reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwiecień 2011

reklama
jola.24- słowa otuch to , to co my lubimy a wczoraj jak przeczytam wontek poród na wesoło , to mi się humorek odrazu popraił. A w wogóle to denerwuje mnie zainteresowanie moją ciążą , jak się czujesz, i co .............normalnie jak mam się czuć w ciąży jestem.Może to chore ale mnie to irytuje

jola.24- słowa otuch to , to co my lubimy a wczoraj jak przeczytam wontek poród na wesoło , to mi się humorek odrazu popraił. A w wogóle to denerwuje mnie zainteresowanie moją ciążą , jak się czujesz, i co .............normalnie jak mam się czuć w ciąży jestem.Może to chore ale mnie to irytuje

:-D:-D:-D to wcale nie jest chore, chyba wiekszosc z nas irytuja te pytania:tak::tak: ale najlepsze sa dopiero od koniec, ja Olka prenosilam 10dni i smsy typu "urodziłaś już?" mnie dobijały:-D:-D A teraz na pytanie jak sie czuje odpowiadam " tak jakbym w ciąży była":-D:-D

mnie też to denerwuje, ale muszę Wam powiedzieć, że do niedawna sama byłam tą osobą, która o to pytała znajome w ciąży ;) i nie wiedziałam, że to może tak irytować :-D

Mnie denerwuje pytanie czy już się rusza ( wczoraj pan z pracy powiedział, że za kilka miesięcy poczuję dopiero- znawca się znalazł). A jak pytają co bym chciała urodzić- z mądrej książki zapamiętałam i odpowiadam rezolutnie, że ,,,ja bym chciała żyrafę bo godzinę po porodzie umie chodzić i sama jeść:)

Dziewczyny mam tosamo co Wy. To zainteresowanie moją ciążą jest ogromne, a jeszcze pewnie wzmożone przez dwa niepowodzenia. Normalnie z pracy to nie dają spokoju, wciąż się pytają kiedy wizyta i po wizycie oczywiście pytania. A jak ostatnio nie dałam znać to już z kadr dzwonili jaki symbol mam zwolnienia, bo nie zaniósł mąż w pierwszym dniu. Wykańczają mnie psychicznie poprostu, nie wiem może się martwią ale ja to źle odbieram, jakby nikt nie wierzył w powodzenie. Teraz zakomunikowałam, że nie dam znać to proszą chociaż o smsa. Ja nie kumam skoro mówią, że wszystko będzie dobrze to po co te informacje na gorąco. Ach sorki musiałam się wygadać. Jola24 dzięki za podpowiedz, też tak będę odpowiadać na pytania:). Jesteś w 19 tc :)

reklama
Dzień dobry!

Spałam dziś do 10:szok:kominiarze na przegląd przyszli a ja im nie otworzyłam, dobrze że będą chodzić jeszcze po południu.

Kurczę tak mnie boli kręgosłup u dołu, najpierw myślałam że to dlatego że źle spałam, ale to już tydzień. mam nadzieję że nie zostanie tak do końca.

meriderka ale dobra ta odpowiedź:-D mogę pożyczyć?
Ja się ostatnio wkurzyłam bo koleżanki brzuch dotykały, i nawet podniosły bluzkę żeby zobaczyć jak skóra na brzuchu wygląda:szok: chyba kupię bluzkę "nie dotykać teren prywatny". Nie wiem dlaczego wszyscy myślą że mogą sobie dotykać brzucha.

Do góry