reklama
monika1914
Aktywna w BB
Hej
Do mojej teściowej jeszcze nie dociera, że zostanie babcią. Ostatnio powiedziała, że dopiero co przyzwyczaiła się, że jest teściową a tu już ma byc babcią Ogólnie jest to bardzo oschła i niesympatyczna kobieta. Za to teścia mam fajnego - chociaż takie pocieszenie
Do mojej teściowej jeszcze nie dociera, że zostanie babcią. Ostatnio powiedziała, że dopiero co przyzwyczaiła się, że jest teściową a tu już ma byc babcią Ogólnie jest to bardzo oschła i niesympatyczna kobieta. Za to teścia mam fajnego - chociaż takie pocieszenie
A
asiunia876
Gość
a co jesli powoduja?? I to taki nie do zniesienia?twardnienia brzucha na tym etapie są normalne, jeśli nie powodują bólu.
a co jesli powoduja?? I to taki nie do zniesienia?
to wtedy przede wszystkim dużo odpoczywaj i bierz leki rozkurczowe i koniecznie powiedz o tym na najbliższej wizycie; może lepiej do tego polskiego gina też się wybierz, lepiej dmuchać na zimne
laurka ja też mam napisane, że mogę chodzić, choć powinnam leżeć może to w razie kontroli, że jak akurat by ktoś z ZUS-u przyszedł, a mnie nie by np. nie było, to żeby nie było kłopotów
Myślę, że masz rację Mitaginkolaurka ja też mam napisane, że mogę chodzić, choć powinnam leżeć może to w razie kontroli, że jak akurat by ktoś z ZUS-u przyszedł, a mnie nie by np. nie było, to żeby nie było kłopotów
mi też kręgosłup odmawia posłuszeństwa , a gram na sylwestra i zastanawiam sie jak wytrzymam do 5-6 rana .
a poza tym po cichu dowiedziała się że właściciele domu chcą nam podnieść czynsz w kwietniu z 600-na 1000 zł.
i zrobić remont tzn remont w kwietniu wymiana okien które teraz prawie wypadają i drzwi które tez ledwo się kupy trzymają normalnie chyba powinna szukać czegoś bo mieszkanie zawilgocone i kuchnia taka że nawet z wózkiem do pokoju przez nią nie wejdę a niedosć że jest tak mała to niema przedsionka wiec w niej się trzeba rozbierać. w dwie osoby kurtki nie ubierzesz. tysiąc złotych to sporo.........normalnie załamka , nie mogę nic powiedzieć że wiem bo ta osoba co mi powiedział miała by przekichane, wysle męża bo o remoncie coś mówili , ze kiedy chcą remont robić i czy to się wiąże z podwyżka . Fajnie ja z małym dzieckiem i wymiana okien,
zastannawiam się nad zmianą mieszkania za tą cene u nas są naprawde w super standardzie
A
asiunia876
Gość
dokladnie!!! Ja tez sie przeprowadzalam na 2miesiace przed porodemadi to zmieńcie nowe mieszkanie, nowe maleństwo, nowe życie
adi u nas to moze ledwo bys znalazla kawalerke i to nie wiadomo w jakim stanie za 1000zl masakara sa ceny a o wyplatach nie wspomne :-(. Ja mam tescia co lubi pic wiec nie mamy wesolo ja tam nie mam znim duzo stycznosci narazie (on mieszka w domu i maja ogrod maz tam dba, tesciowa nie zyje, meza denrwuje tylko i potem czasem M (widze ze duzi w sobie) wiec wypytuje sie co mu znowu powiedzial lub zrobil a potrafi po pijaku powiedziec rozne smutne slowa i wchodzi na psychike a na trzezwego (choc rzadko sie to zdaza) idealny ojciec (procz tego ze nic nie robi w domu jak sie cos zepsuje to dzwoni po mojego M zeby przyjechal i zrobil a jak on cos robi to sie wymadrza ze on (majster klepka) wie lepiej jak bym go czasem swisła masakara
dzisiaj zjadlam moze 2 kg mandarynek i wiecej nie jem
dzisiaj zjadlam moze 2 kg mandarynek i wiecej nie jem
reklama
Właśnie znowu coś nam na korytarzu robią. Wiercą walą a maluch mi właśni śpi. Normalnie zagryzę. Jak się nie wyśpi to będzie marudny do końca dnia. A że chory i bolą go uszy to w ogóle nie za ciekawie.
Ja też mam ochotę udusić jak u nas wiercą a moja mała śpi bo dokładnie to samo, jak sie nie wyśpi będzie marudna.
U nas zapalenie ucha i antybiotyk niestety....taka końcówka roku:-(
Podziel się: