reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2011

reklama
heh po nieobecności na forum 2 dni nie jesteś w stanie nadrobić naszej produkcji masowej, a co dopiero po takim czasie:)

Nie musisz mi mówić, wiem jak było jak byłam aktywna, a teraz jak coraz więcej emocji i "dolegliwości" to domyślam się jak jest. Ale nie pozostanę dłużna, będę się wszystkim śnić po nocach :-p

Nie musisz mi mówić, wiem jak było jak byłam aktywna, a teraz jak coraz więcej emocji i "dolegliwości" to domyślam się jak jest. Ale nie pozostanę dłużna, będę się wszystkim śnić po nocach :-p

mnie się nic nie śni
ale jestem oprócz ciąży na etapie odsiusiowywania Młodego i nauki jak kłaść dzieci do snu. generalnie już jedną zasadę znam, sprawdza się w 100%. dziecko musi być śpiące żeby zasnąć hahahahahah

Witam sie!!!!!
Ale cudnie a jutro trzeba wracac :-(
postanowilismy ze na starosc sie tu przewnosimy.
Morgaine- pieknie napisalas o czym rozmawiamy
nie bede Was tu dolowac, ze fajnie nic nie robic tzn nie sprzatac, nie gotowac a czuc sie wysmienicie :-)
wiec juz jutro bede pisac normalnie :-)
Jutro Wam opowiem o babci co mi mowila ale tak dla smiechu:
- ile kg Ci przybylo
-duzo za duzo babciu 10 co najmniej
- a to malo bo do 80kg mozna przytyc
myslalam ze padne ze smiechu

reklama
Do góry