*emi*25
teraz podwójna mamusia
córa to rośnie w brzuszku,syn teraz 8 będzie miał,ale co do brzydkich słów oj ...miałabym o czym opowiadać... i inne z nim problemy też ehh ..
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witajcie:-)
Chyba z godzinę zajęło mi nadrabianie co u Was , no i oczywiście połowę co chciałam odpisać pozapominałam.
Dziś byłam na uzupełnieniu połówkowego, z serduszkiem wszystko ok, nic więcej lekarz nie pokazał.Tylko mały się wkurzał podczas badania i kopał jak szalony.hatorska pytałaś czy nerwowy ktoś jest. Otóż japokłóciłam się z babami u lekarza , bo byłam umówiona na 16, a wchodziłam o 17:10
bo jakieś pindy przede mną się wcisnęły.
aaaa wyjechałam na drogę:-)wprawdzie samochodem z napisem "L" ale byłam taka dumna z siebie.zobaczymy jak będzie dalej. ;-)
joll ale Ty piszesz kobietkorewelacja, tak miło się Cię czyta, tak trafnie opisujesz rzeczywistość. Gdzieś można Twojego bloga poczytać?
no i tyle, mąż wyzywa bo montuje pralkę a ja sobie siedzę na bb![]()
emi robię :-)zaczęłam w zeszły roku w marcu, skończyłam teorię i ciągle mi było nie po drodze na jazdy. Wiem że jak teraz nie zrobię to już potem za nic. Jakoś nie stresuję się za bardzo.Zobaczymy jak będzie dalej;-)
Emimasz zgagę po słodkim? bo ja mogę litr soku pomarańczowego z ogórkami kiszonymi zjeść a zgagę mam tylko jak coś słodkiego zjem, np teraz ptasie mleczko
:_)