reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2011

reklama
nati opisz potem dokładnie, jak wygląda cały "rytuał glukozowy" ;) mnie też to wkrótce czeka, a nie miałam nawet pojęcia, że samemu trzeba kupić glukozę w aptece, myślałam, że normalnie w laboratorium dają

ok opisze :)
tez sie zdziwilam ze trzeba kupic, tak mi polozna powiedziala, ale moze to od laboratorium zalezy. naszczescie tania glukoza 4 zl za ta moja mega 75g butle :-)

mitaginka-z tego co wiem 50g to godz sie siedzi w przychodni i ponowne pobranie krwi, 75g to 2 godz. wiec mamy chyba ta gorsza wersje. Ale dziwna roznica w cenie glukozy. A Bydgoszcz blisko Gdyni :)

Ja przy dawce 50g siedziałam godzinę. Najpierw miałam pobieraną krew z palca a po godzinie z żyły. Będę jutro na wizycie to zapytam się lekarza jaka jest różnica między tymi dawkami, będzie odpowiedz z pierwszej ręki:-)

reklama
przy 75 g na pewno się czeka 2h, tylko właśnie zastanawia mnie, dlaczego część kobitek ma tą mniejszą dawkę, a część większą, czy wychodzą jakieś inne wyniki, któryś może jest bardziej dokłądny...nie wiem...
monika w takim razie spytaj jutro gina:)
nati pościel bardzo ładna :)
coś mam wrażenie, że dzisiaj na forum to tylko my trzy :p

Do góry