reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2011

Margola kochana z ust mi wyjęłaś to co napisałam poniżej, widać w tym samym czasie pisałyśly

Marma - no właśnie nie róbmy z siebie alkoholiczek :) teraz to mi wesoło bo chyba ktoś mnie tak odebrał

reklama
nati jaki tam wstyd :-D

jeszcze jakies zaklady tu zrobimy i kasy troche wleci:-D kazdy bedzie obstawial date kiedy nati k przejdzie na pampersy:-) juz czuje te emocje:-D:-D:-D

W ciąży jest tyle niebezpieczeństw, które mogą wpłynąć na maluszka, że głowa boli.

I dlatego poruszyłem jedną z nich która przyszła mi do głowy podczas czytania twojego posta.
Nie wyklinam nikogo od czci i wiary ani nie wmawiam nikomu alkoholizmu.
Po prostu sądzę że niektórych rzeczy w tym picie można w ciąży kompletnie
nie praktykować.
I piszę o tym nie po to żeby jakkolwiek Cię szkalować tylko
po to żeby dodać jeden punkt dzięki któremu może
tobie i twojemu dziecku będzie troszeczkę lepiej?

Radzę traktować w przyszłości zwracania uwagi z mojej strony
nie jako szarża wściekłych ogrów ale jako troska
Czułego Barbarzyńcy vel. Sir. QLfa.

asiunia z przejęciem czytałam Twojego posta. nie wiedziałam że coś takiego w ogóle może się zdarzyć że po porodzie sexu nie można uprawiać. a że się tak spytam ile kosztuje taka plastyka ? sex w związku jest bardzo ważny, nie powiem najważniejszy, ale równie ważny co miłość, partnerstwo, zrozumienie, lojalność...

i tym optymistycznym akcentem żegnam sie na kilka godz. lece na spotkanie z moją kruszynką :) trzymajcie kciukasy żeby sie ładnie ułożyła do zdjęcia:tak:
daj znaka co i jak?:) czekamy niecierpliwie
Asiunia- normalnie sie usmialam :-), tzn usmiechnelam. Ale bedzie wstyd jak mi po msc przejdzie :-D, chyba sie nie przyznam
spoko, spoko, naprafde nie taki diabeł straszny... dasz radę! albo i nie dasz i będziesz jak my na pamperach;) tnz. nie my tylko nasze dzieci, bo jak ja bym miała z tym chodzić non stop to bym matkę zabiła że mi tetry nie zakłada hahahah patrzyłyście kiedyś z tego punktu widzenia? jak to by było 24/dobe z alwaysami?

A ja już sobie przypomniałam dlaczego pampersów nie lubię.... mają specyficzny słodki zapach co w połączeniu z kupą i sikami daje jak dla nie odrażającą woń gorszą od samej zawartości. To tak a propos tych tetrówek.

To co robimy z tymi zakładami? Ja obstawiam miesiąc !;-) :-D:-D:-D:-D

Proponuje tematu dalej nie ciągnąć, wziąć kilka głebokich wdechów i apomniec o sprawie.

Znalazłam kolejny ząb w paszczy Olka wiec możliwe że to on był winny kłopotów z zasypianiem....mam nadzieje:-D
U mnie prawdziwa wiosna normalnie, czekam na T, wróci z pracy i lecimy po sklepach pobiegać bo jutro ja do pracy i tak do niedzieli...buuuu:-(

a u nas snieg :-(
wczoraj slyszalam koty z podworka, kot tesciowej od wczoraj poza domem wiec chyba wiosna sie jednak szykuje. dobrze ze u mnie kastrat i dziecko jeszcze :-D
co do zakladow to rozbcie robcie :-D
Mitaginka- juz po odwiedzinach??

reklama
Do góry