reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2011

Dzień dobry!

Ale dziś wietrznie :szok: mam plastikowe okna, a firanka co chwila powiewa :/

Do tego Oliwka jest chora :-(siedzimy w domu, choć będziemy musiały do lekarza iść, bo boję się że coś gorszego się z tego rozwinie. Akurat na święta :-(Jeszcze szwagierka podrzuciła nam 2 koszatniczki , które przyniesie Mikołaj pod choinkę (chciałam napisać Gwiazdor ale pewnie u Was Mikołaj przynosi prezenty:p) No i ta koszatniczka ugryzła wczoraj Oliwkę w palec, i to tak paskudnie że nie dało się zatamować krwi przez długi czas:(

Byłam na połówkowym:-)Wszystko ok , maluszek waży już pół :szok:kilograma.Liczyliśmy paluszki, wszytko pomierzone, tylko ponieważ mały ułożył się plecami, dobrze jednej komory serduszka nie dało się zbadać i za 3 tygodnie idę na uzupełnienie badania.

hatorska witaj i pisz często :-)

Lęce ogarnąć chatkę, wszędzie nosi się od tych małych szczurków:wściekła/y:

reklama
Dzień Dobry !

sypie u mnie , od rana,za godzinę po Huberta do szkoły znowu się człapać muszę, jak ja to kocham zwłaszcza w tę zimnicę .

lilou - fajnie że wszystko w porządku z dzidziuniem ,no moja tez ponad pół kilo waży hhhe,
no i zdrówka dla Oliwii

monika - Tobie udanej wizyty :happy2:

mnie też lenistwo ogarnęło ,zresztą co ja mam do roboty,tylko na obiad pomysł ... no i pranie wstawie sobie .

Witajcie dziewczyny,
wracam po tygodniowej nieobecności z nową energią, zapałem i wogóle jakoś mi dobrze..
Ostatni tydzień a w sumie to prawie dwa, były pod znakiem chorób niestety, mały zaraził jelitówką wszystkich dziadków, trzymało go ponad tydzień, oprócz tego zapalenie gardła i uszu, oj ciężko było, wyjechałam z nim do moich rodziców na tydzień i tam dochodziliśmy do siebie.. ale było warto, potrzebny był mi ten wyjazd oderwanie się od codzienności złapanie oddechu, dziadkowie super opiekowali się młodym, a ja miałam wreszcie czas dla siebie, latałam po sklepach, spotykałam się ze znajomymi, poprostu żyłam:) ehh było nam tam bardzo dobrze ale od dziś jesteśmy już w domku, ja mam powera nie z tej ziemi, sprzatam dekoruje mieszkanie i mnóstwo pomysłow na nowy rok... sama do siebie się uśmiecham, mimo tego że pewne problemy są takie same jak sprzed wyjazdu patrzę na nie łaskawszym okiem..

Trochę Was podczytywałam, w miarę możliwości, postaram się dziś usiąść jeszcze wieczorem i podczytać co nie co

Przesyłam Wam trochę mojej energii i pozdrawiam wszystkie, miłego dnia kwietnióweczki:)

Witam wszystkie !:)
U nas świeci słoneczko i +1 na zewnątrz. Chyba się przejdę na spacer. A co do ruchów - to ja ostatnio mniej czuję dzidzię. Wczoraj to się już martwić zaczynałałam, ale wieczorem dała znać, że jest :) Nie wiem może się przemieściła i kopie mnie gdzieś z tyłu i ja nie czuję.

Witam się poniedziałkowo
U mnie snieżnie wietrznie brrr
Laurko moj bąbelek jak warjuje przez 2 dni to potrafi przez 2 siedzieć cichutko i tez naslu****e kiedy sie poruszy i sie denerwuje , myśle ze nie ma co się denerwować

Miłego dnia i tygodnia dla wszystkich !

Witam poniedziałkowo :-) zwłaszcza nową kwietnióweczkę :tak:
Mój mały rusza sie raczej w stałych porach czasem intensywniej czasem delikatniej, zauwazyłam, że ciśnienie ma na to wpływ, ma to po mnie, bo ja bardzo reaguję na zmiany ciśnienia, zawsze przed zmianami bolą mnie stawy, mąż sie ze mnie śmieje, ze jestem jak stara babcia ;-):zawstydzona/y::-p
Wracam do porządków, bo jeszcze masę pracy przede mną, odezwę się później jak zrobię sobie przerwę
Buziolki i miłego dzionka :happy2:

hej babeczki,

wrocilam z polowkowego,wszystko pieknie i wspaniale,serduszko & co zdrowe,proporcjonalne...najpiekniejszy prezent jaki moglam dostac na rocznice slubu:o)))

hatorska - witaj !!!

lilou - zdrowka dla coruni !!!

monika - udanej wizyty !!!

reklama
Do góry