reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwiecień 2011

Witam wszystkie brzuchate ;-)
Dzisiaj tak ostatni raz na spokojnie mogę sobie do Was popisać bo od jutra do pracy :) Najgorsze to wstawanie będzie bo dziś to ledwo z budzikiem o 9-ej się zwlekłam z pościeli.
Nie mam w ogóle pomysła na obiad

Laurka- rennie zaleciła mi nawet moja gin tak więc myśle że spoko możesz łykać

reklama
dzien dobry brzuchaczki,

...ale sie dzisiaj wyspalam...:o) u nas jeszcze tydzien feri swiatecznych a i kruszoli byl spokojny i cala noc przespal:o)

laurka - zazywam od 2 do 3 tabletek rennie w zaleznosci jaka mam upierdliwa zgage.

futuremummy - witaj !!!

a propos tesciowych,to sie ciesze,ze ta osoba mieszka ode mnie 1000 km i nie jest mi dane zbyt czesto ogladac jej wizaz:o)))
a teraz kochane zmykam na sniadanko a wam zycze przewspanialego dnia

buziole

ja dzisiaj na objad:
pomidorowa z zasmazka
mieso jakie mi sie wyciagnie wiec albo gulasz albo kotlety schabowe

troszke sie lepiej czuje i chyba czas na spacer bo sie ladnie zrobilo tylko ze moj pies od sylwestra nie wychodzi ( nie jestem w stanie jej wywalic ucieka jak tylko widzi smycz, wczoraj rano to jeszcze na balkon ja wyrzucilam ale wieczorem juz nie chciala) wiec samej mi sie nie chce :-(

witajczie dziś ;)
no ja nie mam problemow ze spaniem, małżon wstał o 6.30 do pracy zapytał czy jestem głodna (a wyjątkowo nie byłam), przewróciłam się na drugi bok, a on przyniosl drewno, dorzucił do kominka, bu u nas ciagle sie musi palic, bo jak zgasnie to zimno... wyprowadzil psy...a ja odleciałam. i obudzil mnie...listonosz o 10.00!!!!!!
przykro mi,że Wy nie możecie spać.
Ale się cieszę, że jestem na tym forum. dziękuję za miłe powitania ;***

Koot - to pierwsza ciąża, narazie myślę, że ostatnia, ale nigdy nie mów nigdy ;-)

dziwczynki ja na zgage biore rennie i o dziwo pomaga. przed ciążą, miałam okropną zgage, az mnie w mostku łamało, i bez bioprazolu ani rusz. ale w ciązy go nie wolno. Rennie daje rade. i mleko, jogurty, zimne najlepiej ;)

za 2 tyg jedziemy z mezem na powtorke z podrozy poslubnej i moj kochany maz stwierdzil ze musze sobie kupic buty, bo te co mam mu sie nie podobaja. teraz szukam i szukam i nic bez obcasu mi sie nie podoba :-(

jedziemy na kilka dni na hel. Co prawda nie wiem co mozna zima tam robic ale to taka syntementalna wycieczka wiec cos znajdziemy do roboty.

reklama
nati - super!!! zawsze cos znajdziecie do roboty,obys tylko sie dobrze czula i zeby deszcz nie padal!!! z butami na plaskim mam taki sam problem,rzadko ktore mi sie podobaja,ale obecnie preferuje oficerki i jakos nie narzekam:o)

Do góry