jola.24
Fanka BB :)
gosik jak to nie pauje? Aleks i Wiki moim daniem super A swoją drog to nawet nie pomyślałam żeby pasowało
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hej!
Ja dzisiaj pół dnia przespałam. Od rana boli mnie głowa i mam mdłości, a do tego około 12:00 były jakieś problemy z UPC i ani internet, ani tv nie działały.
Co do seksu, to ja mam ochotę, ale lekarz zabronił z powodu krwiaka na początku ciąży i pewnie do końca będzie nam zalecał wstrzemięźliwość.
Co do znieczulenia to ja nie mam o tym wszystkim, co piszecie zielonego pojęcia. Nigdy się tym nie interesowałam, nie czytałam o tym, dopóki mnie to nie dotyczyło, a teraz widzę, że przydałoby się poszerzyć wiedzę w tym zakresie
Jeśli chodzi o ruchy, to też chciałabym już czuć je na pewno
Co do płci...powiem Wam szczerze, że od początku jestem przekonana, że to będzie chłopczyk i w ten sposób o nim myślę. Tak ostatnio złapałam się na tym, że jesli noszę w sobie dziewczynkę, to może ona czuje, że ja chcę, żeby była chłopcem i trochę mnie to zestresowało....poczułam wyrzuty sumienia.
mamusiaDorusia o jakim szpitalu masz takie dobre zdanie? który polecasz?