reklama
klaudencja
Fanka BB :)
cucumber mam nadzieje ze to wlasnie jedyny powód tego bólu...rozciąganie macicy... mnie boli tylko w jednym miejscu po lewej stronie łapie...
a moze to jelita? mnie wlasciwie ciagle kluje albo z lewej albo z prawej ale po dluzszym zastanowieniu i wczuwanie sie w organizm to okzauje sie zawsze ze to jelita. Corka wyciagnela mnie do tesco po spodnie, padam z nog
..aenye
Mama grudniowa'06
klaudencja, i ja mysle, ze to naturalne. mnie nieraz, szczegolnie przy gwaltownym ruchu, to tak zaboli, ze az jakby piecze - i to trwa jakas chwilke, az sie uspokoi - nawet minute. okropnosc. ale to macica wlasnie :-)
cześć dziewczyny.Ja w weekend zaliczyłam wesele a raczej weselny kibel i samochód, bo albo wymiotowałam albo gdzieś kogoś woziłam.... No ale mniejsza z tym.Nie nadrobię zaległej literatury. Próbowałam ale jak weszłam na smutne historie to od razu przypomniał mi się mój pobyt w poprzedniej ciąży na patologi i staram się go jak najszybciej wyrzucić z głowy bo znowu skończy się to histerią a to nie zdrowe dla mnie i dla dziecka.
Dziewczyny wystarczy kliknąć a można pomóc...
http://www.twojepudelko.pl/polusia/
Dziewczyny wystarczy kliknąć a można pomóc...
http://www.twojepudelko.pl/polusia/
Ostatnia edycja:
Ilona1985
Czesc dziewczynki.Wita Was kwietnioweczka 2010 :-)
Jeszcze nie dawno pamietam jak dziewczyna pisala nam na forum z kwietnia 2009 gratulacje i kilka cieplych slow i porad do nas kierowanych.Ja kochane zycze Wam i Waszemu watkowi samych dobrych wiesci!
Nieech w kwietniu pojawia sie takze Wasze kruszynki zdrowiutkie!!!
Niech moc bedzie z Wami kochane!!!!
Jeszcze nie dawno pamietam jak dziewczyna pisala nam na forum z kwietnia 2009 gratulacje i kilka cieplych slow i porad do nas kierowanych.Ja kochane zycze Wam i Waszemu watkowi samych dobrych wiesci!
Nieech w kwietniu pojawia sie takze Wasze kruszynki zdrowiutkie!!!
Niech moc bedzie z Wami kochane!!!!
karina1980
Witajcie dziewczyny:-)
Ja niedawno wstalam i czytam co u Was. Widze ze piszecie o lesie i grzybkachja wczoraj wlasnie bylam z mezem i synkiem bylo superi faktycznie te fajne powietrze jest cudne, pozatym moj synek przeszedl taki kawal drogi ze szok i tylko slyszalam jak znalazl dobrego grzybka jaka mial radoche
Wrocilismy pozno ale wczoraj jeszcze oczyscilam sobie grzybki, pozatym bylismy u rodzinki gdzie nazbieralam sobie sliweczek i jabluszek chce dzisiaj zrobic ciasto drozdzowe z kruszonka ze sliwkami i racuchy a reszte przerobie i w sloikitak wiec troche roboty mam dzisiaj
AguHan ciesze sie bardzo ze u Ciebie wsio ok i tak trzymaj
Ja niedawno wstalam i czytam co u Was. Widze ze piszecie o lesie i grzybkachja wczoraj wlasnie bylam z mezem i synkiem bylo superi faktycznie te fajne powietrze jest cudne, pozatym moj synek przeszedl taki kawal drogi ze szok i tylko slyszalam jak znalazl dobrego grzybka jaka mial radoche
Wrocilismy pozno ale wczoraj jeszcze oczyscilam sobie grzybki, pozatym bylismy u rodzinki gdzie nazbieralam sobie sliweczek i jabluszek chce dzisiaj zrobic ciasto drozdzowe z kruszonka ze sliwkami i racuchy a reszte przerobie i w sloikitak wiec troche roboty mam dzisiaj
AguHan ciesze sie bardzo ze u Ciebie wsio ok i tak trzymaj
czesc
sukces pierwsza noc od kilku tygodni bez wstawania do kibelka :-) co prawda o 6 tak bolal pechesz, ze po polozeniu sie zwijalam zeby przestal bolec, ale przynajmniej sie wyspalam
dzisiaj zupka z kurek :-)
i tradycyjny schabowy
od wczoraj chodzi za mna ryz z truskawkami, wiec moze na deser
sukces pierwsza noc od kilku tygodni bez wstawania do kibelka :-) co prawda o 6 tak bolal pechesz, ze po polozeniu sie zwijalam zeby przestal bolec, ale przynajmniej sie wyspalam
dzisiaj zupka z kurek :-)
i tradycyjny schabowy
od wczoraj chodzi za mna ryz z truskawkami, wiec moze na deser
karolcia81
czekam na szczęście.....
Hej
witam się poniedziałkowo....
jak to dobrze, że sobie siedzę w domu, że do pracy nie muszę wstawać....tak się rozleniwiłam, ze hoho!
U mnie wszystko ok....
mdłości czasami pojawiają się nad ranem około 5.00 jak wstaje na sikanie....piersi pobolewają, ale głównie pod dotykiem....
śluz jest mleczny i jest go bardzo dużo....
No i zauważyłam, że mój brzuszek jest lekko niesymetryczny, po prawej stronie jest go troszkę więcej...a wg. usg to tam własnie jest fasolinka....nawet Z to zauważył.....czy to możliwe, że po tej stronie gdzie się umościła fasolka tak się trochę uwypukla? I czy to znaczy, że macica już się powiększa...i, że z fasolką jest wszystko ok?
Buziaki...
witam się poniedziałkowo....
jak to dobrze, że sobie siedzę w domu, że do pracy nie muszę wstawać....tak się rozleniwiłam, ze hoho!
U mnie wszystko ok....
mdłości czasami pojawiają się nad ranem około 5.00 jak wstaje na sikanie....piersi pobolewają, ale głównie pod dotykiem....
śluz jest mleczny i jest go bardzo dużo....
No i zauważyłam, że mój brzuszek jest lekko niesymetryczny, po prawej stronie jest go troszkę więcej...a wg. usg to tam własnie jest fasolinka....nawet Z to zauważył.....czy to możliwe, że po tej stronie gdzie się umościła fasolka tak się trochę uwypukla? I czy to znaczy, że macica już się powiększa...i, że z fasolką jest wszystko ok?
Buziaki...
reklama
antonina01
Ja również witam się z poniedziałku
Karolcia81 - oj wiem cos o tym rozleniwieniu, jestem do jutra na urlopie i jest mi tak błogo nie wstawać o 7, stroić sie w eleganckie ciuchy, tylko dresik a w zasadzie to w tej chwili jeszcze piżama;-)
od wczoraj niestety mam zmartwienie z tymi plamieniami, chodzę jak na szpilkach, dzis od rana odpukać - czysto. Mam w planach zadzwonić dziś do swego Gina żeby mnie w drodze wyjątku przyjął i obejrzał jeszcze dziś (normalnie sie czeka na wizytę dobry miesiąc, ja mam swoja planową za tydzień)
tak bym chciała juz wiedzieć że jest OK
miłego dnia wszystkim życzę :-)
Karolcia81 - oj wiem cos o tym rozleniwieniu, jestem do jutra na urlopie i jest mi tak błogo nie wstawać o 7, stroić sie w eleganckie ciuchy, tylko dresik a w zasadzie to w tej chwili jeszcze piżama;-)
od wczoraj niestety mam zmartwienie z tymi plamieniami, chodzę jak na szpilkach, dzis od rana odpukać - czysto. Mam w planach zadzwonić dziś do swego Gina żeby mnie w drodze wyjątku przyjął i obejrzał jeszcze dziś (normalnie sie czeka na wizytę dobry miesiąc, ja mam swoja planową za tydzień)
tak bym chciała juz wiedzieć że jest OK
miłego dnia wszystkim życzę :-)
Podziel się: