Witam Was noworocznie
Jeszcze raz życze wszystkiego najlepszego w tym Nowym Roku, samych zdrowych i radosnych dzieciaczków
GratulMam nadzieję, że wszystkie bawiłyście sie tak dobrze jak Ja. wróciliśmy do domu dopiero przed 4 rano, prawie całą noc szalałam na parkiecie, czułam sie świetnie, wszyscy zazdrościli mojemu mężowi żony z brzuszkiem, facieci chcieli ze mną potańczyć, a kobitki głaskały po brzuszku i pytały czy dobrze sie czuję, czy czegoś nie potrzebuję i mówiły, że mnie podziwiają, że tyle wytrzymałam i świetnie wyglądam i ciąża mi służy...
W pewnym momencie to aż mi głupio było chociaż nie poweim żeby mi to jakoś przeszkadzało :-) Ach ta próżność ;-)
W kazdym razei świetnie się bawiliśmy, wytańczyłam się za wszystkie czasy, już nie mogę się doczekać wesela na które idziemy 5.03.2011, mam nadzieję, ze do tego czasu jeszcze nie urodzę :-)
Dzisiaj wstaliśmy o 11 zjedliśmy późne śniadanie i poszliśmy na rynek na spacer, bo pięknie świeciło słońce, potem poszliśmy do kawiarni na kawei ciastko i do domu na obiad, a teraz leżymy przed tv i ogladamy filmy
Miłego wieczoru i do usłyszenia jutro, idziemy z mężulem pod prysznic i do łóżeczka "poprzytulać się";-)
Zapomniałabym, witam nową kwietnióweczkę, Morgaine buziaki ode mnie i małego Adrianka