reklama
wlasnie apropo snu, obudzil mnie dopiero budzik meza-czyli o 6. dziwne bo po moczopednych ziolach powinnam czesciej niz zwykle a rano poszlam na sile do kibelka sadzac ze musi mi sie chciec tylko nie czuje a tu kilka kropelek dziwne
Asiunia-bylas na IP???
Asiunia-bylas na IP???
hatorska
Fanka BB :)
witam poranną porą, dziś ostatni dzień w pracy ( a ja znów na bb )
Dziewczyny - gratuluję tych dobrych wieści z wizyty u gina
Aenye - spróbuj z czosnkiem 3-4 ząbki dziennie mi pomogło po dwóch dniach
Morgaine - dobrze, że cukier ok., bo wydaje mi się że tylko się cieszyć z takiego wyniku
Dziewczyny - gratuluję tych dobrych wieści z wizyty u gina
Aenye - spróbuj z czosnkiem 3-4 ząbki dziennie mi pomogło po dwóch dniach
Morgaine - dobrze, że cukier ok., bo wydaje mi się że tylko się cieszyć z takiego wyniku
Koot
Witam przy porannej kawce Dziś się lepiej czuje bo wczoraj po założeniu pessara to kiepsko... jajnik mnie strasznie bolał i wogóle brzuch jak nigdy a dziś już tylko jajnik, mam nadzieje ze to chwilowe....
No to życzę, żeby minęło, kciuki
No właśnie: Asiunia, daj znaka....
dużo tu tego nie naprodukowałyście
weekend się zbliża to i produkcja teraz będzie mniejsza.
asiunia czekamy na wieści
ja mam dzisiaj dzień bez kompa (M mi kazał zrobić,a teraz pojechał ze Starszakiem do pkola wiec moge swój nałogowy głód bb zaspokoić )
no więc zajrzę do was pewnie później jak dam radę
życzę wszystkim miłego dzionka
idę szamać śniadanko
weekend się zbliża to i produkcja teraz będzie mniejsza.
asiunia czekamy na wieści
ja mam dzisiaj dzień bez kompa (M mi kazał zrobić,a teraz pojechał ze Starszakiem do pkola wiec moge swój nałogowy głód bb zaspokoić )
no więc zajrzę do was pewnie później jak dam radę
życzę wszystkim miłego dzionka
idę szamać śniadanko
dzikuska_nie_miastowa
Hej :-)
Mnie tu mało, bo zaganiana jestem na maxa, ale od poniedziałku już mam luza i będę Was nękać :-)
gratuluję udanych wizyt
bywajcie i do poniedziałku
Mnie tu mało, bo zaganiana jestem na maxa, ale od poniedziałku już mam luza i będę Was nękać :-)
gratuluję udanych wizyt
bywajcie i do poniedziałku
jola.24
Hejka
I ja liste podpisuje:-)
Olek dal pospac do 8.00 woow Ale wiecie co ja moge do niego wstawac i o 5-ej, jak cie wita taki banan na mordce to wybaczas mu wsystko Co do dziennego zasypiania to przestawiam go od dzis na jedna drzemke dziennie, do tej pory mial dwie po 1,5-2h a wczoraj bylam w pracy i T go przetrzymal az sie naprawde zmeczyl i padl bez zadnych kombinacji
Za to malutka Maja daje czadu o dziwnych porach, z Olkiem nigdy az tak mi brzuch nie skakal, lekarka moja twierdzi ze temperament po mamusi bo Olus to spokojny
No to tak w skrócie.
No własnie asiunia odezwij sie bo ja tez sie martwie.
Milego dnia brzuszki ja na 14.30 do pracy wiec puki co bede sie wtracac;-)
I ja liste podpisuje:-)
Olek dal pospac do 8.00 woow Ale wiecie co ja moge do niego wstawac i o 5-ej, jak cie wita taki banan na mordce to wybaczas mu wsystko Co do dziennego zasypiania to przestawiam go od dzis na jedna drzemke dziennie, do tej pory mial dwie po 1,5-2h a wczoraj bylam w pracy i T go przetrzymal az sie naprawde zmeczyl i padl bez zadnych kombinacji
Za to malutka Maja daje czadu o dziwnych porach, z Olkiem nigdy az tak mi brzuch nie skakal, lekarka moja twierdzi ze temperament po mamusi bo Olus to spokojny
No to tak w skrócie.
No własnie asiunia odezwij sie bo ja tez sie martwie.
Milego dnia brzuszki ja na 14.30 do pracy wiec puki co bede sie wtracac;-)
lilou
Dzień dobry!
Kurcze dziewczyny zmartwiona jestem, przesłałam wyniki smsem do lekarki, i napisała że mam zły wynik TSH (3,94) i mam brać Euthyrox N 25. Przejęłam się bardzo, oczywiście poczytałam o niedoczynności tarczycy w ciąży a tam tyle okropnych rzeczy.Szlag
Kurcze dziewczyny zmartwiona jestem, przesłałam wyniki smsem do lekarki, i napisała że mam zły wynik TSH (3,94) i mam brać Euthyrox N 25. Przejęłam się bardzo, oczywiście poczytałam o niedoczynności tarczycy w ciąży a tam tyle okropnych rzeczy.Szlag
reklama
Dzień dobry!
ja biorę ethyrox 100 więc Twoje 25 to bułka z masłem a górna granica to 4,0 więc jesteś rpzy górnej granicy ale w normie. dzidzia po prostu odebrała Ci ten hormon i dla Twojego dobra lepiej żebyś brała tyroksyne bo on z Ciebie ściąga.
ja biorę euthyrox od podstawówki. nie martw się możliwe że będziesz się teraz lepiej czuła, bo tarczyca ma duży wpływ na samopoczucie i funkcjonowanie organizmu
Podziel się: