reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwiecień 2011

wrocilam :)
nie bylo zle, chyba tesciowa sie nauczyla jak ze mna postepowac. czyli:
chcialam malo jedzenia- macica juz tak mi sciska zoladek ze nie jestem w stanie duzo zjesc, jem albo zupe albo 2-gie danie- i nie skomentowala tego
nie chcialam slodyczy ( tu przez moja wage) nie komentowala
nie przytulala, wlasciwie malo sie odzywala do mnie :-)
pozatym z gory ustalilamk z mezem o ktorej wychodzimy i sie tego trzymalismy i tak chyba trzeba robic.
ogolnie wizyte uwarzam za udana co dawno tego nie moglam powiedziec.
Wy tez juz nie mozecie duzo jesc?? bo ja od kilku dni nie jestem w stanie duzo a wlasciwie normalnie zjesc.

madziarkas- a Twoja tesciowa co zrobila??
a ja mam raz w tyg sny erotyczne niestety konczace sie orgazmem i skorczem macicy :-(, zawsze okazywalo sie ze chce mi sie potwornie siusiu ale dzisiaj prawie wcale. troche mnie to denerwuje szczegolnie przez ten skorcz na koncu :-(

reklama
nati_k moja teściówka to typowy przykład wrednej teściowej z kawałów, a nawet jeszcze gorzej bo nie pamiętam czy kiedykolwiek wywołała uśmiech tym co do mnie powiedziała - wszystko wie najlepiej brrrrr Wczoraj od wejścia krytykowała wszystko w naszym mieszkaniu, że choinka taka a taka, że w zadużej filiżance kawę jej zrobiłam, że wina takiej "kwasioły" :szok: ona nie pije (dla sprostowania martini zaserwowałam bo miałam otwarte i tylko mnie kusi), o ciąży dalej ani gratuluje ani jak się czuję bzzzzy i że oby dzidziuś nie płakał bo ona nie lubi a jak mężula puścił filmik z usg to nawet nie popatrzyła przez sekundkę (kiedyś jak mówiliśmy o tym filmiku to nas wyśmiała i że strata pieniedzy i że kiedyś nie było i też się rodziło.... bo kiedyś... ze kiedyś.... jak kiedyś...). Tragedia!!!!!!! Do tego jak się odzywa do swojego męża - bez przezwiska i obrażenia nie obejdzie się... A na swoje wnuki - że darmozjady i nikt jej nie chce słuchać i na kanalie wyrosną :szok::szok::szok: Tego typu tekstów ma mnóstwo w zanadrzu

Podsumowując - nie rozumię jak można być takim człowiekiem, nienawidzę jej i mimo że za każdym razem się staram ona za każdym razem coś nowego wymyśla i robi że odpycha od siebie na kilometr...
Ojjjj nie piszę więcej bo na samą myśl ciśnienie mi się podnosi.

madziarkas- wspolczuje, moja jest nadopiekuncza i przyznaje ze lepsza nadopiekuncza niz taka ktorej placz sie nie podoba wrrrr.

nati sny erotyczne zakończone orgazmem to przypadłość, która męczy mnie niestety od początku ciąży :/ pewnie to, że już 5 miesięcy nie uprawiałam seksu, ma z tym związek. Też strasznie mnie to denerwuje, a wręcz się tego boję, bo zawsze po takim orgazmie boli mnie brzuch :( a że bóle i skurcze brzucha mam bardzo często, to pewnie się domyślasz, że takie "dodatkowe" są tym gorsze. Pytałam o te orgazmy lekarzy, ale niestety nie ma na nie sposobu :/

Witajcie!

Na początek:

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO KWIETNIÓWKI!!!

ŻYCZĘ WAM KOCHANE ZDROWYCH, KOCHANYCH MALUSZKÓW URODZONYCH PRZEZ KRÓTKIE I BEZBOLESNE PORODY:), POCIECHY I WSPARCIA NASZYCH TATUSIÓW.

U mnie sylwester bardzo spokojny: z koleżanką i jej córeczką trzyletnią. Bardzo spokojne i sympatycznie. Mój jeździł i zarabiał, wpadł tylko na 5 min i uścisnął Nas i dalej do pracy.
My posiedziałyśmy aż do 3.

Mój humor dalej do niczego, nie wiem to już chyba jakaś depresja :(

Oczywiście nasz pech jak zwykle czujny,zeby nie było wesoło, to większość pieniędzy, które mój zarobił przez całą noc i miały pójść na wynajęcie licencji na kolejny miesiąc pójdą na mandat. O 3 nieopacznie przejechał na czerwonym (już nie dało się wyhamować) i radar cyknął mu zdjęcie. Z tego cow widzielimy w taryfikatorze za tego typu przewinienia to od 300 do 500 zł kary.

Powinnam się przyzwyczaić do tego, ale nie mogę. Chodzę smutna, bez życia, zero optymizmu. Mam nadzieję,że to się skończy szybko, bo ja już nie mam siły na to wszystko.

Jutro mam glukozę...zoabczymy jaki ja przywiozę wrażenia...trzymajcie kciuki.
Spokojnej nocy babeczki.

powiem wam że bardzo zaintrygowałyście mnie tymi snami. Ja sobie nie przypominam żebym kiedykolwiek miała taki sen a tym bardziej orgazm podczas snu...

Młody śpi M jeszcze nie wróci i nie wiadomo kiedy uda mu się dotrzeć do domu bo pojechał córkę odwieść do matki. Kacper jak miał temperaturę tak ma nadal i nie wiadomo od czego. W sumie poza zaczerwienionym gardłem i kaszlem nic mu już nie jest....

Jutro ruszam do szkoły rodzenia. O 12 ma być spotkanie organizacyjne. Dowiem się co i jak. Chcę sobie przypomnieć pewne rzeczy. Np. oddychanie bardzo mi pomogło podczas porodu. I może troszkę oswoić się z tym że znowu będę musiała przejść przez ten koszmar....

nati wolałabym nadopiekuńczą, przynajmniej człowiek wie że komuś na nim zależy, że z troski te rady a ja czuję się nikim przy niej, taką atmosferę wprowadza. Do mojego mężula zdrobniale Sławciu a co tam w pracy itp a o mnie jak w święta przyniosłam teściom piernik który upiekłam to tylko słyszałam - pokrój tam od niej ten piernik... szkoda słów

Ostatnia edycja:
Dobry wieczór!

Takiej leniwej niedzieli to ja chyba jeszcze nie miałam,aż mi się niedobrze robi o d tego!Dobrze,że pogoda w miare i zliczyłam choć trochę spacerku,bo inaczej wyglądałabym jak kiszonka..brrrr!

nati,mitaginka-ja takich snów jeszcze nie miałam,a i bez tego skurcze mnie łapią bardzo często,na szczęście bezbolesne.Ale to,jak dzidzia się rozpycha i kopie,to boli jak nie wiem co,aż czasem zawyję z bólu!

nati-a wiesz,że ja też nie mogę jeść za dużo?A jak wypiję butlę wody t o już w ogóle.I cały czas czuję taki ucisk na żołądku,nie wiem czy to macica czy dzidzia...Oby do kwietnia:))

madziarkas-nie zazdroszczę takiej teściowej,ja ze swoją nie miałam łatwo,ale po prostu puszczam mimo uszu co niektóre uwagi,po co się stresować:)
Nie powiem,bo czasem umiem jej też nieźle odpalić,ale tak na spokojnie,co ja baaaardzo wkurza:)

A teraz zmykam pod prysznic,Marysia zajęta puzlami,małż ogląda TV i tak mija niedziela.Dobrej nocki:))

witajcie dziwczyny;) ja nowa (od dziś) i czytam sobie...wiele informacji pożytecznych i na temat.
a co do snów, ja miałam, po wigilii jak sie najadłam, ze urodzilam niunie i byla malutka a potem krew ze mnie sikała dosłownie. ale urodzilam szybko, bezboleśnie i dość przyjemnie było.
pozdrawiam ;*

reklama
Do góry