reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwiecień 2011

Witajcie :))

Chciałam obwieścić, że wczoraj pierwszy raz poczułąm delikatne i nieśmiałe ruchy astronauty :))) ale czad :D

Joll - najważniejsze, że wszystko się już prostuje, że jest i będzie coraz lepiej !! Fajnie, że postawiłaś się na nogi :) Dobrze sobie czasem zrobić taki "odchamiacz" :) Cieszę się, ze jesteś, że zaglądasz i że u Ciebie dobrze:) Będzie lepiej !! A następnym razem właź tutaj i pisz, że Ci źle, choćby do mnie na pocztę :)

cucumber - wierzę, ze się bardzo przestraszyłaś tego pająka. Ja nie mam fobii, ale jak widzę wielkiego i tłustego w dodatku owłosionego to już jest tragedia. Wiem, co przeżywasz :) I ja mimo, że mieszkam w domku, dziadków na wsi i pająków się tyle naoglądałam to na widok wielkiego zawsze panikuję. A to głupie przecież :) Ale nie martw się, gdzie pająki są, tam szczęśliwy dom :)

karina
- jak wyszło ciasto?

niusiaagusia - ja nie podzielam Twgo bzika, bo ja jak to ja zawsze wszytsko robię na opstatnią chwilę. Więc pewnie też tak będzie z tymi wszystkimi czynnościami. A poza tym wydaje mi się że na takie rzeczy jest troszkę za wcześnie, ale to moja opnia tylko i wyłącznie :)

Miłej reszty niedzieli :)

reklama
ale spokojnie tu dzisiaj... chyba wszystkie rodzinnie spędzacie niedzielę ?;) Do mnie mieli przyjechać rodzice z siostrą, ale zapanowała u nich grypa żołądkowa albo coś podobnego, bo wszyscy się rozłożyli i zmagają się z problemami żołądkowymi :(

Ja juz po wizycie rodziny:tak:

Z synkiem pojechalismy do babci a on oznajmil mi ze chce dzisiaj spac u babci , ona sie zgodzila oczywiscie a mi smutno ze takie puste mieszkanie....
Powinnam sie cieszyc ze moge sie polozyc spokojnie z mezem i ze moge obejrzec sobie jakies film a tutaj nic z radosci

Czesc dziewczyny,wpadlam sie przywitac,u nas ok wszystko,dzidzius rosnie jak na drozdzach,wymioty ustapily a wemnie wstapila kosmiczna moc i od kilku dni pucuje cale mieszkanie,gotuje ,pieke, myje okna itd normalnie nie moge sobie miejsca znalezc,wczoraj nawet upralam i wyprasowalam ubranka dla dzidziusia...chyba mam juz bzika...tak jakos sie spiesze z obawy ze urodze wczesniej i nie zdaze wszystkim przed porodem...

Wy tez tak macie?

Ja jeszcze tego nie mam ale korci mnie i to mocno ale dobrze ze nie mam ciuszkow w domu i obiecalam sobie ze wezme sie za nie zaraz po nowym roku, ale wozek ktory spakowany czeka u znajomych juz ogladalam:-p

Witajcie :))

Chciałam obwieścić, że wczoraj pierwszy raz poczułąm delikatne i nieśmiałe ruchy astronauty :))) ale czad :D

Joll - najważniejsze, że wszystko się już prostuje, że jest i będzie coraz lepiej !! Fajnie, że postawiłaś się na nogi :) Dobrze sobie czasem zrobić taki "odchamiacz" :) Cieszę się, ze jesteś, że zaglądasz i że u Ciebie dobrze:) Będzie lepiej !! A następnym razem właź tutaj i pisz, że Ci źle, choćby do mnie na pocztę :)

cucumber - wierzę, ze się bardzo przestraszyłaś tego pająka. Ja nie mam fobii, ale jak widzę wielkiego i tłustego w dodatku owłosionego to już jest tragedia. Wiem, co przeżywasz :) I ja mimo, że mieszkam w domku, dziadków na wsi i pająków się tyle naoglądałam to na widok wielkiego zawsze panikuję. A to głupie przecież :) Ale nie martw się, gdzie pająki są, tam szczęśliwy dom :)

karina - jak wyszło ciasto?

niusiaagusia - ja nie podzielam Twgo bzika, bo ja jak to ja zawsze wszytsko robię na opstatnią chwilę. Więc pewnie też tak będzie z tymi wszystkimi czynnościami. A poza tym wydaje mi się że na takie rzeczy jest troszkę za wcześnie, ale to moja opnia tylko i wyłącznie :)

Miłej reszty niedzieli :)

A dziekuje wyszlo fajne, kurcze jakie ono jest szybkie i calkiem dobre jeszcze mam jeden przepis na ciasto ale to zrobie na Wszystkich Swietych bo jest bardziej pracochlonne:tak:

hej, dziewuszki!

joll, ciesze sie, ze zyjesz i ze w miare ok u was. trzymaj sie.

matko, nie wiem, co pisac, tyle przeczytalam, a nie pamietam nic ;-) jeny.
bylo o pajakach.. ja tez nie lubie, ale w sumie wyrzucam na balkon, nie zabijam. gorzej z cmami i tymi duzymi komarami! matko, tego sie brzydze skrajnie i wrecz rycze nieraz. a juz na bank histeria.

cocosova
- ja wlasnie bylam jasna blond przed ciaza i udalo mi sie je pofarbowac w sierpniu na ciemniejszy raz, a dobrze - teraz mam niemal idealny kolor swoj naturalny ;-) super sie ciesze, ze nie musze farbowac raz po raz.
ale w ogole smieszna historia z moimi wlosami - zawsze mialam naturalne (braz). i nieraz sobie robilam na troche ciemniejsze, ale odkad zaszlam w ciaze z Filem - nie robilam w ogole nic. no i poniewaz ciagle, od zamierzchlej mlodosci, marzylam o blondzie ;-) to postanowilam rok temu sie zrobic na blond. wszystkich zaszokowalam, ale mi sie bardzo, bardzo podobalo.. uwielbialam sie w jasnych wloskach ;-) tylko musialam farbowac co 3 tygodnie. i jak zaszlam w ta ciaze, to bylo mi tak zal, bo nie chcialam rezygnowac z blondu, ale jak tu farbowac sie tyle razy? i przefarbowalam sie z powrotem na naturalny. i nie moge uwierzyc teraz, jak ja moglam byc blond ;-) jak patrze na zdjecia - w ogole mi sie nie podoba! okropnie wygladalam! a teraz - strasznie sie ciesze z moich naturalnych :-D takze dzidzia uratowala mnie przed wiejskim wygladem :-D :-D

nie, no nie wiem, co pisac.. moze tylko powiem, ze bylismy z chlopakami na basenie ;-) strasznie sie cieszyli, zjezdzali ze zjezdzalni inie chcieli wyjsc po 3h ;-) a potem padli w aucie, w domu spalaszowali dwa razy wieksze danie niz zwykle i w ogole odpadli zaraz po przylozeniu glowy do poduchy :-D

Hej dziewczyny! Mam nadzieje że mnie przyjmiecie do grona kwietniówek, wyznaczony termin 16 kwietnia, płeć- jeszcze nie wiem- w sumie wszystko mi jedno byle zdrowe, ale czuję że to dziewczynka. Mam już ślicznego 15miesięcznego synka. Prawdę mówiąc to się trochę stresuję tym wszystkim. Mieszkam we Francji, rodzina w Polsce a mąż oficer- marynarz, więc rzadko bywa w domu. Trzymajcie kciuki bym nie miała żadnych komplikacji, bo nie wiem jak sobie poradzę z synkiem. Jak na razie żadnych objawów nie mam i nie miałam. Czuje sie dokładnie jak przed ciążą wiec nie narzekam. Pozdrowionka, miłej nocki

Załączniki

• 3.jpg
    3.jpg
    39,9 KB · Wyświetleń: 40
Femme witaj:))
Ja się troszkę odstresowałam kupiłam sobie dziś troszkę ciuszków i jest mi lepiej i wyglądam w nich szałowo:) Kupiłam krem na rozstępy i ten do twarzy z AA co doradzała aenye, już widzę pozytywna różnicę, dzięki zbawco:))

Dzikuska zazdroszczę "czadu":)

Dobrej nocki!

kootku, do uslug! bardzo sie ciesze, ze komus pomoglo oprocz mnie :-) ja naprawde dluuuuuga droge mam za soba w poszukiwaniu dobrych dla mnie kosmetykow i malo na niej sukcesow, ten z AA to dla mnie ratunek jedyny, jak mi kiedys przestanie pasowac to nie wiem co zrobie ;-)

ale to samo mam z perfumami... jestem zalamana ostatnio, bo od jakis 8-10 lat mam ciagle jeden zapach tylko, ktorego uzywam (no nie jeden flakonik :-D ) to Gucci Rush 2; i od lat szukam czegos nowego, ale nie moge - wszystko mi albo smierdzi ;-) albo glowa mnie boli od niego... cos okropnego. ale najgorsze, ze wycofali teraz moj i po prostu MUSZE znalezc cos nowego. nie mam skad juz brac, kupilam ostatnie dwie butelki jakis czas temu i dupa, jak sie skoncza - to po mnie :-(

reklama
sześć dziewuszki
wpadłam na dzień dobry
Witaj Femme!!!
kosmetyki aa są godne polecenia, ja na szczęście nie mam kłopotów z suchą skórą
wczoraj mieliśmy dzień zakupowy. wpadliśmy do Białegostoku po buty, skarpetki, rękawiczki itp itd
Wcześniej nie kupowałam nic dzieciom w Zara, bo jednak nie jest to tani sklep, ale tym razem skusiłam się na kurteczkę dla Jasia. jak dla mnie cudo, normalnie wkleję Wam potem zdjęcie. a jakie śliczne ciuszki dla maleństw widziałam. i w Coccodrillo. mają takie cudne śpiworki dla dziewczynek. białe w różowe kwiatuszki z dziurką na pas fotelika. ehhhh rozmarzyłam się

Do góry