ja miałam ostatnio chętkę na tatar, ale przez rozsądek nie tknęłam.. u mnie pomidorowa i próbka bigosiku od mamusi co prawda ma być na poniedziałek jak rodzinka się zjedzie ale nie mogłam sobie odmówić spróbowania ciekawe tylko czy będa jakieś rewolucje żołądkowe wieczorem :/
Dziewczyny, a czy któraś z Was wymiotuje rano/w dzień?? Ja rano to codziennie, jeszcze zanim cokolwiek zjem, samym kwasem wymiotuje, a w dzień zazwyczaj po obiedzie.. No i przez to że takie jazdy mam od jakis 2 tyg to już kilo schudłam zamiast przytyć.. Pewnie i od tego mam anemie.. Lekarz mówił że po pierwszym trymestrze wszystko powinno się poprawić, dlatego mnie to już zastanawia, bo jest juz 4 miesiąc a ja nadal zwracam.. Czy tylko ja????????
U mnie już dawno po wymiotach i mdłościach. Wymioty wywoływały u mnie zapachy i pora dnia nie miała znaczenia. Zapach dymu z papierosa, smażonego, świeczki zapachowej, nawet ulubionych perfum przestałam uzywać. Dokuczały mi za to potworne mdłosci, których nic nie było w stanie zniwelowac i pewnie dlatego zapachy drażniły.
margola masz po prostu wysoki poziom hormonów i byc może taka Twoja ciążowa przypadłość. Zbadaj krew na wszelki wypadek i upewnij u lekarza, że wszystko w porządku. Głowa do góry. A może jutro obudzisz się "wyleczona" ?