jola.24
Fanka BB :)
O Boshe mój Olek ma gorączke 38,4 tera mi zasnal ale tak mi go żal...
Gratuluje dziewczynki udanych wizyt i poznania płci Faceci górą, ja czuje że u mnie też sie mężczyzna ukrywa
Kochana jak nie zechce pokazać to nie pokaże Mi jak robił usg to przełączał i na 4d żeby podglądnąc ale doopką wstawiony okruszek był i jedynie na plecki mogliśmy ppatrzec ale przeciez sie juz prekrecaja malenstwa wiec mozesz robić masz racje, najwazniejsze ze zdrowe;
Gratuluje dziewczynki udanych wizyt i poznania płci Faceci górą, ja czuje że u mnie też sie mężczyzna ukrywa
Witajcie
Ja wlasnei wrocilam z wizyty i chyba za bardzo nastawilam sie na poznanie plci maluszka a tutaj nic z tego nie wyszloale najwazniejsze ze wyniki dobre,maluszek zdrowyRozmawialam z mezem i namaiwam go zeby zrobic sobie usg 3d jak myslicie dziewczyny na tym tepaie ciazy tam chyba jest duze wieksze prawdopodobienstwo zeby poznac plec dziecka co????no i do tego bedzie lekarz mogl posprawdzac organy jeszcze raz i dokaldniej czy wszystko jest ok.....
Mysle ze maz sie zgodzi to jutro dzwonilabym do lekarza zeby umowic sie...
Co do porodow bo widze ze poruszacie ten temat to u nas nie ma cc na zyczenie i nie ma tez znieczulenia zewnatrzoponowego niestetyrobia to tylko wtedy gdy sa jakies konkretne przeslania ku temu
Kochana jak nie zechce pokazać to nie pokaże Mi jak robił usg to przełączał i na 4d żeby podglądnąc ale doopką wstawiony okruszek był i jedynie na plecki mogliśmy ppatrzec ale przeciez sie juz prekrecaja malenstwa wiec mozesz robić masz racje, najwazniejsze ze zdrowe;