reklama
żadnej z Was nie ma
a ja wybrałam jednak "dwójkę"- koncert z Wrocławia, a tam studiowałam, więc miasto mi bliższe choć nie powiem, skaczę trochę po kanałach to tu, to tam
a malutka szaleje- pewnie muzyka jej odpowiada
a ja wybrałam jednak "dwójkę"- koncert z Wrocławia, a tam studiowałam, więc miasto mi bliższe choć nie powiem, skaczę trochę po kanałach to tu, to tam
a malutka szaleje- pewnie muzyka jej odpowiada
mamusiaDorusia
Fanka BB :)
mitaginka-ja jestem!Oglądałam Polsat,ale przełączyłam się na 2 i tak co chwilkę skaczę po kanałach.A tańcze z Marysią i dzidziulkiem w brzuszku!Mamy balony i serpentyny i łańcuchy z bibuły!Full wypas)Muzyczka w tle,czego chcieć więcej????
Miłego oglądania!
Miłego oglądania!
mamusiaDorusia to u Was widzę imprezka na maksa ja leżę, czytam ksiązkę i słucham tych koncertów albo siedzę i jem chipsy, a mój mąż prasuje (!), już dzisiaj posprzątał cały dom, zrobił pranie, ugotował obiad- taki kochany. A ja odpoczywam i odpoczywam.
Miłej zabawy!
Miłej zabawy!
madziarkas
Szcześliwego nowego dziołszki !!!
pandora83
Witajcie kwietnióweczki w Nowym Roku
U nas dziś piękna pogoda, z tym że tylko przez okno bo wieje niemiłosiernie- dobrze że nie trzeba z domu wychodzić
Jak tam Sylwester? U nas udany- jestem z siebie dumna wytrzymałam do 2.30;-)i nawet wcześnie wstałam i samopoczucie dobre:-) oby to była zapowiedź dobrego roku:-)
morgaine- witaj
U nas dziś piękna pogoda, z tym że tylko przez okno bo wieje niemiłosiernie- dobrze że nie trzeba z domu wychodzić
Jak tam Sylwester? U nas udany- jestem z siebie dumna wytrzymałam do 2.30;-)i nawet wcześnie wstałam i samopoczucie dobre:-) oby to była zapowiedź dobrego roku:-)
morgaine- witaj
reklama
Podziel się: