normatywna
Fanka BB :)
Witamy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja zajadam się Rennie :-) Najpierw próbuję szklanki ciepłego mleka a jak nie pomoże to rennie. W poprzedniej ciąży pod koniec to dzień zaczynałam od i kończyłam na reenie Spokojnie możesz brać dziecku nie szkodzi.Dziewczyny czy któraś z Was bierze czasami rennie na zgagę? Jeśli tak, to jaka dawka jest dozwolona? Mało tego,że jestem chora i ledwo żyję, to jeszcze nawet położyć się nie mogę, bo przez zgagę czuję silny ból w klatce piersiowej :-( Nigdy wcześniej nie brałam żadnych tabletek w ciąży, więc nie wiem ile tego mogę zażyć i czy w ogóle...
Nic więcej nie napiszę, bo czuję się potwornie. Od kaszlu i kataru aż brzuch mnie boli :-(