reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2011

reklama
hej dziewczynki:-)
byłam dziś na połówkowym usg:-Dczekalam godzine na lekarza bo bidulka zakopał się na parkingu:)
no i kochane moje ,przeczucia mnie nie zwiodły 503 g ma nasza dziewczynka:-D:-D:-D

mąż nie mógł uwierzyć że będzie druga dziewczynka,ale teraz się cieszy:-)
niepokoi mnie tylko że mam 2 stopień dojrzałości łożyska czy to nie za szybko??
no i malutka waży 50 g ponad norme podono powinna 450g,
a jeśli chodzi o te glukoze to ja mam i w perwszej ciąży też tak miałam 50 g i po godzinie krew pobierana

Ja przy pierwszej ciąży też miałam najpierw 50g (tak jak teraz) ale wynik był za wysoki i po jakimś czasie jak musiałam powtarzać to już dawka 75g. A na starej karcie ciąży mam napisane: "Poziom glukozy 50g/1h (24-28t.c.) i Poziom glukozy 75g. (32t.c.)", więc nie wiem czemu teraz macie taką dużą dawkę?

Ostatnia edycja:
reklama
laurka w takim razie ja odpiszę :)
mi jeszcze nie leci siara, ale wiem, że niektórym z nas już tak. Z tego, co pamiętam, to cucumber pisała, że ma tę przypadłość ;)

Do góry