reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwiecień 2011

an męża mam naprawdę kochanego, bardzo o mnie dba, a teraz dosłownie wszystko jest na jego głowie, byle do kwietnia!
a znalazłam go w... Mielnie ;) poznaliśmy się nad morzem

niby Nowy Rok, a w tv kompletnie nic ciekawego nie leci :/

reklama
a to ja tez cos napisze zeby sie z Wami zintegrowac . w koncu w kwietniiu wszystkie wylądujemy na porodówkach:)

ja sluchajcie mimo 6go mca ciąży mialam najlepszego sylwestra w moim zyciu:) bylismy u znajomych, spotkalam dwoch kumpli z podstawowki, z zonami:) jedna z nich rowniez w ciazy ale tyle sie usmialismy!! TOWARZYSTWO DOBOROWE. zwlaszcza ze to moja trzecia ciaza i zarowno w pierwszej jak i drugiej Sylwester byl przed TV, z czego moj maz byl mega niezadowolony bo On nie lubi siedziec w domu. nasz 4,5 letni syn byl z nami i balował rowno, wszyscy w szoku byli ze nie marudzi, nie jest spiący, nawet o 2 w nocy w samochodzie nie zasnal, a jak wychodzilismy to jeszcze tanczyl i zalowalam ze nie zostalismy dluzej bo ja tez mialam ochote potanczyc ale ze wzgledu na niego juz do domku sie bralismy.

no to laseczki zycze wam i sobie w tym nowym roku i na wszystkie przyszle lata mega super sylwestrow, przespanych w lozkach nowych roków a przede wszystkim ZDROWYCH CUDOWNYCH DZIECIACZKOW I SZYBKICH PORODÓW.

Witam Was noworocznie :)
Jeszcze raz życze wszystkiego najlepszego w tym Nowym Roku, samych zdrowych i radosnych dzieciaczków :)
GratulMam nadzieję, że wszystkie bawiłyście sie tak dobrze jak Ja. wróciliśmy do domu dopiero przed 4 rano, prawie całą noc szalałam na parkiecie, czułam sie świetnie, wszyscy zazdrościli mojemu mężowi żony z brzuszkiem, facieci chcieli ze mną potańczyć, a kobitki głaskały po brzuszku i pytały czy dobrze sie czuję, czy czegoś nie potrzebuję i mówiły, że mnie podziwiają, że tyle wytrzymałam i świetnie wyglądam i ciąża mi służy...
W pewnym momencie to aż mi głupio było chociaż nie poweim żeby mi to jakoś przeszkadzało :-) Ach ta próżność ;-):-D W kazdym razei świetnie się bawiliśmy, wytańczyłam się za wszystkie czasy, już nie mogę się doczekać wesela na które idziemy 5.03.2011, mam nadzieję, ze do tego czasu jeszcze nie urodzę :-)
Dzisiaj wstaliśmy o 11 zjedliśmy późne śniadanie i poszliśmy na rynek na spacer, bo pięknie świeciło słońce, potem poszliśmy do kawiarni na kawei ciastko i do domu na obiad, a teraz leżymy przed tv i ogladamy filmy

Miłego wieczoru i do usłyszenia jutro, idziemy z mężulem pod prysznic i do łóżeczka "poprzytulać się";-)

Zapomniałabym, witam nową kwietnióweczkę, Morgaine buziaki ode mnie i małego Adrianka :tak:

Ostatnia edycja:
Jeszcze raz: wszystkiego co najlepsze dla Was,na ten Nowy Rok!Samych pomyślnych wiatrów!!!

Oj,taki leniwy ten dzień,że szok.A tym bardziej,że jak mam cały dzień siedzieć to mnie k... bierze.Po obiedzie (choć tknęłam tylko gotowane mięcho i surówkę z pora)pojechaliśmy do teściów z życzeniami...No i dobrze,że już w domu,bo dłużej bym tej bezczynności nie wytrzymała.
Generalnie dzień ok.,spokojny,bez fajerwerków... teraz jeszcze wejdę na allegro,bo kończą się aukcje,które licytuję...

No to dobrej nocy dla Was i nowej Morgaine:))

I ja sie witam w Nowym Roku

Jeszcze raz wszystkiego najlepszego w Nowym Roku szczesliwego rozwiazania , zdrowych bąbelków i wogole wszystkiego naj naj dla nas wszyskich

Witaj Morgaine

Witam noworocznie :)

My sylwka w domu spędziliśmy z siostrą i jej chłopakiem, fajnie było :-) choć nie powiem, przez moment zabrakło mi tej atmosfery balowej... Ale za to dawno nie miałam okazji złożyć sobie życzeń z moimi rodzicami tak na żywo w sylwka, a że byli u mojej ciotki obok to przed 24-tą wskoczyliśmy do nich z życzeniami a potem poszliśmy na długaśny spacer - mroźnawo ale cudnie:-) Potem imprezki ciąg dalszy - do 4 wytrzymałam :szok: wow

A dzisiaj strasznie leniwie zapowiadał się dzionek, wspólne rodzinne śniadanko potem mały obiadek i spacer a potem wpadli do nas teście z niespodziewaną wizyt a - i z tą chwilą skończył się mój dobry humor (teściowej znów udało się wyprowadzić mnie z równowagi że jak już w końcu się zmyli to płakałam i płakałam). Za kilka dni ta jędza ma urodziny i chyba nawet nie pójdę żeby siebie i dzidzika nie stresować... mam ją gdzieś!!!!!!!!!!!!!!!

Zaczyna mi się chcieć spać, ide do mężuliny - grzeje łóżeczko już chyba od godziny;-) Muszę jutro mieć dużo sił bo jedziemy na wyprzedażowe zakupy i mam nadzieję dla dzidzika ciuszków nakupić:happy2: już się cieszę:happy2::happy2::happy2:

Witam nową mamusie Morgaine

czesc, babeczki :-)

my dzis idziemy do tesciowki na obiad (nie pamietam, kiedy sama cos gotowalam :szok: oprocz salatek na sylwka to chyba z tydzien przed swietami ostatni raz :-D ), a potem na otwarcie przedszkola mojej kuzynki :-) dzieci maja je przetestowac, hehe! fajnie :-)

reklama
Witam dziewczynki w Nowym Roku:)

Mam nadzieje ze rok sie dla was dobrze zaczal:) U mnie bez rewelacji, zmeczona juz gośćmi jestem i nie moge sie doczekac swojego domku.

Do góry