reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2011

Hej :-)

Pogoda boska. Śniegu pełno i cały czas pada :-) Młody jak się obudził siedział przy oknie i tylko wołał woow :-D Aż mam ochotę zabrać się za świąteczne porządki i może pierniczki upiekę :-)

Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty a ja spróbuję się dziś zarejestrować na czwartek. Też już nie mogę się doczekać.

Dziewczyny polećcie coś na kaszel. Mam tak mocny że raz nie śpię a dwa normalnie dostaje skurczy i popuszczam :zawstydzona/y: Boję się że coś może się przez to stać... A syrop który mam mi nie pomaga. I nic poza tym cholernym kaszlem się nie dzieje. A dodam że jestem uczulona na czosnek a po syropie z cebuli od razu wymiotuje...:-(

reklama
cześć dziewczynki
aaale pięknie biało i caly czas dosypuje:) lubiłabym bardzo zime jak nie trzeba byłoby wychodzić z domu ;D
nie ma opcji, nie nadrobię zaległości z 5 dni.. wybaczcie!
ja mam usg połówkowe w czwartek :) i wiecie co, jak dzwoniłam do mojego lekarza żeby sie umówić to zapytałam czy może przyjść też mąż, gin pow że oczywiście że tak, i że jak przyjdziemy to umówimy sie na usg 3D!! aż mnie zatkało bo nie wiedziałam że ma dostęp, okazało sie że w szpitalu, w którym jest na etacie mają 3D i że jak mi tam zrobi to weźmie tylko za wizytę 80 zł!! Normalnie jak by ktoś mi gwiazdkę podarował bo po długich negocjacjach z mężęm doszliśmy do wniosku że teraz po tej przeprowadzce mamy jeszcze mnóstwo wydatków i dotego święta i choinka i choinka dosłownie bo nawet pół bombki nie mamy że odpuscimy sobie 3D za 250 zł i poczekamy do kwietna żeby tak dokładnie obejrzeć dzidziusia:) a tu taka niespodzianka, 80 zł to juz nie taki wydatek:))

Marma jeśli cebulaczek odpada to na kaszel tylko syrop z apteki dla ciężarnych...

czesc kwietniowe mamusie :)
nareszcie zapisałam sie forum!! miałam zamiar to zrobic duzo wczesniej ale pracowalam i nie mialam czasu :(. teraz wkoncu L4 i duzo czasu!!!!!!!!!!!!!!!
pozdrawiam :-)

Jejku,jak biało!!!Chyba wszędzie pada śnieg!
Ja zaraz wychodzę do sklepu,już to widzę jak wrócę z Marysią cała przemoczona-bo dla niej śnieżek to sama radość!

Poza tym-mąż w pracy,ucichł od paru dni,wracają czułości ale czy to wystarczy?
Dziś moja przyjaciółka wraca do domu z Mateuszkiem i wreszcie dowiemy się wyników sekcji zwłok...
Pozdrawiam Was cieplutko,dbajcie o siebie!

cocosova-powodzenia na wizycie:)

Witaj Agathy :-)
Cucumber, Marma - zdrowia życzę

U nas biało - pół metra śniegu i dalej pada, ale już mniej. Pięknie jest, ale i przerażająco pod kątem podróży - drogi zawalone, auta w rowach - dobrze, że dziś nie muszę jeszcze nigdzie jechać, dopiero jutro jadę do Krakowa do Rodziców i na usg połówkowe - też mogą być warunki trudne :szok:

ja juz po wizycie, wszystko ok. dzidzia rozwija sie idealnie co do dnia!!!!
i uwaga bedzie: DZIEWCZYNKA!!!!
normalnie szok, maz sie cieszy chcial druga dziewczynke, no wiec dziewczynka, imienia nie mamy moze Kasia ale to jeszcze sie zastanawiamy

nati_k gratuluje!!!!!!!!!!! i zaczęły się sypać dziewczynki?! tylko nie wybrać mi wszystkich do czwartku :D !!!!!!!!!!!!!!!! niech taka jedna malutka dla mnie zostanie, gdzieś za piecem schowana :p

reklama
Do góry