wrocilam
nie bylo zle, chyba tesciowa sie nauczyla jak ze mna postepowac. czyli:
chcialam malo jedzenia- macica juz tak mi sciska zoladek ze nie jestem w stanie duzo zjesc, jem albo zupe albo 2-gie danie- i nie skomentowala tego
nie chcialam slodyczy ( tu przez moja wage) nie komentowala
nie przytulala, wlasciwie malo sie odzywala do mnie :-)
pozatym z gory ustalilamk z mezem o ktorej wychodzimy i sie tego trzymalismy i tak chyba trzeba robic.
ogolnie wizyte uwarzam za udana co dawno tego nie moglam powiedziec.
Wy tez juz nie mozecie duzo jesc?? bo ja od kilku dni nie jestem w stanie duzo a wlasciwie normalnie zjesc.
madziarkas- a Twoja tesciowa co zrobila??
a ja mam raz w tyg sny erotyczne niestety konczace sie orgazmem i skorczem macicy :-(, zawsze okazywalo sie ze chce mi sie potwornie siusiu ale dzisiaj prawie wcale. troche mnie to denerwuje szczegolnie przez ten skorcz na koncu :-(
nie bylo zle, chyba tesciowa sie nauczyla jak ze mna postepowac. czyli:
chcialam malo jedzenia- macica juz tak mi sciska zoladek ze nie jestem w stanie duzo zjesc, jem albo zupe albo 2-gie danie- i nie skomentowala tego
nie chcialam slodyczy ( tu przez moja wage) nie komentowala
nie przytulala, wlasciwie malo sie odzywala do mnie :-)
pozatym z gory ustalilamk z mezem o ktorej wychodzimy i sie tego trzymalismy i tak chyba trzeba robic.
ogolnie wizyte uwarzam za udana co dawno tego nie moglam powiedziec.
Wy tez juz nie mozecie duzo jesc?? bo ja od kilku dni nie jestem w stanie duzo a wlasciwie normalnie zjesc.
madziarkas- a Twoja tesciowa co zrobila??
a ja mam raz w tyg sny erotyczne niestety konczace sie orgazmem i skorczem macicy :-(, zawsze okazywalo sie ze chce mi sie potwornie siusiu ale dzisiaj prawie wcale. troche mnie to denerwuje szczegolnie przez ten skorcz na koncu :-(