reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2011

reklama
baby cieszę się że wizyta przebiegła pomyślnie.
Ja właśnie w piątek chcę sprawdzić maluszka i łożysko bo było na ścianie przedniej ,od szyjki daleko ,ale cały czas lekarz twierdzi że jest to przypadek łożyska przodujacego.

Cucumber a nie miałaś ostatnio przypadkiem glukozy podczas badania,bo ja po tym teście biegunke miałam przeokropną i żołądek mnie pobolewał ,czasami nawet bardzo.

ja wizytę mam za tydzień i też już nie mogę się doczekać, żeby sprawdzić, czy pessarek dobrze trzyma, no i w ogóle, jak to wszystko tam wygląda...

Dziewczyny!Trzymajmy się w dwupakach jak najdłużej!
baby - oszczędzaj się!

aenye
- z tymi przewlekłymi krwawieniami powinnaś się udac do laryngologa.Mnie ginka też wysłała i dostałam jakąś maść do smarowania chyba z arniką bo obkurcza naczynia krwionośne i nawilża.

Cucumber -mnie też gorąco, ciągle się wietrze, a mąż łazi i zamyka po mnie okna, a ja się duszę.
Polecam stosować nawilżacze - ja swój znowu wyciągnęłam, bo powietrze jest tak niemiłosiernie suche, że budzę się w nocy z taką suchością w nosie i gardle,że szok.! Mokre ręczniki na kaloryferach się nie sprawdzają, zresztą kaloryfery poprzykręcałam, bo mi za gorąco <lol>

A co do okulisty byłam w chyba w 18tc i wszystko było OK, nie ma przeciwskazań do SN, ale tak po 30tc idę znowu na sprawdzenie ciśnienia.

Ja się muszę dzisiaj umówić na usg jedno tak za2tygodnie kontrolnie będę chciała sprawdzić szyjkę i głowkę dziecka, no i na następne to w 30-32tc.

oj widzę dziewczyny że prawie wszystkie mamy przeczucie że się wcześniej rozpakujemy...a pewnie będzie tak że donosicie albo i przenosicie:-D

nati psychicznie na pewno lepiej, do tej pory po "bólowej nocy" miałam tak kiepski stan psychiczny, że przez pół dnia płakałam, a teraz jednak pocieszam się, że coś mnie trzyma. Szkoda tylko, że bóle jeszcze męczą, że nie mogą zniknąć..., no i to koszmarne leżenie dzień po dniu...wszystkie dni wyglądają tak samo, czas się wlecze...

pandora ja mogę przenosić ;) i tak po przekroczeniu bezpiecznej granicy 37 tc nie zamierzam już leżeć

dokladnie :), kilka dni temu mama mi to samo mowila, ale ja nie chce przenosic ani urodzic za szybko :-)ale szybciej tak w 37tc moze byc :)

reklama
Do góry