaje to panie w poczekalni patrzyly na mnie z zazdroscia. Polozna co pobierala mi krew mowila ze coraz wiecej maja takich przypadkow jak moje, tak od kiedy jest USG to wiecej jest ciaz mnogich a potem rodzi sie jedno.
W trojmiesscie paskudnie zimno i leje. Po wczorajszym zmoknieciu zalozylam ocieplane kalosze i mi cieplo w nozki bylo, chyba czas pojsc do piwnicy po zimowe kurtki.

Powodzenia na badaniach

Dziewczynki trzymam kciuki za oczekujące wizyt dzisiaj&&&&&

krakowianka no co ty, nie ma za co przepraszzac, taki zakrecony ten kraj:sorry2:
anwoj Może by obrobić jakoś fajnie liste kwietniówek? Dodaać jakieś fotki i wiecej informacji typu spodziewana płeć, imie?:happy2:

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczyny!
U nas też pada i zimmmno. Ja padam z nóg ale cóż... trzeba to jakoś przetrwać. Ja też mam USG w przyszłym tygodniu a w pracy jeszcze nic nie mówiłam...

reklama
kochane, mój Paweł właśnie rozbił się w Dusznikach Zdrój. w drodze powrotnej z Czech
skasował auto, ale na szczęście on cały jest
trzęsie mnie i już ledwo się trzymam
samochód był z wypożyczalni, bo nasz nawalił. holowanie ma tylko na 150km.musimy ściągnąc wóz na własny koszt

Do góry