reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwiecień 2011

klaudencja, ja też miewam takie bóle po bokach, takie jakby ciągnięcia, jakby jajniki, czasem tak łaskocze nawet. Gina uspokajała, że to się więzadła macicy rozciągają, bo wszystko rośnie :)

reklama
cucumber mam nadzieje ze to wlasnie jedyny powód tego bólu...rozciąganie macicy... mnie boli tylko w jednym miejscu po lewej stronie łapie...

a moze to jelita? mnie wlasciwie ciagle kluje albo z lewej albo z prawej ale po dluzszym zastanowieniu i wczuwanie sie w organizm to okzauje sie zawsze ze to jelita. Corka wyciagnela mnie do tesco po spodnie, padam z nog :(

klaudencja, i ja mysle, ze to naturalne. mnie nieraz, szczegolnie przy gwaltownym ruchu, to tak zaboli, ze az jakby piecze - i to trwa jakas chwilke, az sie uspokoi - nawet minute. okropnosc. ale to macica wlasnie :-)

cześć dziewczyny.Ja w weekend zaliczyłam wesele a raczej weselny kibel i samochód, bo albo wymiotowałam albo gdzieś kogoś woziłam.... No ale mniejsza z tym.Nie nadrobię zaległej literatury. Próbowałam ale jak weszłam na smutne historie to od razu przypomniał mi się mój pobyt w poprzedniej ciąży na patologi i staram się go jak najszybciej wyrzucić z głowy bo znowu skończy się to histerią a to nie zdrowe dla mnie i dla dziecka. :no:

Dziewczyny wystarczy kliknąć a można pomóc...
http://www.twojepudelko.pl/polusia/

Ostatnia edycja:
Czesc dziewczynki.Wita Was kwietnioweczka 2010 :-)
Jeszcze nie dawno pamietam jak dziewczyna pisala nam na forum z kwietnia 2009 gratulacje i kilka cieplych slow i porad do nas kierowanych.Ja kochane zycze Wam i Waszemu watkowi samych dobrych wiesci!
Nieech w kwietniu pojawia sie takze Wasze kruszynki zdrowiutkie!!!

Niech moc bedzie z Wami kochane!!!!

Witajcie dziewczyny:-)

Ja niedawno wstalam i czytam co u Was. Widze ze piszecie o lesie i grzybkach:tak:ja wczoraj wlasnie bylam z mezem i synkiem bylo super:tak:i faktycznie te fajne powietrze jest cudne, pozatym moj synek przeszedl taki kawal drogi ze szok i tylko slyszalam jak znalazl dobrego grzybka jaka mial radoche:-D
Wrocilismy pozno ale wczoraj jeszcze oczyscilam sobie grzybki, pozatym bylismy u rodzinki gdzie nazbieralam sobie sliweczek i jabluszek chce dzisiaj zrobic ciasto drozdzowe z kruszonka ze sliwkami i racuchy a reszte przerobie i w sloiki:tak:tak wiec troche roboty mam dzisiaj:tak:
AguHan ciesze sie bardzo ze u Ciebie wsio ok i tak trzymaj:tak:

czesc
sukces pierwsza noc od kilku tygodni bez wstawania do kibelka :-) co prawda o 6 tak bolal pechesz, ze po polozeniu sie zwijalam zeby przestal bolec, ale przynajmniej sie wyspalam :)
dzisiaj zupka z kurek :-)
i tradycyjny schabowy
od wczoraj chodzi za mna ryz z truskawkami, wiec moze na deser

Hej
witam się poniedziałkowo....
jak to dobrze, że sobie siedzę w domu, że do pracy nie muszę wstawać....tak się rozleniwiłam, ze hoho!
U mnie wszystko ok....
mdłości czasami pojawiają się nad ranem około 5.00 jak wstaje na sikanie....piersi pobolewają, ale głównie pod dotykiem....
śluz jest mleczny i jest go bardzo dużo....
No i zauważyłam, że mój brzuszek jest lekko niesymetryczny, po prawej stronie jest go troszkę więcej...a wg. usg to tam własnie jest fasolinka....nawet Z to zauważył.....czy to możliwe, że po tej stronie gdzie się umościła fasolka tak się trochę uwypukla? I czy to znaczy, że macica już się powiększa...i, że z fasolką jest wszystko ok?

Buziaki...

reklama
Ja również witam się z poniedziałku

Karolcia81 - oj wiem cos o tym rozleniwieniu, jestem do jutra na urlopie i jest mi tak błogo nie wstawać o 7, stroić sie w eleganckie ciuchy, tylko dresik a w zasadzie to w tej chwili jeszcze piżama;-)

od wczoraj niestety mam zmartwienie z tymi plamieniami, chodzę jak na szpilkach, dzis od rana odpukać - czysto. Mam w planach zadzwonić dziś do swego Gina żeby mnie w drodze wyjątku przyjął i obejrzał jeszcze dziś (normalnie sie czeka na wizytę dobry miesiąc, ja mam swoja planową za tydzień)

tak bym chciała juz wiedzieć że jest OK

miłego dnia wszystkim życzę :-)

Do góry