reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwiecień 2011

Nie mogę znaleźć tego wątku z przydatnymi linkami dlatego wrzucam na główny. A może warto by było taki zrobić bo wiele rzeczy umyka do których chce się wrócić? Ja nie zakładam bo moje za każdym razem wywalano ;-) No to znalazłam coś ciekawego i pożytecznego

http://szkola-rodzenia.pieluszki.pl/

reklama
nie wiem, na stronie intelligendera pisze, ze ph nie ma nic do plci :-D no zobaczymy.. ;-)

Marma, zakladaj! jasne, ze sie przyda :-)

nati, mam :-D spi i chrapie, wiec chyba zadowolony :-D bosz, jak mi ulzylo, jak wrocil. balam sie o niego. trzy razy zmienial samolot, 13 samej podrozy z HK, brrr. i jeszcze 5h samochodem z poznania. dobrze, ze jest.

Mi mój lekarz powiedział, że będzie synuś i ph mam 6,5:)
Może to się faktycznie sprawdza:p

p19u3e3kim5ddbq2.png

U mnie 7,5 to znaczy że mogę zapomnieć o dziewczynce?:sad:

no ja właśnie nie wiem czy ten wątek gdzieś jest i przeoczyłam czy jak?

ja tez chce dziewuszke , ale jak juz ma byc chlopak to porosze takiego co bedzie spokojny i usluchany :D bo nie dam rady z dwoma lobuzami :D
Marma jaki test????

Ja miałam badany mocz już trzy razy i za każdym razem inne ph. W 5tc wyszło ph 5, w 10tc 7, a teraz 6,5.

Idę na 17:00 na wizytę, więc poproszę o kciuki. Jakoś mam w sobie dużo niepewności. Niby minęły dopiero trzy tygodnie od ostatniej wizyty, ale pojawiło mi się tyle pytań, tyle dolegliwości mnie podczas tych trzech tygodni męczyło, że jestem jakaś taka skołowana...

reklama
Witajcie dziewczęta

Ja miałam badany mocz już trzy razy i za każdym razem inne ph. W 5tc wyszło ph 5, w 10tc 7, a teraz 6,5.

Idę na 17:00 na wizytę, więc poproszę o kciuki. Jakoś mam w sobie dużo niepewności. Niby minęły dopiero trzy tygodnie od ostatniej wizyty, ale pojawiło mi się tyle pytań, tyle dolegliwości mnie podczas tych trzech tygodni męczyło, że jestem jakaś taka skołowana...

&&&& kciuki zaciśnięte:)

Co do tych testów to ja chciałabym wiedzieć ale takich rzeczy nie robie bo za bardzo nie wierze i nie chce sie nakrecac:)
Ja znowu mam lenie, nic mi sie nie chce i jakis taki wisielczy nastrój mam:-/

Do góry