a mnie zaparcia narazie nie dotyczą,,,dzisiaj tylko niedobrze mi i mam takie odruchy wymiotne,,,mam nadzieję, ze to nie psycha tak działa,,,poleciałam i zmierzyłam tempke i jest 37 tak jak mowicie wyższa no i strasznie duszno.
Dzisiaj jak jechałam na betkę to za atobusem, myślałam, że nie wyrobie od tych spalin tak strasznie zakręciło mi się w głowie, że stanęłam i poczekałam aż sobie odjedzie. W majtkach naszczęście czysto, mam nadzieję, że to taki jednorazowy wybryk wczorajszo-wieczorny.
Krakowianko możesz zwolnić & mam wyniki betki
11 500 a w poniedziałek 6 300 czyli jest ok, bo to po dwoch dniach nie po trzech jak ostatnio. Mój mąż zwariował mówi, że jeszcze w piątek pójdę, chyba mu muszę wybić z głowy, bo to dodatkowe stresy jak mam dzwonić po wynik, a no i szkoda kasy.
Krolcia do gina pójdę chyba w poniedziałek jak mnie zarejestują dzisiaj, bo mojego nie ma i jest inny na zastępstwo, a on nie zna mojego "przypadku" i może fisiować.
Galciu ja też na państwowej posadce, teraz jestem na urlopie i nic nie wiedzą, ale nie mam zamiaru iść do dyra i się mu tłumaczyć, ostatnio byłam i co...za chwilkę wrociłam. Ostatnio też dali laskę na moje zastępstwo, bo roboty full i ją zatrudnili jak wrócilam. Może i tym razem komuś się poszczęści, byleby dłużej mnie zastępował. Oj najbardziej mi szkoda koleżanki, z którą siedzę w pokoju,,,tak na mnie czekała,,,oj będę tesknić byle długo
.
joll trzymam & aby poszło,,, bo lepiej bez chemicznych środków
Dziewczyny jeszcze trzyma mnie to przeziębienie, gardło boli z nosa leci masakra,tabletek nie biorę na to,,,może czosnek dzisiaj spróbuję,,czy w ogóle można w ciąży czosnek,,,bo ja tak wcześniej to raczej nie jadałam.