reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2011

hej,

ja też się melduję. Też specjalnie nie mam co robić dziś, no tyle tylko,że Maja dziś szybko kończy. Znowu dzis kiepska noc, budze sie o 4 i spac nie mogę, wrrrr. Potem będe błagała o sen:)

reklama
wlasnie apropo snu, obudzil mnie dopiero budzik meza-czyli o 6. dziwne bo po moczopednych ziolach powinnam czesciej niz zwykle a rano poszlam na sile do kibelka sadzac ze musi mi sie chciec tylko nie czuje a tu kilka kropelek dziwne
Asiunia-bylas na IP???

Witam przy porannej kawce:) Dziś się lepiej czuje bo wczoraj po założeniu pessara to kiepsko... jajnik mnie strasznie bolał i wogóle brzuch jak nigdy a dziś już tylko jajnik, mam nadzieje ze to chwilowe....

witam poranną porą, dziś ostatni dzień w pracy ( a ja znów na bb ;) )

Dziewczyny - gratuluję tych dobrych wieści z wizyty u gina

Aenye - spróbuj z czosnkiem 3-4 ząbki dziennie mi pomogło po dwóch dniach

Morgaine - dobrze, że cukier ok., bo wydaje mi się że tylko się cieszyć z takiego wyniku

Witam przy porannej kawce:) Dziś się lepiej czuje bo wczoraj po założeniu pessara to kiepsko... jajnik mnie strasznie bolał i wogóle brzuch jak nigdy a dziś już tylko jajnik, mam nadzieje ze to chwilowe....

No to życzę, żeby minęło, kciuki:)

No właśnie: Asiunia, daj znaka....

dużo tu tego nie naprodukowałyście:)
weekend się zbliża to i produkcja teraz będzie mniejsza.
asiunia czekamy na wieści
ja mam dzisiaj dzień bez kompa (M mi kazał zrobić,a teraz pojechał ze Starszakiem do pkola wiec moge swój nałogowy głód bb zaspokoić:) )
no więc zajrzę do was pewnie później jak dam radę:D:D
życzę wszystkim miłego dzionka
idę szamać śniadanko

Hejka

I ja liste podpisuje:-)
Olek dal pospac do 8.00 woow:eek: Ale wiecie co ja moge do niego wstawac i o 5-ej, jak cie wita taki banan na mordce to wybaczas mu wsystko:-D Co do dziennego zasypiania to przestawiam go od dzis na jedna drzemke dziennie, do tej pory mial dwie po 1,5-2h a wczoraj bylam w pracy i T go przetrzymal az sie naprawde zmeczyl i padl bez zadnych kombinacji:tak:
Za to malutka Maja daje czadu o dziwnych porach, z Olkiem nigdy az tak mi brzuch nie skakal, lekarka moja twierdzi ze temperament po mamusi bo Olus to spokojny:-D

No to tak w skrócie.
No własnie asiunia odezwij sie bo ja tez sie martwie.
Milego dnia brzuszki ja na 14.30 do pracy wiec puki co bede sie wtracac;-)

Dzień dobry!

Kurcze dziewczyny zmartwiona jestem, przesłałam wyniki smsem do lekarki, i napisała że mam zły wynik TSH (3,94) i mam brać Euthyrox N 25. Przejęłam się bardzo, oczywiście poczytałam o niedoczynności tarczycy w ciąży a tam tyle okropnych rzeczy.Szlag:wściekła/y:

reklama
Dzień dobry!

Kurcze dziewczyny zmartwiona jestem, przesłałam wyniki smsem do lekarki, i napisała że mam zły wynik TSH (3,94) i mam brać Euthyrox N 25. Przejęłam się bardzo, oczywiście poczytałam o niedoczynności tarczycy w ciąży a tam tyle okropnych rzeczy.Szlag:wściekła/y:

ja biorę ethyrox 100 więc Twoje 25 to bułka z masłem;) a górna granica to 4,0 więc jesteś rpzy górnej granicy ale w normie. dzidzia po prostu odebrała Ci ten hormon i dla Twojego dobra lepiej żebyś brała tyroksyne bo on z Ciebie ściąga.
ja biorę euthyrox od podstawówki. nie martw się:) możliwe że będziesz się teraz lepiej czuła, bo tarczyca ma duży wpływ na samopoczucie i funkcjonowanie organizmu

Do góry