reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwiecień 2011

dzień dobry :-)

jeju ja z nerwow znowu rozwolnienia dostalam i spac nie moge, o 11.20 wizyta i juz mnie nosi z nerwow...:baffled::baffled::baffled:

nati_k a co to za parada? Mi znowu na slowo parada cisna sie na usta dwa kolejne slowa:-D gejow i lesbijek :sorry2: wiem wiem swiruje ale to z nerwow:baffled:

reklama
bedzie dobrze, nie swiruj!

mnie od rana obudzilo rozlanie soku (calego kartonu niemalze) przez moje dzieci. probowaly go co gorsza sprzatnac same, wiec mialam do ogarniecia caly dom, bo rozniosly wszedzie. super ;-)

jeny, no i podloge mam mokra i jak tu sniadanie robic? nic nie schnie, fakinsiet.

A ja witam się po fatalnej nocy. Zasnęłam o 21:30 a obudziłam się o 12 i nie spałam do 5. Jak już zasnęłam to o 5:30 jakiś idiota zaczął czymś gdzieś walić i mnie obudził. Zasnęłam jeszcze ale o 7 młody zrobił pobudkę. Jestem totalnie wykończona i marze o tym żeby się położyć a M wybył do znajomych pomóc im w remoncie....

asiunia-parada niepodleglosci 11 listopada. :) flaga wisi, objad swiateczny sie piecze i gotuje. a ja umieram z bolu ucha. nigdy mnie az tak nie bolalo az placze z bolu. krople wlalam, szalikiem owinelam glowe i wyje z bolu. maz chce mnie na pogotowie wiezc ale co oni moga mi dac? antybiotyk ktorego nie chce. wiec to nie ma sensu.

witajcie,

jestem po wizycie,wszystko super,synus rozwija sie ksiazkowo,badania ok.mojej gince udalo sie zlapac jak kruszolek pokazuje
"peace"...pozniej wkleje fotke:o)

nati - kuruj sie kochana,wiem co to bol ucha:o(

wez pojedz, jeszcze sie zalatwisz totalnie. masz goraczke? jak nie to raczej nie dostaniesz antybiotyku. a jak nawet - moze lepiej wziac niz narazic sluch na ryzyko? brrr. wspolczuje.

u nas odpukac lepiej, Maks ewidentnie po inhalacji sie czuje super, zaraz po sniadaniu zrobimy druga
(PS - sniadanie chlopaki juz jedno jedli, teraz z nami drugie :-D zeby nie bylo, ze oni od 8 lataja na czczo)

reklama
A wiec jestem po wizycie,

dzidzia ok, żyje i jest ruchliwa :-D

polozna odradzila mi kupno tego sprzetu do sluchania serduszka bo zeczywiscie mozna sie pomylic i sobie tylko strachu narobic :sorry2:

ufff ale sie ciesze,

nati_k
a bo ja zapomnialam ze dzis swieto niepodleglosci, widzisz tak to jest jak mieszka sie daleko od kraju to juz sie nie pomieta o takich drobiazgach,a sama kiedys chodzilam w paradzie :-D
caluje w uszko zeby szybko sie wyleczylo:tak:
..aenye no to widze ze masz wesolo z chlopakami :-D przynajmniej brali sie za sprzatanie, gorzej by bylo jakby rozrali i mysleli ze wsio jest ok :tak:

alexandra_73 widze ze mamy podobne samopoczucie. Nie ma to jak wizyta u ginka/poloznej, czlowiekowi (znaczy sie mamuska) odrazu sie serducho usmiecha:-D

Do góry