reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwiecień 2011

Witajcie Kobietki wieczorową porą :)

ja już po wizycie u gina. Wszystko jest ok i już nawet znam płeć :))) zgodnie z przeczuciem- chłopczyk :)
Nawet nie pytałam lekarza, bo stwierdziłam, że jest pewnie za wcześnie, a on sam powiedział, że już wie i pokazał nam siusiaczka :))))))) bardzo się cieszę!

W ogóle troszkę się uspokoiłam, bo jak wiecie, miałam trochę lęków; co do twardnienia, to jego zdaniem na tym etapie ciąży to najprawdopodobniej wzdęcia i gazy. A co do serduszka- dzisiaj biło już troszkę wolniej, bo około 160 u/m, a do tego dzidzia była ruchliwa :) i powiedział, że niepokojące byłoby, gdyby serduszko biło za wolno. Następna wizyta na 3 tygodnie, do tego czasu muszę przeleczyć pęcherz, bo jakas bakteria mi w nim siedzi.

Co do wątków kulinarnych to śniło mi się, że jadłam pierogi, ale z jagodami. W ogóle mam ochotę na pierożki ze śliwkami, zawsze na Boże Narodzenie mamy :) czyli pierogi na słodko za mną chodzą!

reklama
łaaaaaaaa synuś!! super GRATULJE!!! fajnie że wszystkie wątpliwości rozwiane i że wsio dobrze z maleństwem! No kochana, teraz śmiało możesz niebieskie śpioszki kupować:) też bym juz chciała wiedzieć czy różowe czy niebieskie.. jeśli miałabym wybierać to różowe poproszę... :p

ja już po wizycie u gina. Wszystko jest ok i już nawet znam płeć :))) zgodnie z przeczuciem- chłopczyk :)
Nawet nie pytałam lekarza, bo stwierdziłam, że jest pewnie za wcześnie, a on sam powiedział, że już wie i pokazał nam siusiaczka :))))))) bardzo się cieszę!

W ogóle troszkę się uspokoiłam, bo jak wiecie, miałam trochę lęków; co do twardnienia, to jego zdaniem na tym etapie ciąży to najprawdopodobniej wzdęcia i gazy. A co do serduszka- dzisiaj biło już troszkę wolniej, bo około 160 u/m, a do tego dzidzia była ruchliwa :) i powiedział, że niepokojące byłoby, gdyby serduszko biło za wolno. Następna wizyta na 3 tygodnie, do tego czasu muszę przeleczyć pęcherz, bo jakas bakteria mi w nim siedzi.

Co do wątków kulinarnych to śniło mi się, że jadłam pierogi, ale z jagodami. W ogóle mam ochotę na pierożki ze śliwkami, zawsze na Boże Narodzenie mamy :) czyli pierogi na słodko za mną chodzą!

gratuluje, juz umiesilam na liscie a imie znasz?

Gratuluje Tobie chlopczyka:tak:jutro moze tez uda mi sie poznac plec maluszka:tak:

Mitaginka gratuluję synka:) Kolejny chłopak będzie:)

p19u3e3kis5yqmjt.png

reklama
Do góry