reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2011

pewnie jak by sie nie pytal bylabym bardziej zla, ale czasami mam wrazenie ze sie proforma pyta i juz odpowiedz go nie interesuje

reklama
nati to trzeba sie tylko cieszyć. mój tylko czasami ma takie zrywy i to jest bardzo miłe.

a ja nie wiem juz na prawdę o co chodzi bo po obiedzie znowu zwymiotowalam.. między śniadaniem a obiadem pospalam trochę i nic nie jadłam. wstałam, zagrzałam zupkę i bach..... nie za późno na takie atrakcje???

nie wiem, może? w sumie od wczoraj jest mi okropnie zimno i pojawił sie katar i mały kaszelek a że i M i córa zaflikani to wydało mi się to normalne. ale Iga w sobotę i w niedzielę miała temp i moze faktycznie jakiś wirus po niej mnie dopadł?! cholera jasna!

nati to trzeba sie tylko cieszyć. mój tylko czasami ma takie zrywy i to jest bardzo miłe.

a ja nie wiem juz na prawdę o co chodzi bo po obiedzie znowu zwymiotowalam.. między śniadaniem a obiadem pospalam trochę i nic nie jadłam. wstałam, zagrzałam zupkę i bach..... nie za późno na takie atrakcje???

nie za późno, niektórzy całą ciążę wymiotują. ja w tej wcale, w poprzednich po razei:)
ale mdłości i wymioty w 9 mcu oznaczają zbliżający się poród. ogólnie dobrze się czujesz? tzn. skurcze, ból krocza itd?

teraz przeczytałam poprzedni post. może to faktycznie wirusowe jest... jak wymiotujesz to trzeba pić gastrolit żeby się nie odwodnić. no i małymi łyczkami i malutko jeść żeby od razu nie zwymiotować...

Ostatnia edycja:
nie za późno, niektórzy całą ciążę wymiotują. ja w tej wcale, w poprzednich po razei:)
ale mdłości i wymioty w 9 mcu oznaczają zbliżający się poród. ogólnie dobrze się czujesz? tzn. skurcze, ból krocza itd?

jak spałam to obudził mnie ból w gorze brzucha, gdzie się brzuch dopiero zaczyna.. taki dziwny ból, jak naciskam, nawet teraz to boli jak siniak, bardziej po lewej stronie. no i twardnieje i krocze też jak co dzień ale mysle że to standard, bardzej niepokoi mnie ten ból..

mitaginka własnie z mamą rozmawialam żeby po występach na dzień babci i dziadka mi Igę przyprowadziła bo ja nie dam rady iść i ona też powiedziała że to jej wygląda na wirusówkę, rota np.
kurczaki, jeśli to prawda to przecież ja nic wziać nie będę mogła z leków. poczekam do wieczora i jeśli będę dalej wymiotować to zadzwonie do gina.

reklama
jak spałam to obudził mnie ból w gorze brzucha, gdzie się brzuch dopiero zaczyna.. taki dziwny ból, jak naciskam, nawet teraz to boli jak siniak, bardziej po lewej stronie. no i twardnieje i krocze też jak co dzień ale mysle że to standard, bardzej niepokoi mnie ten ból..

Margola, ja wczoraj w nocy też coś takiego miałam, ból jak siniak i twardnienia, a dzisiaj już nic, nawet o tym zapomniałam

Kochane, a czy u Was też tak mokro? To nie upławy, czy śluz tylko woda czy "cuś"

Do góry