reklama
jola.24- słowa otuch to , to co my lubimy a wczoraj jak przeczytam wontek poród na wesoło , to mi się humorek odrazu popraił. A w wogóle to denerwuje mnie zainteresowanie moją ciążą , jak się czujesz, i co .............normalnie jak mam się czuć w ciąży jestem.Może to chore ale mnie to irytuje
jola.24
Fanka BB :)
jola.24- słowa otuch to , to co my lubimy a wczoraj jak przeczytam wontek poród na wesoło , to mi się humorek odrazu popraił. A w wogóle to denerwuje mnie zainteresowanie moją ciążą , jak się czujesz, i co .............normalnie jak mam się czuć w ciąży jestem.Może to chore ale mnie to irytuje
to wcale nie jest chore, chyba wiekszosc z nas irytuja te pytania ale najlepsze sa dopiero od koniec, ja Olka prenosilam 10dni i smsy typu "urodziłaś już?" mnie dobijały A teraz na pytanie jak sie czuje odpowiadam " tak jakbym w ciąży była"
Amber79
Zaciekawiona BB
Adi 30 mam tak samo jak Ty, też mnie wkurza jak 10 osoba z rzędu się pyta: "Jak się czujesz?" Normalnie, w ciąży jestem. Na gg jestem stale na niewidocznym żeby oszczędzić sobie irytowania.
mnie też to denerwuje, ale muszę Wam powiedzieć, że do niedawna sama byłam tą osobą, która o to pytała znajome w ciąży i nie wiedziałam, że to może tak irytować
Mnie denerwuje pytanie czy już się rusza ( wczoraj pan z pracy powiedział, że za kilka miesięcy poczuję dopiero- znawca się znalazł). A jak pytają co bym chciała urodzić- z mądrej książki zapamiętałam i odpowiadam rezolutnie, że ,,,ja bym chciała żyrafę bo godzinę po porodzie umie chodzić i sama jeść
jola.24
Dziewczyny jak to jest bo ja juz ogupłam, czy ja jestem w 18-tym czy w 19-tym tygodniu teraz? Musze sie zapisac na połówkowe i sie zstanawiam i nie wiem
Aligator
Dziewczyny mam tosamo co Wy. To zainteresowanie moją ciążą jest ogromne, a jeszcze pewnie wzmożone przez dwa niepowodzenia. Normalnie z pracy to nie dają spokoju, wciąż się pytają kiedy wizyta i po wizycie oczywiście pytania. A jak ostatnio nie dałam znać to już z kadr dzwonili jaki symbol mam zwolnienia, bo nie zaniósł mąż w pierwszym dniu. Wykańczają mnie psychicznie poprostu, nie wiem może się martwią ale ja to źle odbieram, jakby nikt nie wierzył w powodzenie. Teraz zakomunikowałam, że nie dam znać to proszą chociaż o smsa. Ja nie kumam skoro mówią, że wszystko będzie dobrze to po co te informacje na gorąco. Ach sorki musiałam się wygadać. Jola24 dzięki za podpowiedz, też tak będę odpowiadać na pytania. Jesteś w 19 tc
Dziewczyny jak to jest bo ja juz ogupłam, czy ja jestem w 18-tym czy w 19-tym tygodniu teraz? Musze sie zapisac na połówkowe i sie zstanawiam i nie wiem
w 19tc
minęło Ci pełne 18 tygodni, a idzie 19
reklama
lilou
Dzień dobry!
Spałam dziś do 10kominiarze na przegląd przyszli a ja im nie otworzyłam, dobrze że będą chodzić jeszcze po południu.
Kurczę tak mnie boli kręgosłup u dołu, najpierw myślałam że to dlatego że źle spałam, ale to już tydzień. mam nadzieję że nie zostanie tak do końca.
meriderka ale dobra ta odpowiedź mogę pożyczyć?
Ja się ostatnio wkurzyłam bo koleżanki brzuch dotykały, i nawet podniosły bluzkę żeby zobaczyć jak skóra na brzuchu wygląda chyba kupię bluzkę "nie dotykać teren prywatny". Nie wiem dlaczego wszyscy myślą że mogą sobie dotykać brzucha.
Spałam dziś do 10kominiarze na przegląd przyszli a ja im nie otworzyłam, dobrze że będą chodzić jeszcze po południu.
Kurczę tak mnie boli kręgosłup u dołu, najpierw myślałam że to dlatego że źle spałam, ale to już tydzień. mam nadzieję że nie zostanie tak do końca.
meriderka ale dobra ta odpowiedź mogę pożyczyć?
Ja się ostatnio wkurzyłam bo koleżanki brzuch dotykały, i nawet podniosły bluzkę żeby zobaczyć jak skóra na brzuchu wygląda chyba kupię bluzkę "nie dotykać teren prywatny". Nie wiem dlaczego wszyscy myślą że mogą sobie dotykać brzucha.
Podziel się: