reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwiecień 2011

Dziękuję za przyjęcie :)

znasz juz plec malenstwa??
Prawdopodobnie chłopiec. Jutro jadę na kontrolę ginekologiczną, czy wszystko dobrze z ciąża. W 13 tygodniu podczas badania USG genetycznego widać między nóżkami było cosik, ale wiemy, ze i dziewczynki i chłopcy mają ten sam układ rozrodczy, tyle tylko, ze u mojego maluszka to cosik było zbyt duże, co pozwoliło przypuszczać, ze to chłopiec, nawet imie juz ma - Krzyś, he, he. Ale jak się okaże maluszek dziewczynką to już ja imienia nie mam pewnego - ale podoba mi sie bardzo AMELIA.
Pozdrawiam Cieplutko :)

Ostatnia edycja:
reklama
Ja dzisiaj też planuję zapakować w katon ciuchy, których nie noszę i wynieść do piwnicy :-) Trzeba powoli robić miejsce dla maluszka, a że ja nigdy nie potrafię wyrzucić zbyt wiele, to pewnie będę robiła to na raty ;-)

ja z tydz temu wywalillam wszytsko co nie nosze i nie bedzie noszone przez nastepne pol roku do piwnicy. mi to latwo przychodzi co nie nosze to won. ale pewnie dlatego ze ja malo ciuchow kupuje wiekszosc to od siostry, wiec mi mniej zal

Wotaj iwona 73- pewnie chłopak bo u nas urodzaj na chłopców.
u MNIE W KOŃCU RUSZYŁ REMONT A WŁAŚCIWIE BUDOWA ( STRyCH) PRZERABIAMY NA GARDEROBĘ, W KOŃCU BĘDĘ MIAŁA SZAFĘ CO WSZYSTKO POMIEŚCI. TAK Z 5m DŁUGOŚCI na poddaszu, a z tyłu pułki. Na razie więc mam wymówkę az się nie zakończą prace. W sumie od ślubu męża prosiłam o nią ale co roku miał coś innego na głowie , miała być siłownia, pokój na komputer, składzik na deskę do prasowania no a teraz będzie to duża szafa.

Ostatnia edycja:
Witajcie powiedzmy ze z rana:-D

Ja narazie weszlam sie przywitac napisze wieczorem bo dzisiaj na 18 mam usg 3d:tak:nie moge doczekac sie i mam nadzieje ze poznam plec maluszka:tak:tak wogole to zerknelam na nasze zestawienie i widze ze jest 10:3 czyli chlopcy gora hehehe ja mam nadzieje ze zwieksze cyferke 3 do 4:-D

witajcie kobitki,

przed chwila wstalam,nie wiem co sie ze mna dzieje ale mam ostatnio "spiocha",na stojaco moglabym zasnac.wyszykowalam rano o. i k. do szkoly,zjadlam rogalika i fru do lozka,nie slyszalam jak slubny wyszedl do pracy,a teraz juz wiem,ze caly dzien bede sie obijac...czyzby to bylo uzaleznione od pogody czy to zwykle lenistwo???

iwona - witaj!!!

Witaj Iwona.
Trzymam kciuki za wszystkie dzisiejsze badania. Ja dopiero za dwa tygodnie. Chyba się nie doczekam.
Wruciłam z zakichanego zusu. Dzien sobie wybrałam na tę wizytę, jak ta lala - padł im system do wydawania numerków. Rzeźnia!! Kolejka na zasadzie przychodni "kto ostatni" i kłótnie na zasadzie przychodni. Bo ten nie ma czasu, a a tamta chora, temu sie chce siku etc. Sodomia i gomoria. Tylko to sfilmować i na youtube.
Te rozmowy o sprzątaniu sprawiają, że jestem coraz bliższa przełamania się. Chyba zacznę w końcu. Niestety na jutro na 15 mam rozdział podręcznika do korekty, czyli zabiorę się dopiero w środę. To oczywiście moja wlasna wina - powinnam się była wcześniej za tę książkę wziąć, a nie na ostatnią chwilę. Nie wiem, co się ze mną dzieje w tej ciąży. Zawsze byłam wzorem zorganizowania, a teraz mam takiego lenia, ze niczego nie robię wtedy, kiedy powinnam, tylko odkładam, a potem z jęzorem na wierzchu.
mariderka, nie wiem, czy Ci bardziej zazdroszczę, czy współczuję. Strasznie bym chciała, żeby mój m wykończył nasza chatę w końcu, ale jak pomyśle o tym syfie... brrrr

reklama
Witajcie ;-)
w środę mam wizytę i nie mogę się doczekać.Znów zobaczę swoją kruszynkę ;-)
Ciekawa jestem czy się potwierdzi że to dziewczynka. Dziewczyny czy wy już kupujecie ciuszki ..akcesoria ja jeszcze nie zaczęłam, ale czas zacząć ;-) szał zakupów ;-)))

ticker.php

Do góry