reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2011

Dzień dobry
Ewa&Kubuś cieszę sie, że wizyta się udała, Ja też bardzo lubię chodzic na wizyty bo mogę sobie podglądnąć naszego małego rozrabiakę :-)
Marma dobrze, że ostatecznie sie wszystko ułozyło, oszczedzaj sie teraz i na pewno będzie OK
Anetka1990 trzymam kciuki, Ja też mam wizytę 24.01 więc zobaczymy co powie o mojej szyjce...
Co do luteiny, to juz pisałam na wątku "bólowym" ;-), że mam przez nią lekko nabrzmiałe i drażliwe wargi sromowe, czasem dochodzi do tego szczypanie, ale co 2-3 dzień stosuję Lactovaginal i jest ok, tzn. dolegliwości mijają, jak zaczynają wracać to znowu przerwa na pół dnia w luteinie i lactovaginal, mnie luteina jak wycieka na wkładkę to zaczyna drażnić wszystko, taką mam wrażliwą c*** taka moja uroda jak powiedział lekarz :-D
Acronko te butelki samosterylizujące z lovi mają taką specjalną zatyczkę do której się nalewa wody i wkłada z odwróconą butelką do mikrofali i nie potrzebny jest do tego sterylizator, nie mam sterylizatora, a nie chce mi sie wyparzać butelek wiec raz na kilka użyć wrzucę na 1 min. do mikrofali i bedzie ok, nie mam zamiaru chować dziecka pod kloszem, jedzonko też mam zamiar podgrzewać w mikrofali bo szkoda mi kupować podgrzewacz dodatkowo

Dzisiaj mam zamiar pobawić sie troche z kwiatkami, bo coś mało ziemi mają i chcę im podosypywać, no i podwiązać niektóre, bo się trochę przechylają, na obiad dzisiaj robię żurek :-) mniam, mniam

reklama
o proszę a mi szyjkę sprawdza przez brzuch:szok: tzn przez jeżdżenie glowicą po kości łonowej.
ulalalaaaa ładnie sie dzień zaczyna.. na to magiczne sniadanie zrobiłam sobie jednak ryż na wodzie z jabłuszkami i cynamonem i ... właśnie wszystko zwymiotowałam:szok: w 6mcu?! takie atrakcje!?
a w między czasie znalazłam w necie odp na stwardznienie na mojej dolnej wardze.. to żylak wargi sromowej. ładnie.

marma trzymaj się i odpoczywaj

cucumber mam tak jak napisała lilou, najpierw mierzenie szyjki za pomocą głowicy dopochwowej, a potem usg brzuszka :)

Właśnie dzisiaj o 17:00 mam wizytę, trochę się denerwuję- jak tam szyjka i jak pessar trzyma. Proszę więc o mocno zaciśnięte kciukasy ;) no i wreszcie się pomaluję ;)

Właśnie dzisiaj o 17:00 mam wizytę, trochę się denerwuję- jak tam szyjka i jak pessar trzyma. Proszę więc o mocno zaciśnięte kciukasy ;) no i wreszcie się pomaluję ;)

a dla paniw od szafy sie nie malowalas?? normalnie wstyd :-D:-D:-D
tak sie rano cieszylam ze sie wyspalam no oprocz psa ale ogolnie ok,
a teraz boli brzuchi mnie takie dziwne skorcze plecow lapia dziwne ale bolace strasznie

a dla paniw od szafy sie nie malowalas?? normalnie wstyd :-D:-D:-D
tak sie rano cieszylam ze sie wyspalam no oprocz psa ale ogolnie ok,
a teraz boli brzuchi mnie takie dziwne skorcze plecow lapia dziwne ale bolace strasznie

no wiem, że wstyd, ale ich pewnie już więcej nie zobaczę, a gina tak :tak::tak: poza tym fajny on jest ;-)
jak Cię lapią jakieś bóle, to lepiej leż i odpoczywaj

narazie leze ale zgodnie z moim planem dnia powinnam 5 min temu wstac :-(, jak sobie planu nie zrobie to mi caly dzien przeleci bezprodukcyjnie :-(
no ale coz poleze jeszcze chwile, jak nie przejdzie to wezme nospe i wtedy pewnie przejdzie

reklama
anawoj, a propo staników, ten co pokazujesz bardzo tani jest, rzeczywiście :) przymierzałam takiego typu w poniedziałek i doznałam lekkiego szoku. Wiem, że chodzi o wygodę ale piersi tak nieatrakcyjnie w nim wyglądały, że aż żal - ale to wina tylko mojego rozmiaru, nie stanika, bo potrzebuje 85-90 E a ten nie dawał rady moim cyckom i brzydko opadały.
Podoba mi się na przykład taki HIT!!! Alles Biustonosz do karmienia Mama New 90E (1400972225) - Aukcje internetowe Allegro ale jest drogi i na pewno musiałabym najpierw przymierzyć. I w tym problem, bo u mnie nie ma takich ładniejszych w sklepach. Może ktoś się orientuje w sklepach z bielizną w Bydgoszczy, bo się tam wybieram w następną sobotę, może tam coś ciekawego znajdę...

Do góry