jola.24
Fanka BB :)
Margola, ja wczoraj w nocy też coś takiego miałam, ból jak siniak i twardnienia, a dzisiaj już nic, nawet o tym zapomniałam
Kochane, a czy u Was też tak mokro? To nie upławy, czy śluz tylko woda czy "cuś"
Ja bym zapytala o to lekarza, znam przypadki ze wody plodowe sie sączyly. U mnie tez wilgotno ale przez cala ciaze i jest to raczej sluz, przyznam ze tez mnie to martwi, przy poprzedniej ciazy nie bylo tak duzo.
Czesc dziewczyny.Dzisiaj mam nieco sil zeby sie zebrac i cos tam skrobnac.Boze jaka jestem wyczerpana.Zatruta jakas bylam z poltora tygodnia ,troche wymiotowalam.Od kilku dni zaczelam dostawac bardzo czeste ,szczegolnie nocne twardnienie brzuszka.Do tego stopnia ze wybudza mnie to ze snu.Tak ze od 2ch tygodni to nie przespalam wiecej niz 5 godzin.Moj miejscowy gin podejrzewa na dodatek czestoskurcz macicy (sic!).Jutro czeka mnie Krakow i dokladne badanie.Moze mnie cos to uspokoi,bo juz tak mnie to nakreca ze zawal mam murowany
.Boje sie ze jak tak dalej pojdzie to marca nie doczekam z tym porodem
.narazie lece na wysokich dawkach przeciwskurczowych lekow i byle do czwartku ,echh.
M .wrocil z wyprawy ,ale ciuszki wyslal paczkami wiec nawet nie wiem co Niunce kupil,a on jak to facet nie umie tego opisac.A juz tak bym chciala poogladac sobie te rzeczy no i zdecydowac co trzeba jeszcze dokupic.Juz tylko sie modle zeby to dotarlo przed porodem ,lacznie z wozkiem no i najwazniejsze zeby nie zaczac rodzic zbyt wczesnie i zeby z Dzidzia bylo wszystko ok.
buzki
Zdrówka kochana, juz niedlugo bedziesz tulic malenstwo i zapomnisz o tych twardnieniach;-)
My z dworu wrocilismy, pogoda u nas iscie wiosenna, T sie wzia za ymiane okna w lazience wiec mu sie pokrecilismy pod nogami
![tak :tak: :tak:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/yes2.gif)