reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwiecień 2011

ja mam brata 2 lata starszego i rteż jakiegoś wielkiego kontaktu nie mamy,teraz się zmieniło tak naprawde o z m bardzo często przesiaduja u nas.a i mam siostre ma 6 lat to juz kompletna przepaść jeszcze jak w domu siedziałam ja spróbuje wychować córy żeby były zżyte ze sobą.mój m ma 4 rodzeństwa i są strasznie zżyci co i rusz ktoś wpada ktoś pomaga a różnica wieku mniej więcej 2-3 lata.
plecy mnie bolą.......

reklama
Hej babeczki,
Ja się szykuję, bo niedługo ruszam na szkołę rodzenia. Podczytałam Was troszkę, nie poodpisuję, bo się teraz troszkę spieszę.
Przesyłam Buziaczki.

jakies milczace jestescie dzisiaj :-(
zaczely sie ferie, a tu sniegu prawie brak, corka woli konie od sanek wiec w sumie ok, ale na taki prawdziwy kulig bym sobie pojechala, oczywiscie na glownych saniach a nie na saneczkach :-), albo na lyzwy- nie bylam chyba z 10 lat ale tego sie chyba nie zapomina?

Hej grubaski

witajcie brzucholki,

wczoraj obiecalam sobie relaxik,ale nic z tego od rana zagoniona i to tego mam stresa.oskar ma dzisiaj psychotesty ze wzgl. na dalszy kierunek nauki-pedagogika spoleczna i mam obawy czy nie trafi na jakies babsko pseudo psycholozke,ktorej instynkt polega tylko na sredniej krajowej...aj mowie mam...male dzieci-maly klopot,duze dzeici-:szok:

Trymam kciuki za ynik psychotestó syncia:)

ja dzieciaki położyłam. starszak w dzień już nei śpi, ale nie poszedł do przedszkola bo jakiś taki rozpalony, słaby no i walnął się na łóżko i chyba śpi bo cisza u niego w pokoju. ja sobie kawkę zrobiłam...

dziewczyny pół godz przepłakałam:( pokłóciłam się z M!! potem poszedł do pracy, a ja z nerwów na dzieci nakrzyczałam no i sie pobeczała. bo zła matka ze mnie, zła żona, zła córka, zła przyjaciółka!!!! :(:(
za to szef pisał smsa że tęskni (bez podtesktów) no to chyba tylko do roboty się nadaję....

wiecie co, ja mam takie pytanko, bo tak czytam was i czytam i wy to chyba sielankę macie z chłopami nie? QLFon to już w ogóle, i mitaginka ty też masz chyba wypasik. czy to tylko ja mam jakieś jazdy z chłopem? czy wy też czasem macie dołek w związku??

bo ja to juz sie zastanawiam czy on mnie kocha (ale to schizo ciążowe!!)

Facetow sie nie da zrozumiec, trzeba zaakceptowac ich tok myslenia, u mnie tez czasem dolki...

nati u mnie tak samo tylko ostatnio cofnęlam sie i oglądam bolka i lolka,reksia i pszczółke maje i nie ma zmiłuj
a przed chwilą zamarłam moja córa wesza na ławe i krzyczała że latać bedzie:szok:a co będzie jak mała się urodzi??jezu jak ja je upilnuje

Ale nie poleciala???:-D:-D

My znowu w miescie bylismy, kartki na dzien babci powysylac. Pogoda piekna, normalnie wiosna, juz bez kurtek sie wybralismy a no i "zdrowy" posilek w McDonald zalicony:zawstydzona/y: czasem nie moge sie porzec;-)

No i już po wizycie:-)

Z maluszkiem wszystko w jak najlepszym porządku, długi jest i dość dużo waży bo około 850.Pani doktor powiedziała że pewnie waga urodzeniowa około 3800.Hmm a tak mi się marzyło 3kg:-D no ale łatwo nie jest:-) szyjka zamknięta.
Aaa i jestem jakimś ewenementem :szok:ja to lekarka ujęła. Glukozę na czczo mam 79 a po obciążeniu 75g -60.Konsultowała z diabetologiem, tak może się zdarzyć , podobno szybki wyrzut glukozy. Też po 20 min taka senna się zrobiłam na tym krzesełku, noiralnie przysypiałam:szok:
Ogólnie jestem bardzo zadowolona że zmieniłam lekarza, babka ma cierpliowść, siedziałam 40 min. Wszystko tłumaczyła, i długie usg robiła bo chciała zdjęcie zrobić a mały się zasłaniał rączkami.
Ruchów nie mam co liczyć, bo jest tak ułożony że nie byłabym w stanie.

lilou-ja na czczo mialam 88 a po 2 godzinach 86 wiec tez mniej - podobno to sie zdarza.Ale duzy chlop rosnie :)
A jak jest ulozony?

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry