reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2011

Qrcze, wlasnie weszlam a BB i przeczytalam o Mitagince..... I sie przejelam..... Trzymam mocno za nia kciuki i licze, ze wszytsko bedzie dobrze.... :(

reklama
To i ja się dołączę do fanek imienia Antek :D Jakbym miała synka, to miał być Antek. Jeszcze zanim zaciążyłam to wiedziałam, że jak kiedyś będę miała synka, to będzie Antek. Jeszcze wszystko przede mną ;) Ale już dla córeczki nie chciałam Antosi.

Dziewczyny, polecam płytę Kołysanki-Utulanki, gdzie śpiewają Turnau i Magda Umer. Wczoraj z mężem słuchaliśmy sobie kołysanek przed snem i on wynalazł właśnie z tej płyty. Przy Kołysance dla Okruszka się poryczałam :D

uwielbiam te kolysanki odkrylismy je przy mlodym :)
cos mnie dzis brzuszek pobolewa i plecy az zaczynam sie martwic :(
Mitaginka trzymam kciuki

Hej dziewczyny,

a wiec wczoraj za wasza porada pojechalam na to IP. Maz w pracy wiec zadzwonilam po dziadzie zeby zostal z wnukiem, a ja sobie mysle
"pojade, sprawdza mnie raz dwa i za 2h jestem"
no a tam po wtepnych ogledzinach i KTG (robiaa od 28tc) zostawili mnie w szpitalu. Kurde auto P zabralam, nic do szpitala nie wzielam i telefon na wyladowaniu.
P wrocil do domu busem spakowal w siatke pizame i laczki i dziadek mi przywiozl.
Ehh...
Rano glukoza i USG.
Badania wyszly ok tyle ze dzidzia jest duza i juz sie wstawila w kanal.
Na KTG dzis mi wyszly skurcze (ktorych nie czulam! Szok!) momentami podchodzace pod 100 (rodzilam przy 150), ale jako ze trwaly moment to powiedzili ze to te przepowiadajace...
Wody mi nie poszly tylko pelno wydzieliny sie skumulowalo i na raz wylecialo...
Natomiast mam lezec bo facio pcha sie do wyjscia a jeszcze nie moze.
Wyszlam 2h temu bo czuje sie ok a nie ma kto z Joshem zostac... Pozatym sama tam bylam non stop tylko mnie wkurzali pytaniami "dlaczego przyjechalam sama i nikt mnie nie odwiedzil"...

Mitaginka 3mam kciuki.

Ide spac, jutro sprawdze reszte forum.

asia, wspolczuje, bejbe.. teraz ladnie lez, paluszkiem pokazuj: to, to, to - ma byc tak, tak i tak. i wara wstawac. buzia!!!

jakas plaga na bb czy co..? zaciskac nogi, laski, i lezymy do kwietnia!!

po oczoplasie poscielkowo - rozkowo - kocykowej ide spac. matko.

piczon to zdjecia lasek z NK, same sobie robia i wstawiaja w profile - moj ulubiony piczon to np Diwa z Wąsem:

Diwa Z Wąsem | Po Drugiej Stronie Piękna | Piczon.pl

i Smakowity Suchar:

Suchar | Po Drugiej Stronie Piękna | Piczon.pl

a Ekskluziff.pl to strona ze zdjeciami pochodzacymi z serwisow nieruchomosci, zdjecia mieszkan i domow wystawionych na sprzedaz. zdjecia maja zachecac do kupna, robia je i umieszczaja sami wlasciciele, autor strony zbiera i opisuje :-D

moje ulubione kategorie to "Fotka z gospodarzem":

Ekskluziff - kategoria: fotka z gospodarzem

i np:

Ekskluziff - Kuchnio-łazienka

Ekskluziff - Rustykalnie

jakie ludzie maja pomysly, to sie w pale nie miesci :-D

heh ja też tych stronek nie znałam ale wiecie co, kuchnio-łazienka to dla mnie idealne rozwiązanie:D w koncu nie mamy pokoju dla córci, albo raczej córcia ma pokój a my nie mamy sypialni, to sobie ją w kuchni zrobimy a kuchnię do łazienki przeniesiemy:D:D no super!!

asiunia dobrze, że w domku już jesteś bo się tu zamartwialiśmy o Ciebie (btw mitaginka też nam stracha napędza)
teraz odpoczywaj sobie.

aha

pierwsza!!!! pierwszy raz jestem pierwsza na bb no ale jak poszłam spać o 21 to się dziwić że już nie śpię.
najlepsze że M siedzi od 4 przy laptku, ja dołączyłam o 5:) i tak każdy przy swoim kompie siedzi.... ehh to małżeństwo zaczyna dziwnie wyglądać:p

M idzie do pracy, ja mam posprzatane ale na zakupy nie pojade chociażbym chciała no bo z dzieciakami to ja nic nie załatwię!! a z kim je zostawię?:(
kupię może za to dzisiaj przez doz.pl albo allegro podkłady i takie rzeczy ...
no i moja dzidzia kopie mnie na wysokości pępka i poniżej!! tzn. że dupka na dole;(;( Niuśka, bejbe, obróć się co....

edit: właśnie zobaczyłam że ostatni post aenye 00:46 więc chyba ona dzisiaj była pierwsza, mimo że wczoraj ostatnia....ehhh

Morgaine no ja dzis tez jestem jako jedna z 1wszych albo ostatnia bo sie wlasnie klade:)Spalam caly dzien.
Jezu ale sie usmiala ogladajac Exclusiffa,normalnie pekalam ze smiechu az eMa obudzilam.Aenye dala popalic z ta strona.
Co sie dzieje z Mitaginka ,wiesz moze?

Morgaine no ja dzis tez jestem jako jedna z 1wszych albo ostatnia bo sie wlasnie klade:)Spalam caly dzien.
Jezu ale sie usmiala ogladajac Exclusiffa,normalnie pekalam ze smiechu az eMa obudzilam.Aenye dala popalic z ta strona.
Co sie dzieje z Mitaginka ,wiesz moze?

o mitagince to wiem tyle co sms w wątku smsowym. mam nadzieję że szybko wyjdzie ze szpitala i w domku będzie mogła leżeć. jeszcze te 7 tyg. minimum musi wytrzymac!!
a to co Ty idziesz spać dopiero??
ja robię zakupy w aptece internetowej. ale nie iwem czy nie będzie lepiej przez allegro bo chyba więcej rzeczy dostępnych u jednego sprzedawcy...zobaczę i porównam. mam czas nie?;)

Dzień dobry .
Troszke Warszawe zasypało.
Mam nadzieje że przyjdą dzisiaj jakieś nowe wieści od Mitaginki.Musi być dobrze.

Ja spać nie mogłam,przejeta wczorajszymi wieściami.Chciałabym aby się okazało że mam co innego.
Mała strasznie skakała w nocy ,teraz też się wierci .Czasami nie jest to przyjemne uczucie .
Dzisiaj spodziewamy sie teściowej tzn .mojej przyszłej ,i muszę ogarnąc mieszkanie.Ona straszna pedantka a ja na odwrót.Bałaganiara na maksa:szok:
Życzę dziewuszki udanego dnia .Buziole

reklama
Cześć dziewczyny!
Asiunia dobrze, że się w końcu odezwałaś. Teraz musisz uważać na siebie i przeprować poważną rozmowę z Madusiem, żeby grzecznie jeszcze siedział w brzuszku ;-)

Kurczę, jak ja się dzisiaj nie wyspałam. Mąż mi znowu jakąś grypę do domu przyniósł. Całą noc kaszlał, smarkał, na dodatek teraz ma gorączkę. Dopiero co był przeziębiony i mnie też zaraził, więc znowu będzie to samo. Tylko wtedy nie mieliśmy gorączki, a teraz już od rana ma 37,6, więc co będzie później. Już się boję, bo wiadomo, że grypa w ciąży nie za dobrze :/ A mówiłam mu, żeby się zaszczepił, ale oczywiście nie, bo on nie choruje :/ Normalnie zła jestem :/

Aha, wiecie, znowu śniło mi się, że zamiast córeczki urodziłam synka.

Ostatnia edycja:
Do góry