reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2011

dzień dobry
ostatnio mam kosmicznie mało czasu na cokolwiek, więc tylko wpadam podczytać co u Was
Pandorka - ja chodzę obecnie do dwóch lekarzy. jeden na NFZ - wystawia mi L4, drugi - prywatnie robił mi ostatni dokładne usg, ale nie wiem czy w styczniu do niego jeszcze pójdę.

ogólnie to mam dziwną sytuację z tymi wizytami lekarskimi . obaj lekarze, zlecają mi tylko bad. ogólne moczu. nic poza tym. wczoraj na wizycie, (nfz) nawet mnie nie badał. tylko chwilkę tętna młodego słuchał.mam wrażenie, że skoro to czwarte dziecko, to mnie "olewają"

Siódmka?! od środy czekamy na przsyłkę, nadaną w poniedziałek z Wawy!!!!!

reklama
nati_k zazdroszczę Ci, że z Ciebie taka spacerowiczka :-) Ciągle z pieskiem chodzisz i jeszcze Ci mało ;-) Ja dzisiaj tak przemarzłam na tych zakupach, że się już wykąpałam i w łóżku się wygrzewam, a mąż mi właśnie doniósł gorący soczek malinowy. Jak pomyślę, że miałabym dzisiaj jeszcze wyjść na dwór, to na samą myśl robi mi się zimno ;-)

Kurcze, brzuch mi twardnieje. Już 3 raz w ciągu godziny. Nic nie boli niby ale aż tak często to jeszcze nie miałam. Dzidzia się rusza, więc z nią chyba wszystko ok. Fakt, że dzisiaj się nie oszczędzałam i pół dnia spędziłam stojąc w kuchni aż ledwo chodziłam z bólu pleców.

a teraz mam zamiar odwalić małą prywatę
mój syn miał napisać na lekcję religii ( w klasie 4) psalm (!)
napisał taki tekst (fragment)

Wielbijmy Pana, wielbijmy Pana
On naszym Ojcem najlepszym jest

1.Gdy jestem smutny
Gdy mama krzyczy
Gdy wszystko znowu
[FONT=&quot] Jest nie tak[/FONT]
komentarz katechetki? poszuka w internecie i postawi mu jedynkę, bo nie mógł tego sam zrobić
więc dlatego to tu wklejam, żeby miała szansę znaleść ...ciekawe co mu postawi

cos ostatnio cichutko tutaj. Czyzby to przez swieta?? juz Was szalenstwo swiateczne ogarnelo??
poszlabym gdzies na spacer ale w taka zimnice to nawet nosa nie wystawie a do lasu po ciemku to nie koniecznie dobry pomysl. jak ja bym chciala zeby juz bylo malenstwo to na sanki albo na jakis spacerek bym poszla.

ja cały czas podczytuję, ale na leżąco niewygodnie mi pisać, więc piszę w czasie jedzenia lub picia herbaty (bo wtedy siedzę), a poza tym nie mam co pisać...smęcić ciągle nie chcę, a tak to nic nowego się u mnie nie dzieje...najchętniej wynajęłabym sobie pełnoetatowego psychologa...czasem siada mi już psychika...

mitaginka, jakbym nie była w ciąży to chętnie bym się u Ciebie zatrudniła, bo jestem psychologiem, ale w tym stanie to sama nie umiem właściwie doradzać i samej sobie czasem wytłumaczyć nic nie mogę ;) Jakby do mnie teraz jakiś pacjent przyszedł to bym się chyba pierwsza rozpłakała słysząc jego problem a to raczej by mu nie pomogło :p Kobiety w ciąży nie myślą normalnie...

a teraz mam zamiar odwalić małą prywatę
mój syn miał napisać na lekcję religii ( w klasie 4) psalm (!)
napisał taki tekst (fragment)

Wielbijmy Pana, wielbijmy Pana
On naszym Ojcem najlepszym jest

1.Gdy jestem smutny
Gdy mama krzyczy
Gdy wszystko znowu
[FONT=&quot] Jest nie tak[/FONT]
komentarz katechetki? poszuka w internecie i postawi mu jedynkę, bo nie mógł tego sam zrobić
więc dlatego to tu wklejam, żeby miała szansę znaleść ...ciekawe co mu postawi

ja od razu pozdrawiam panią katechetkę, bo chyba się zakompleksiła kobieta trochę...

Cucumber to może męża bym do Ciebie podesłała na małą terapię pt. "oswajam się z ciążą żony":-D

Cześć dziewczyny :-) Widzę, że wszystkie jeszcze śpią ;-) Ja obudziłam się już o 5:30, co nigdy mi się nie zdarza. ALe za to wczoraj, wykończona zakupami zasnęłam po 22. U mnie to aż niemożliwe :-) Życzę Wam miłego dnia. U mnie nic ciekawego się nie zapowiada, więc pewnie będę Was czymś przez cały dzień zanudzała ;-)

Annawoj widać, że w dzisiejszych czasach dzieci nie mogą być zdolne. Dobrze, że za moich czasów internet był mniej popularny, bo pewnie też bym nie miała tylu piątek :-) Muszę Ci powiedzieć, że z ciekawości wygooglowałam ten tekst i rzeczywiście wyświetla się Twój post, więc pani katechetka na pewno go znajdzie. Swoją drogą dziwne jest to, że jak dziecko stworzy coś ciekawego, to zaraz jest posądzone o plagiat. Tak chyba może zrobić tylko osoba, która sama nie potrafi wymyślić nic konstruktywnego :/

Ostatnia edycja:
reklama
anawoj- masz zdolnego chlopca. pewnie katechetka ma porownanie tylko z wiejskimi nieukami. Ty masz ciagle przeboje w tej szkole. wspolczuje.

U mnie tez nic ciekawego sie dzisiaj nie bedzie dzialac. jak zwykle sobota czyli maz w pracy, corka jedzie na konie a ja znowu sama.
cucumber-nie przemeczaj sie, moj maz ostatnio wymyslil ze mam wszystko na siedzaco robic. wziasc krzeselko od kompa bo na kolkach i tak gotowac i sprzatac, niby moja babcia co wlasciwie nie chodzi to tak funkcjonuje ale ja nie umiem :(
mitaginka-a ty musisz tak biedaku plackiem lezec?? nie mozesz tak pol lezaco?? Co do psychologa to niestety nie pomoge, ale psycholog podobno = przyjaciel. wiec maz moze sie powinien nadac??
moje malenstwo przesypia slicznie noce, gdyby tak zostalo :)

Ostatnia edycja:
Do góry