skrzyneczka
Zaciekawiona BB
z tymi witaminami to do końca nie wiadomo ale może cos w tym jest.A duża waga urodzeniowa może mieć więcej przyczyn, jedną z nich jest np. cukrzyca ciążowa i dlatego też te nieszczęsne badania po wypiciu glukozy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mitiginka masz racje.
Widze ze wy juz komletujecie wyprawki.Ja jeszcze praktycznie nic nie mam.Myslalam ze jutro po usg pojedziemy gdzies w Katowicach kupic cos dla niunki ale chyba po 20 to juz za pozno bedzie.
Mitiginka sa w Katowicach jakies fajne ,dobrze zaopatrzone sklepy z odzieza ciazowa albo z rzeczami dla dzieci?Cos co bedzie czynne po 20?Wizyte mam na Ligocie ,wiec blisko tamtego miejsca masz cos godnego polecenia?
Ale mi ciezko sie zebrac.Mierze ciuchy na jutro i okazuje sie ze wszystko juz gniecie ale jak sie lezy wiekszosc czasu i chodzi tylko w dresie to nawet sie tego nie zauwazy do czasu az nie trzeba wyjsc .A tu czlowiek musi sie zubierac na te mrozy,jeszcze przy mojej niedoczynnosci tarczycy jest mi podwojnie zimno,brrr
Ja mandarynkami i jabłkami się objadam:/ Koleżanka mnie ostatnio uświadomiła, że od tego też się tyje. No ale jak się chce słodkiego to chyba lepiej zjeśc owoc niż ciastkoNie mam zbyt dużo czasu, więc tylko napisze odnośnie jedzenia owoców. Uważajcie z nadmiarem ! Ja w poprzedniej ciąży jadłam owoce tonami, banany, winogrona, jabłka, pomarańcze... Wiadomo, że to samo zdrowie , ale gdybym jadła wtedy mniej tych owoców, to pewnie bym mniej przytyła.
Też mi było niedobrze od witamin i odkąd zaczęłam brać je na noc to problemu nie mam.ja brałam Prenatal przez 4 miesiące i wszystko było ok, a ostatnio zauważyłam, że jak wezmę to potem czasem cały dzień jest mi jakoś tak niedobrze...wcześniej tego nie miałam, więc tym bardziej to dla mnie dziwne...