reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2011

reklama
Cześć dziewczyny,

ja wyprawiłam moich, załatwiłam sprawę w urzędzie miejskim i na resztę dnia brak planów. Dziś mam zamiar tez cały dzień nie wynurzać się z pokoju. Nie mogę patrzeć już na wszystkich tutaj, wiem, straszna jestem.

Wieczorkiem mamy spotkanie z nowa ekipą remontową, zobaczymy. Mam nadzieje,że będą tani i dobrzy.

Marma to dobrze,że już w domku jesteście. Szyjka taka całkiem całkiem. Ja mam taką właściwie od samego początku i jakoś się trzyma:)

Ewa&Kubuś dobrze,że okej na wizycie i że spokojna jesteś.

koot-rozumiem Cie w 100%, ja mieszkalam z tesciami 3 tyg z czego tesc tylko na weekandy zjezdza do domu, tesciowa wychodzi o 7 wraca ok 18 a mialam dosc. uciekalam jak moglam z tamtad. Maz tak to "odcierpial" tzn rozumial ze zle to znosze ze teraz jak mamy rozmowy na temat nowego mieszkania i remontu to postanowilismy wynajac na ten czas mieszkanie zeby nie mieszkac u tesciow

Marma biedaczku, trzymaj się kochana. kolka nerkowa to coś strasznego, mam nadzieję, że już się nie powtórzy. (Margola, Tobie też tego życzę)
wczoraj usiłowałam nadrobić, ale przy Was się nie da:-D normalnie, zanim skończyłam wszystko czytac, doszły nowe strony, a ja jużmusiałam biec do dzieci...
ale nic to, fajnie chociaż poczytać
od kiedy biorę magnez, czuję się niemalże rewelacyjnie. profilaktycznie 3x nospa ( ale zwykła, nawet nie forte) plus 2x luteina. za tydzień ( jakoś tak, bo nie mam umówionego terminu) odwiedzę lekarza, po glukozie 75 - w końcu dał mi skierowanie, ale ciekawe czemu nie na 50? może i luteinę wtedy odstawię? wkurzają mnie "wycieki" normalnie fioła można dostać

widziałam na wątku zakupowam super biustonosze, oj chyba też się skuszę. jak na razie kupiłam sobie BIAŁY BIUSTONOSZ DO KARMIENIA 90B WYPRZEDAŻ!!!! (1387996308) - Aukcje internetowe Allegro a podobny w Savanna kosztuje około 39pln ( jeśli się nie mylę) polecam, bo mięciutki i za takie pieniądze, że grzech nie kupić

pisałyście o bólu więzadeł i pachwiny. dziś jest całkiem nieźle, ale zazwyczaj mam potworne bóle w prawej pachwinie i mam poważne kłopoty z chodzeniem

Witajcie ciężaróweczki,
ja z samego rana odwiedziłam wampirzyce, które ze mnie dwie fiolki krwi ściągnęły. Ale dzisiaj nie byłam kłuta tylko ja, bo mąż siedział na krzesełku obok bo sobie grupę krwi zrobił. On ma O, więc może być dla mnie dawcą. Ale nigdzie nie miał grupy wbitej, więc zrobił wreszcie. Jakby coś się działo (odpukać w niemalowane), to będzie mnie ratował krwią.

Mam pytanie. Jak macie usg szyjki, dopochwowo pewnie, to potem takie normalne usg, żeby zobaczyć co tam z Maluchem robią Wam już po brzuchu?

Właśnie patrzyłam przez okno jak panowie robotnicy coś remontują w kanale na chodniku. Jest ich sześciu, z czego jeden wchodzi od czasu do czasu do środka a reszta siedzi na krawężniku i gada :D

Ostatnia edycja:
reklama
Dzień dobry!

Wczoraj byłyśmy u koleżanki synka na urodzinach(urodził się w tym samym dniu co Oli) i miałam całodniowy odwyk od bb.
A dziś imprezka urodzinowa Oliwii na placu zabaw:-)

Martwię się tymi skurczami bo od niedzieli mam je dość często mimo nospy. Wczoraj 12 (zwykle co godzinę - dwa razy co pół).Dziś napiszę do lekarki.dziś odpukać od rana tylko jeden.Może tak już zostanie.

cucumber najpierw mam dopochwowo ,a potem normalnie przez brzuch. Inaczej na tym etapie się już nie da;-)

Do góry