reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2011

Laurko ja mam napisane, że mogę chodzić, lekarz na początku kazał mi leżeć idlatego dostałam zwolnienie, ale cały czas mam zaznaczone, że mogę chodzić...

reklama
Hej:)

Do mojej teściowej jeszcze nie dociera, że zostanie babcią. Ostatnio powiedziała, że dopiero co przyzwyczaiła się, że jest teściową a tu już ma byc babcią :dry: Ogólnie jest to bardzo oschła i niesympatyczna kobieta. Za to teścia mam fajnego - chociaż takie pocieszenie

a co jesli powoduja?? I to taki nie do zniesienia? :(

to wtedy przede wszystkim dużo odpoczywaj i bierz leki rozkurczowe i koniecznie powiedz o tym na najbliższej wizycie; może lepiej do tego polskiego gina też się wybierz, lepiej dmuchać na zimne

laurka ja też mam napisane, że mogę chodzić, choć powinnam leżeć :p może to w razie kontroli, że jak akurat by ktoś z ZUS-u przyszedł, a mnie nie by np. nie było, to żeby nie było kłopotów :)

mi też kręgosłup odmawia posłuszeństwa , a gram na sylwestra i zastanawiam sie jak wytrzymam do 5-6 rana .
a poza tym po cichu dowiedziała się że właściciele domu chcą nam podnieść czynsz w kwietniu z 600-na 1000 zł.
i zrobić remont tzn remont w kwietniu wymiana okien które teraz prawie wypadają i drzwi które tez ledwo się kupy trzymają normalnie chyba powinna szukać czegoś bo mieszkanie zawilgocone i kuchnia taka że nawet z wózkiem do pokoju przez nią nie wejdę a niedosć że jest tak mała to niema przedsionka wiec w niej się trzeba rozbierać. w dwie osoby kurtki nie ubierzesz. tysiąc złotych to sporo.........normalnie załamka , nie mogę nic powiedzieć że wiem bo ta osoba co mi powiedział miała by przekichane, wysle męża bo o remoncie coś mówili , ze kiedy chcą remont robić i czy to się wiąże z podwyżka . Fajnie ja z małym dzieckiem i wymiana okien:no:,

zastannawiam się nad zmianą mieszkania za tą cene u nas są naprawde w super standardzie

adi u nas to moze ledwo bys znalazla kawalerke i to nie wiadomo w jakim stanie za 1000zl masakara sa ceny a o wyplatach nie wspomne :-(. Ja mam tescia co lubi pic wiec nie mamy wesolo ja tam nie mam znim duzo stycznosci narazie (on mieszka w domu i maja ogrod maz tam dba, tesciowa nie zyje, meza denrwuje tylko i potem czasem M (widze ze duzi w sobie) wiec wypytuje sie co mu znowu powiedzial lub zrobil a potrafi po pijaku powiedziec rozne smutne slowa i wchodzi na psychike a na trzezwego (choc rzadko sie to zdaza) idealny ojciec (procz tego ze nic nie robi w domu jak sie cos zepsuje to dzwoni po mojego M zeby przyjechal i zrobil a jak on cos robi to sie wymadrza ze on (majster klepka) wie lepiej jak bym go czasem swisła masakara

dzisiaj zjadlam moze 2 kg mandarynek i wiecej nie jem

reklama
Właśnie znowu coś nam na korytarzu robią. Wiercą walą a maluch mi właśni śpi. Normalnie zagryzę. Jak się nie wyśpi to będzie marudny do końca dnia. A że chory i bolą go uszy to w ogóle nie za ciekawie.

Ja też mam ochotę udusić jak u nas wiercą a moja mała śpi bo dokładnie to samo, jak sie nie wyśpi będzie marudna.
U nas zapalenie ucha i antybiotyk niestety....taka końcówka roku:-(

Do góry